Sony Xperia Z razlike izmedju verzija?
Sony Xperia Z razlike izmedju verzija?
Trenutno namjeravam kupiti ovaj mobitel,i kod nas u Bosni našao sam ga za cijenu od 475 KM sa garancijom,i tu je verzija CE0682,a vidio sam da ima neka novija c6603.Pa me zanima zna li neko koja je razlika između ova dva modela,može li se ovaj prvi nadograditi na KitKat,da li ima neke mane u odnosu na ovog novijeg,osim LTE,jer toga kod nas u Bosni još uvijek nema tako da nije neophodno.Hvala unaprijed
Re: Sony Xperia Z razlike izmedju verzija?
i ovaj je orginal,posto kupujem u radnji,samo me zanimaju razlike,posto ne mogu da nadjem na netu
- Challenge
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 11. Jun 2013. 16:06
- :: BlackBerry Z30
- :: Nokia E72
Sony Xperia Z je urađena u dve verzije - C6603 i C6602. Potražio sam tu tvoju oznaku na zvaničnom sajtu Sonya, ali bez uspeha. Ne znam koliko je pametno to uzimati, zbog softverske podrške. Inače, imam C6603 verziju, telefon je odličan, a radi sasvim normalno sa KitKat.
To je izgleda verzija koja je rađena za Indiju i Australiju. Sve je isto samo je pitanje koliko su ažurni sa nadogradnjom softvera na novije verzije.
- Challenge
- Entuzijasta
Nije. Imaš na sajtu Sonya stranice po regionima (državama), pa ubaciš kode u pretraživač i dobiješ informaciju da tako nešto ne postoji.
Ne znam. Na Sony support forumu ima jedna tema, neki lik se žali da mu se CE0682 ne puni, na XDA se pominje u par tema...
U svakom slučaju neka kupi provjerenu verziju CE6603
U svakom slučaju neka kupi provjerenu verziju CE6603
i ja sam video samo jednu temu nekog lika u australiji sa tom verzijom... za nas je 6603 i 6602...
ja bih samo te dve gledao...
ja bih samo te dve gledao...
aha moracu se raspitati,vidim pise na kutiji CE0682 pa sad ne znam da li je to u pitanju?
http://prntscr.com/4jotmz
http://prntscr.com/4jotmz
- Challenge
- Entuzijasta

Sorry, NHF.

To je oznaka na poleđini kutije, a na bočnoj strani mora biti nalepnica sa bar kodom i tamo ti u gornjem levom uglu mora pisati C6603, pa malo odmaknuto boja (kod mene je Black). Znači, uzmeš kutiju u ruke tako da poklopac bude s gornje strane (oznaka CE0682 je s donje strane kutije). Gore levo u crnom kvadratiću je naziv brenda - Sony, a u donjem levom uglu na beloj podlozi srebrnim slovima piše Xperia Z. Na bočnoj stranici ispod toga je nalepnica sa bar kodom.
Izvinite nije mi to bila namjera
Za ovaj model mi je rekao prodavac iz radnje zato sam se zabrinuo,izgleda da i on nije znao sta je u pitanju
A ovo sam nasao na netu,pa sam se dvoumio,ali ti si mi rijesio sumnje,hvala ti

Za ovaj model mi je rekao prodavac iz radnje zato sam se zabrinuo,izgleda da i on nije znao sta je u pitanju

A ovo sam nasao na netu,pa sam se dvoumio,ali ti si mi rijesio sumnje,hvala ti