Produzenje ugovora ,sta uzeti?
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Produzenje ugovora ,sta uzeti?
Pozdrav svima sa Foruma.
O ako stoje stvari,od 01.11. mogu da produzim ugovor uz telefon koji god zelim , naravno neki su uz doplatu neki za 1e...
Od novih telefona u ponudi imaju
1.iPhone 6/6+
2.sony z3
3.htc m8
4.samsung tab s 8.4/10.1 LTE
5.samsung s5 sa tabletom ili gear watch
6.nokia 1520,1320,1020,930,925,830
7.nokia 520 plus xbox
8.lg g3
Ovo sam naveo sve neke meni zanimljive modele i sta sve imaju u ponudi....
Razmisljam se vec dugo uzeti iPhone 6plus,ali zbog svih navedenih problema nisam bas siguran...
Posto su od 01.10 ubacili samsung tab s ,to mi je nekako najbolje uzeti...mislim na tab s 8.4 lte...svakako volim vece telefone i tablete o o cemi dobro doci jer ide i sim kartica.
Imao sam priliku svaki navedeni model da procackam.ko sto znate trenutno koristim note3 koji mi je vise nego dobar fon.
Samsung s5 vec imam u kuci,to jest poklonio sam devojci.
Sony z3...ne znam ni sam,nekako mi hmm...nisam nesto odusevljen ,izgled imaju perfektan...
Nokia telefoni...hmm...nekako i bih probao wp i ne bih...wp ima jos bolesti jos to nije tooo...
Svaka sugestija za bilo koji model od navedenih je dobro dosla,pre svega da svako napise zasto DAza neki model i zasto NE
I molim vas da ne ulazimo u raspravu wp vs Android vs IOS...
Mogu samo reci,da prednost za sada ima tab s 8.4 pa iPhone 6 ili 6plus...ili ipak da cekam pocetak sledece godine Note Edge kad se pojavi u prodaji...???
O ako stoje stvari,od 01.11. mogu da produzim ugovor uz telefon koji god zelim , naravno neki su uz doplatu neki za 1e...
Od novih telefona u ponudi imaju
1.iPhone 6/6+
2.sony z3
3.htc m8
4.samsung tab s 8.4/10.1 LTE
5.samsung s5 sa tabletom ili gear watch
6.nokia 1520,1320,1020,930,925,830
7.nokia 520 plus xbox
8.lg g3
Ovo sam naveo sve neke meni zanimljive modele i sta sve imaju u ponudi....
Razmisljam se vec dugo uzeti iPhone 6plus,ali zbog svih navedenih problema nisam bas siguran...
Posto su od 01.10 ubacili samsung tab s ,to mi je nekako najbolje uzeti...mislim na tab s 8.4 lte...svakako volim vece telefone i tablete o o cemi dobro doci jer ide i sim kartica.
Imao sam priliku svaki navedeni model da procackam.ko sto znate trenutno koristim note3 koji mi je vise nego dobar fon.
Samsung s5 vec imam u kuci,to jest poklonio sam devojci.
Sony z3...ne znam ni sam,nekako mi hmm...nisam nesto odusevljen ,izgled imaju perfektan...
Nokia telefoni...hmm...nekako i bih probao wp i ne bih...wp ima jos bolesti jos to nije tooo...
Svaka sugestija za bilo koji model od navedenih je dobro dosla,pre svega da svako napise zasto DAza neki model i zasto NE
I molim vas da ne ulazimo u raspravu wp vs Android vs IOS...
Mogu samo reci,da prednost za sada ima tab s 8.4 pa iPhone 6 ili 6plus...ili ipak da cekam pocetak sledece godine Note Edge kad se pojavi u prodaji...???
Huawei
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Re: Produzenje ugovora ,sta uzeti?
Pošto si se zagrejao već za iPhone onda najbolje da uzmeš njega. Sa još jednim modelom u ponudi lista bi izgledala ovako:
1. Note 4 (ako već možeš da sačekaš za Edge, možeš i za njega)
2. Xperia Z3
3. LG G3 32GB
4. iP6(+)
1. Note 4 (ako već možeš da sačekaš za Edge, možeš i za njega)
2. Xperia Z3
3. LG G3 32GB
4. iP6(+)
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
S obzirom da imaš Note 3 i da te više nego dobro služi, ne vidim prelaz ni na jedan od pomenutih modela kao nužan ili preterano opravdan, sem ukoliko bi uzeo IPhone 6+ ili Tab S, jer su pomenute dve solucije ipak nešto dosta drugačije i novije u odnosu na Note koji trenutno imaš.
E sad, meni se isto 6+ mnogo sviđa, zbog dizajna i veličine pre svega. Ima ovih problema oko savijanja, to definitivno kopka čoveka i koči ga da uzme IPhone. Po meni najbolje, da probaš da skupiš što proverenije i merodavnije mišljenje o 6+ i na osnovu toga definitivno odustaneš ili kupiš 6+.
