iPhone 5s ili 6 (cena, cekanje?)
Pozdrav svima, imam jedan problem.
Prekosutra putujem za Nemacku kod rodbine i ostajem 10 dana. Planirao sam tamo da uzimam 5s ali sam cuo od nekolicine ljudi kako ce, kad iPhone 6 izadje, kostati koliko kosta 5s sada (gore dole koji evro).
Pa me interesuje da li je pametno da se zalecem i kupujem 5s tamo ili da sacekam neko vreme da izadje pa da mi onda rodjaci posalju ako ne izadje 9. kao sto su najavili ?
I jel se zna uopste neka okvirna cena koliko bi mogao da kosta?
Prekosutra putujem za Nemacku kod rodbine i ostajem 10 dana. Planirao sam tamo da uzimam 5s ali sam cuo od nekolicine ljudi kako ce, kad iPhone 6 izadje, kostati koliko kosta 5s sada (gore dole koji evro).
Pa me interesuje da li je pametno da se zalecem i kupujem 5s tamo ili da sacekam neko vreme da izadje pa da mi onda rodjaci posalju ako ne izadje 9. kao sto su najavili ?
I jel se zna uopste neka okvirna cena koliko bi mogao da kosta?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: iPhone 5s ili 6 (cena, cekanje?)
iPhone6 po nekim najavama dolati 20,09, u prodavnice, sto ce da rekne imas ti jos vremena
Takodje po svim najavama, kostace oko 100€ vise od svog prethodnika...

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Da, i ja gde god da sam pročitao pisalo je da će biti 100tinak € skuplji od 5s. Da li se isplati ili ne, to je već na tebi.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
prestigem, ja bih se strpio, za tebe ne znam. 

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
prestigem, i ja bih se strpio.Kad vec dajes tolike pare,nek bude najnoviji model. 

ne znam zasto ne bi cekao jos par dana, cena u apple store-u ce biti normalna od pocetka a ne kao kod nas od 1500e pa pada...
sacekaj kraj meseca, uzmi u store-u ip6 i cao
mozda ti i narucim jedan
sacekaj kraj meseca, uzmi u store-u ip6 i cao

mozda ti i narucim jedan

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Ako imaš dovoljno novca onda svakako noviji model. 

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Ko zna kad ce 6 doci kod nas.. Jedino ako ga kupujes preko, mada opert, to je prva serija...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Jao layne pa nisi valjda u tom fazonu?!
kakva prva serija kod apple-a, jedino da ios nesto ne zeza mada sam ja skidao uvek tu noc kad puste...

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Pa verovatno misli na ona oštećenja koja su dolazila sa prvim primercima ili 5 ili 5S nisam tačno siguran. Ako dođe Apple kod nas, biće odmah i iP6 u ponudi sigurno.
I da dobije sa ostecenjima,moze da ga zameni. 

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Pa ja sam licno to doziveo
A i ko zna kad ce da dodje.. U Emirate je, kao sto sam rekao, 5s stigao tek 3. Novembra

A i ko zna kad ce da dodje.. U Emirate je, kao sto sam rekao, 5s stigao tek 3. Novembra
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
ne znam sta si doziveo? nije valjda rikn'o? tvoj crni? 

Nista, onda cu sacekati samo ne znam koliko cu izdrzati. Opet citam nesto po forumima, kazu ko zna da li ce do kraja meseca i da izadje a meni je bas hitno da sto pre dodjem do telefona.
Nego, ne znam jos kako ide procedura, kad izadje 6ica automatski pada cena 5s u store-u?
Nego, ne znam jos kako ide procedura, kad izadje 6ica automatski pada cena 5s u store-u?
Spustice ga sigurno sa 200 na 100usd na ugovor... Tako je bilo ranije. Za sim free cene stvarno ne znam... Najave su da izlazi najkasnije 20.9. 

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
@iLuka imao sam poznat hw problem sa ekranom.. Nista strasno, nista zbog cega nisam mogAo da koristim telefon.. Ekran mi se u uglu "gibao", tj kao da je bio odlepljen.. Uz pomoc prijatelja, odneo mi jenu madjarski apple servis i dali su mi nov 
P.s. Citao sam da su ljudi imali dosta problema sa prvim serijama.. A moj je bio prva serija..

P.s. Citao sam da su ljudi imali dosta problema sa prvim serijama.. A moj je bio prva serija..
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Vec je jeftiniji iphone 5s na apple.de 599eur za 5s model 16gb a 699eur za iphone6 model 16gb.
pa da. razlika ce biti za nove sim free aparate oko 100usd... iliti kod nas 100eur... mada ja mislim da ce biti vise.
u madjarskoj je sada 585eur nov 5s a ip6 su najavili na preko 700 u pojedinim zemljama...
nemacka ne bi trebalo da bude skuplja od ostataka sveta konkretno mislim na apple store u USA...
u madjarskoj je sada 585eur nov 5s a ip6 su najavili na preko 700 u pojedinim zemljama...
nemacka ne bi trebalo da bude skuplja od ostataka sveta konkretno mislim na apple store u USA...
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
U Svici nov 5s kad se preracuna u eur izadje 536evra a iphone 6 kad se preracuna u evre izadje 627evra
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Pa da, razlika između 5S, 6 i 6 Plus je 100€, ne znam kakva je situacija sa 4S i 5.