Molim za pomoć kod izbora dual sim telefona do 350 evra
Molim za pomoć kod izbora dual sim telefona do 350 evra
Molim za pomoć kod izbora dual sim telefona. Želim samsung, quad core procesor, veću memoriju, kameru ok,ful HD...Predlažu mi onaj s3 valjda. Nisam vičan tome, pa bi mi svaki savet i pomoć dobro došli. Napominjem da želim samo nov, od distributera, cena do 350€, ako postoji. HVALA VAM MAJSTORI UNAPRED!!!
Re: Одг: Molim za pomoć kod izbora dual sim telefona
Ako bas strikno zelis Samsung onda sem S3 Neo i nemas neki izbor, jedino mozda s4 mini
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Re: Molim za pomoć kod izbora dual sim telefona
ditirumi, evo ti na ovom linku ispod 7 modela koji bi trebalo da zadovoljavaju tvoje kriterijume, pa ti sad odluči šta ti najviše odgovara.
http://www.gsmarena.com/results.php3?sN ... sFreeText=
http://www.gsmarena.com/results.php3?sN ... sFreeText=
Nemora Samsung, samo da je quad core, daul sim i tač skrin. I cena da je u okvru oko 350-370€. Hvala Vam gospodo. Prihvatam i dalje sugestije
I ja sam u istom problemu,jedino sto moze da dodje u obzir su S3 Neo i S4 mini,jel ima kod nas negde da se kupi ovaj S4 i9502?
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Pogledaj HTC One dual sim, Alcatel Idol X, Sony Xperia T2 ultra.. 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
HTC Desire 816 Dual
El Laki, zar ovaj model nije iskljucivo za Azijsko trziste? Mada, mislim da je najbolji telefon koji ispunjava zahteve definitivno SM N9002
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ne. Prvo je pušten u prodaju u Kini, i tamo je odlično prošao. Od maja je i u Evropi u slobodnoj prodaji. Zvanična cena je oko 370e, ali na oglasima ga ima za 100e manje.
Sony sam već fledao i uzeo u razmatranje. HTC nisam uspeo da nadje na sajtu. Interesuje me kakva je razlika izmedju Grande 2 suos i S3 duos,kada su im karakteristike slične. Hvala vam ljudi!!!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Mislim da bi ovu temu trebao neko od moderatora da prebaci na odgovarajuce mesto.
Azimuth, Misli da niste u pravu. Nisam video da ima teme oko pomoći i saveta nama laicima a i onimiskusnijim oko izbora dual sim telefona. Naravno, to ke stvar moderatora, ali zašto tražiti pod podtemama i ostalim mestima. Pozdrav. I još bih vas molio ako ste poznavalac mob fona sa dual sim da mi napišete neki savet. Zaista zahvalan
- El Laki
- Prijatelj foruma
Nisi razumeo. Ova tema je pogodnija za "poređenje modela" npr, a nikako za Samsung podforum.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
ditirumi, postoji deo foruma gde se iskljucivo porede telefoni, gde ljudi traze savete u vezi kupovine, gde traze misljenja kada su u nekoj dilemi itd. Ovo je jedna od takvih tema.
Sto se konkretnog pitanja tice, ne bih znao, nisam nikada koristio dual sim telefone.
Sto se konkretnog pitanja tice, ne bih znao, nisam nikada koristio dual sim telefone.
Poštovana gospodo. Slažem se sa Vama, mesjutim uporedjivao sam modele i to meni, laiku, ništa nije značilo. Da me pitate za komp, strruju itd dobili bi ste ok odgovore. Ali što se tiče mob, kvaliteta njihovih, kvantiteta...e u to se zaista nerazumem. Npr za mene su po karakteristikama Grande 2 duos i S3 duos isti, čak šta više Grand mi privlačniji zbog veličine ekrana. Dok sam ovde dobio info da je bolje kupiti S3! U tome je poenta što sam pitao ovako,da kažem, javno. Hvala Vam na razumevanju.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ma HTC 816 odličan izbor za dual sim. Pogledaj na gsmarena imaš i utiske korisnika.
Razlika izmedju grand 2 i s3 neo je jedino u velicini i vrsti ekrana. Grand 2 ima veci (5.2 u odnosu na S3 koji ima 4.
. S druge strane S3 ima amoled ekran i navodno su lepse boje i bolji prikaz