Ukoliko ti 6+ ne promeni mišljenje u tom periodu, onda je po meni najlogičnija, najsvežija i opravdanija kupovina Tab s, iz prostog razloga jer nemaš nešto poput toga, definitivno bi dobio nešto novo i zanimljivo, a i sam kažeš da voliš velike uređaje, još uz to ima i sim karticu.
To je neko moje mišljenje. Svi ostali modeli ti ne bi doneli ništa novo i wow u odnosu na Note 3 i smatram da te ne bi zadovoljili. Nisu to ništa bolje specifikacije ili izrada, po mom mišljenju.
E sad, eventualno da čekaš edge koji po hardveru baš kao i ostatak modela ne donosi bog zna šta, ali zbog displeja je definitivno nešto novo i zanimljivo. Do sada neviđeno.
Nadam se da sam ti olakšao malo
E sad, meni se isto 6+ mnogo sviđa, zbog dizajna i veličine pre svega. Ima ovih problema oko savijanja, to definitivno kopka čoveka i koči ga da uzme IPhone. Po meni najbolje, da probaš da skupiš što proverenije i merodavnije mišljenje o 6+ i na osnovu toga definitivno odustaneš ili kupiš 6+.
Ukoliko ti 6+ ne promeni mišljenje u tom periodu, onda je po meni najlogičnija, najsvežija i opravdanija kupovina Tab s, iz prostog razloga jer nemaš nešto poput toga, definitivno bi dobio nešto novo i zanimljivo, a i sam kažeš da voliš velike uređaje, još uz to ima i sim karticu.
To je neko moje mišljenje. Svi ostali modeli ti ne bi doneli ništa novo i wow u odnosu na Note 3 i smatram da te ne bi zadovoljili. Nisu to ništa bolje specifikacije ili izrada, po mom mišljenju.
E sad, eventualno da čekaš edge koji po hardveru baš kao i ostatak modela ne donosi bog zna šta, ali zbog displeja je definitivno nešto novo i zanimljivo. Do sada neviđeno.
Nadam se da sam ti olakšao malo
- bata bogdan
- Banned
Pa da El Laki...to je to sto si objasnio...nije to neka velika dilema...ali je pitanje izbora ...
IPhone 6plus me odusevio ono bas bas...imam vrmena pa cu do tad da se.jos bolje informisem.
Samsung tab s 8.4 ,sta da kazem...premocan tableh,phablet sta znam kako da ga nazovem...isto sam imao wooow osecaj...
Nokia 1520 mi se takodje svidja izgledom i sama obrada fona je extra,ali taj wp...nisam siguran...
Note Edge,samo ako budem imao strplje.ja cekati onda cu i cekati do januara ,februara...
IPhone 6plus me odusevio ono bas bas...imam vrmena pa cu do tad da se.jos bolje informisem.
Samsung tab s 8.4 ,sta da kazem...premocan tableh,phablet sta znam kako da ga nazovem...isto sam imao wooow osecaj...
Nokia 1520 mi se takodje svidja izgledom i sama obrada fona je extra,ali taj wp...nisam siguran...
Note Edge,samo ako budem imao strplje.ja cekati onda cu i cekati do januara ,februara...
Huawei
- El Laki
- Prijatelj foruma
Kao da čitam svoje razmišljanje.
IPhone je ovom 6+ kupio dosta nas koji volimo veće dijagonale, dizajn je jako zanimljiv, a o hardveru ne vredi trošiti reči. Šteta eto što ovo savijanje buni čoveka, a koliko se o tome priča, snima i isprobava, a na kraju nema konkretnih i zaista pouzdanih informacija.
1520 ima moćan hardver, ali mene privlači zbog velikog displeja a jako tankog okvira oko njega, jer zaista ima premium izgled. To bi bilo odlično rešenje da si siguran da želiš da pređeš na wp, ali bi onda verovatno bilo isplativije i da prodaš Note. Mislim, šta znam, 3 flagship uređaja u kući... To je opet tvoja stvar
Definitivno Tab S bi bio nešto novo i zanimljivo, što bi ti bilo zanimljivo u dužem periodu, da čačkaš, istražuješ, itd, kao naprednom korisniku, nego da uzmeš neki flagship koji je za nijansu bolji od Note 3.
IPhone je ovom 6+ kupio dosta nas koji volimo veće dijagonale, dizajn je jako zanimljiv, a o hardveru ne vredi trošiti reči. Šteta eto što ovo savijanje buni čoveka, a koliko se o tome priča, snima i isprobava, a na kraju nema konkretnih i zaista pouzdanih informacija.
1520 ima moćan hardver, ali mene privlači zbog velikog displeja a jako tankog okvira oko njega, jer zaista ima premium izgled. To bi bilo odlično rešenje da si siguran da želiš da pređeš na wp, ali bi onda verovatno bilo isplativije i da prodaš Note. Mislim, šta znam, 3 flagship uređaja u kući... To je opet tvoja stvar

