Kao što nalsov teme kaže, troumim se između ova tri modela navedena u naslovu. Kupujem ih preko mt:s paketa pa sva tri mogu da uzmem za dinar na mom paketu MixNet M ili po novom Miks M.Treba mi telefon za sve po malo (surf, Fb, Viber), ne korism tel za slušanje muzike i kamera mi je totalno ne bitna, bitan mi je veliki ekran od 5+ inča i to je to.
Ova tri modela su jako sličan, verujem da su razlike u nekim nijansama, zato i postavljam temu da mi pomognete u izboru najboljeg od pomenuta tri modela.
LG L80 vs Alcatel C7 vs Huawei G630
Re: LG L80 vs Alcatel C7 vs Huawei G630
Ako ti je najbitniji ekran onda Huawei pošto je HD rezolucija.
- Challenge
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 11. Jun 2013. 16:06
- :: BlackBerry Z30
- :: Nokia E72
Re: LG L80 vs Alcatel C7 vs Huawei G630
Od ovog ćeš odustati, čitaj komentare http://www.mobilnisvet.com/mobilni/4378 ... 7-OT-7041X
Re: Одг: LG L80 vs Alcatel C7 vs Huawei G630
Ja imam L80,preko istog paketa sam ga uzeo.Telefon je podcenjen a u stavri je fantastičan!
Nema HD ekran,ali zato sve ostalo je fullu,bar za manje zahtevne korisnike.Baterija,aplikacije,nema bagova,kočenja,štucanja.Kamera je odlična,zvuk odličan.Topla preporuka.Bio sam skeptičan jer sam SONY fan,ali nisam pogrešio.
Nema HD ekran,ali zato sve ostalo je fullu,bar za manje zahtevne korisnike.Baterija,aplikacije,nema bagova,kočenja,štucanja.Kamera je odlična,zvuk odličan.Topla preporuka.Bio sam skeptičan jer sam SONY fan,ali nisam pogrešio.