Kao sto vidis gore na sajtu, cena je vec skocila 10 evra gore! Dosta ga je bilo sa mreza pa mu je cena bas brzo pala! A sad idu odmori, manje se radi i donosi tako da ce cena da bude oko 300e!
1. Dosta se kupuje.
2. Dosta "crkava" jer pokushavaju da ga dekodiraju pa i ono shto stigne ne prodaju, jer posle "intervencije", ne radi.
3.- i najvaznije MNOGO DOBAR TELEFON !!!
a kada se telefon kupi u nokia shopu npr. u madjarskoj, nemackoj i kada se donese kod nas da li se mora dekodirati ili samo ubacis karticu i radi bez problema???
Drugarica moja je donela telefon iz Italije... Original pakovanje sve dobila uz njega za 285eura... Radi kod nas u mrezi bez bilo kakvih podesavanja.... Sto je jako bitno 100% nekasapljen telefon...
Ima neshto u toj Italiji. Nije shto je i moj odatle i ne kasapljen je, i radi i rado radi, i ne moram da ga teram da radi ..... Ali ima neshto u toj Italiji ....
Ja imam dve mogucnosti ali ne znam za koju da se odlucim:
1. da mi tel. donesu iz madjarske (budimpesta) iz nokia shopa
2. iz vukovara od generalnog zastupnika nokia telefona za podrucije tamo
ni jedan od ova dva nije namenjen za neku mrezu!!!
sta je bolje????
TIM ne radi "black listing" IMEI brojeva telefona koji su kod njih pod ugovorom za GSM. Samim time ne moraju da se "skidaju sa mreze". Svi ostali operateri to rade -> njihovi moraju da se skidaju sa mreze -> provilene -> ne mogu da se prodaju. Kao shto vidite, jako jednostavno.
Stani ako boga znas ne kupuj tu kantu toliki put reci za sta za jednu kantu koja je skinuta TIM-a
pa da posle imas probleme.
Ma ne samo to neko je 6630 jedna CIGLA
Ja stvarno ne znam u kojem si ti tripu i mrzis NOKIU, ako je to tvoj licni izbor ostavi druge ljude na miru
Ako nisi procitao dobro, tema je GDE da kupim 6630, a ne "DA LI DA KUPIM"....
Poslednja izmena od Zoka u Pon, 18. Jul 2005. 01:29, izmenjeno 1 put ukupno.
Ljudi, koliko puta da vam kazem da se MANETE Nokia Shop-a jer je tamo cijena 6630 570e! Uzmite 6630 s TIM-a za duplo manju cijenu i gotovo...
Gorance sve si prepao s cerupanjem.
Ja viruse ti ces nasto na racun 6630,a sta reci za k750.....isti kao t610 hihihi,kao neka kockica od telefona.I kao sto rekoh k750 je telefon,a 6630 je nesto vise od toga.NHF
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.