Definitivno Tab S bi bio nešto novo i zanimljivo, što bi ti bilo zanimljivo u dužem periodu, da čačkaš, istražuješ, itd, kao naprednom korisniku, nego da uzmeš neki flagship koji je za nijansu bolji od Note 3.
- bata bogdan
- Banned
Imam vremena do Novembra a nadam se da ce ovde biti jos dosta predloga do tada,pa eto onda cu svesti sve nedoumice sta uzeti...
Hvala Laki...
Hvala Laki...

Huawei
- El Laki
- Prijatelj foruma
Tačno tako. Najviše bi nam trebale informacije o 6ici, neko proveren ko je gledao to uživo i savijao (
). Mada bih ga ja uzeo možda tek na proleće kada mu dosta padne cena, jer nemam da dajem 600-700e 
Nema na čemu, drago mi je ako sam pomogao malo
samo bez žurbe, na slatkim si mukama

Nema na čemu, drago mi je ako sam pomogao malo

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Moj predlog je prvo 1520 pa 930, pa onda ono 520 plus xbox. Nakon toga, iPhone (koji god), i tu se lista za mene zavrsava.
Ne znam sta ljude toliko plasi taj wp, nije babaroga, ne ujeda, odlicno radi, i ako se izuzmu neki zaista specificni zahtevi, pokriva preko 90% svacijih potreba. Neko manje navikavanje jeste potrebno, ali potrebno je navikavanjw i na iOS i na Android.
Ne znam sta ljude toliko plasi taj wp, nije babaroga, ne ujeda, odlicno radi, i ako se izuzmu neki zaista specificni zahtevi, pokriva preko 90% svacijih potreba. Neko manje navikavanje jeste potrebno, ali potrebno je navikavanjw i na iOS i na Android.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- bata bogdan
- Banned
Znam da je potrebna navika na novi os...pa to bio wp ili ios...
Nije mi android dosadio već eto imam neku želju probati nešto novo.
Ios mi je privlacniji i pouzdaniji iz čitanja teme o istom os.
A naravno i zbog novog iphone.
Wp...pratim temu redovno, i nisam bas siguran da cu se razočarati ili oduševiti?
Inace nokia kao brend su mi super telefoni, lumia 1520 nemsm reči...
Ako mi spadne izbor na phablet telefon...bice to ios ili wp, ako se ipak odlučim za tablet , biće to tab s 8.4 LTE.
Ali...otom potom...dajte mi dobre razloge zašto bih probao wp ili ios...
Ios ima super os sa falicnim 6plus modelom...
WP mi sumnjiv još uvek a sa odličnim modelom 1520...
Tab s 8.4 LTE...bi dobio na veličini i imao bih i tablet i phablet...izrada isto dobra itd itd...
Za ostale navedene proizvodjace...ko sto je napisao Laki...nista značajno ne bih dobio u odnosu na note3 koji je i dalje mnogo bolji od konkurencije u rangu phablet a mislim na Android os...
Za miodrage:
Šta mi je npr bitno ako bih uzeo wp:
1.whatsapp
2.telegram
3.viber (dosta koristim viber)
4.skype
5.videoplejeri npr kao mx player
Da radi isto u principu i na wp
6. Astro File manager
7.tubemate (skidanje sa YouTube)...adekvatna zamena za wp...
8.neke nemačke app
Npr postbank, vvs...
Ima tu još...ovo je za pocetak...
Ovim ne želim da ulazim u raspravu sa bilo kim oko bilo kog os koji sta nudi a kom sta fali...
Razlike oko wp želim čuti od miodrage i od onih korisnika koji će realno napisati zašto bih prešao na wp .
Hvala.
Nije mi android dosadio već eto imam neku želju probati nešto novo.
Ios mi je privlacniji i pouzdaniji iz čitanja teme o istom os.
A naravno i zbog novog iphone.
Wp...pratim temu redovno, i nisam bas siguran da cu se razočarati ili oduševiti?
Inace nokia kao brend su mi super telefoni, lumia 1520 nemsm reči...
Ako mi spadne izbor na phablet telefon...bice to ios ili wp, ako se ipak odlučim za tablet , biće to tab s 8.4 LTE.
Ali...otom potom...dajte mi dobre razloge zašto bih probao wp ili ios...
Ios ima super os sa falicnim 6plus modelom...
WP mi sumnjiv još uvek a sa odličnim modelom 1520...
Tab s 8.4 LTE...bi dobio na veličini i imao bih i tablet i phablet...izrada isto dobra itd itd...
Za ostale navedene proizvodjace...ko sto je napisao Laki...nista značajno ne bih dobio u odnosu na note3 koji je i dalje mnogo bolji od konkurencije u rangu phablet a mislim na Android os...
Za miodrage:
1.whatsapp
2.telegram
4.skype
6. Astro File manager
8.neke nemačke app
Npr postbank, vvs...
Ima tu još...ovo je za pocetak...
Ovim ne želim da ulazim u raspravu sa bilo kim oko bilo kog os koji sta nudi a kom sta fali...
Razlike oko wp želim čuti od miodrage i od onih korisnika koji će realno napisati zašto bih prešao na wp .
Hvala.
Huawei
- El Laki
- Prijatelj foruma
A jesi razmišljao o npr iPad? Pade mi na pamet jer videh Saleta da ga je pohvalio u nekoj temi..
- bata bogdan
- Banned
Iskreno jesam razmišljao i ne bih iPad...definitivno ne.
Ipak hvala na predlogu
Ipak hvala na predlogu

Huawei
- El Laki
- Prijatelj foruma
Reko da izvidimo sve mogućnosti 

- bata bogdan
- Banned
Miodrage kad možeš odgovori mi ovde malo više uopšte o wp i o ovim app koje sam za sada nabrojao...Hvala.
Ili bilo ko drugi ko se dosta već razume u sam wp i koji je imao iskustva još bolje sa sva tri os...poštujem svacije razumno i malo opširnije objašnjenje.
Ili bilo ko drugi ko se dosta već razume u sam wp i koji je imao iskustva još bolje sa sva tri os...poštujem svacije razumno i malo opširnije objašnjenje.
Huawei
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
1. Ima radi ok, meni se desilo pre koju nedelju da mi nije stigla notifikacija za poruku, inace ne koristim previse cesto.bata bogdan napisao:
Za miodrage:
1.whatsapp
2.telegram
4.skype
6. Astro File manager
8.neke nemačke app
Npr postbank, vvs...
Ima tu još...ovo je za pocetak.
2. Ima, ne znam kako radi, nisam imao priliku ni sa kime da isprobam
3. Ima, sto se obavestenja tice, nazalost umeju da kasne.
4. Radi prilicno dobro, mene najvise iritira cinjenica da nemam punu funkcionalnost kao na klasicnom desktopu (a mozda i puno zelim)
5. Ima raznih video playera, iskreno ovo nikad nisam ni stavio jer mi je nepotrebno
6. Imas dobre file managere, recimo Microsoftov Files, pa Files and Folders pro, i jos nekih
7. Raznih YT downloadera ima ko pleve
8. Za nemacke app ne znam da ti odgovorim, vvs fahrplan sam nasao, postbank pod tim imenom ne, ali sam nasao nesto, mada mislim da nema veze sa time.
Za aplikacije mislim da je najsigurnije da odes na windowsphone.com i tu vidis sve sto te zanima.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Imaš li opciju popust na pretplatu? Tipa 50% ? Jer imaš već dobar fon.
- bata bogdan
- Banned
Nemam Baraba tu opciju ovde...koliko znam to i ne postoji ovde.
Huawei
- bata bogdan
- Banned
Miodrage...na zalost,vecinu nemackih app koje su meni neophodne svakodnevno na wp ne postoje uopste...za mene je to u ovom trenutku skroz neprihvatljivo...
Huawei
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 17. Dec 2011. 15:41
- :: Mate 7
Jel bi uzeo u obzir mozda Ascend Mate 7 ako ga budu imali u ponudi. Do 1.11. se ocekuje da bude na trzistu, a verovatno i kod operatora u Nemackoj. Pominjem ga posto volis phablete, a po meni je dosta dobar.
Od ostalih stvari sto si naveo, jedino vidim logiku kod Tab s 8.4 i Lumije 520 plus Xbox.
Od ostalih stvari sto si naveo, jedino vidim logiku kod Tab s 8.4 i Lumije 520 plus Xbox.

- bata bogdan
- Banned
Bas sam sinoc gledao na YouTube review,nema sta dobar fon...pa sad,ako ga dobiju ,odmah negde do radnje i da ja to uzivo vidim... 

Huawei
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 17. Dec 2011. 15:41
- :: Mate 7
Dobro bi bilo da ga uzivo pogledas. Onaj senzor za otisak prsta je sjajan. Jedino me zanima kakav je ekran uzivo.