Hvala ljudi! Za M2 sam trebao da im dam neku sitniju doplatu i zato je ona usla u izbor u koji su ulazili L80 i Idol 2..
Kako nosim i jedan L70,a L80 je upravo to samo sa vecim ekranom i malo jacom baterijom...otpisan,vec vidjeno...
Idol 2 mi se smesio,na papiru najbolji,ali mi ona prijatna devojcica i vipu rece kako mogu i m2 da uzmem za 1 dinar uz moj paket,kao neki znak zahvalnosti za velicinu i redovnost placanja istog(racun mi nije ispod 6000,al dva broja kod njih su u pitanju),normalno,uzmem M2...odmah na kablinu,odradim update (gde zamalo da ga ubijem) i to je to,kamera prilicno bolja posle update-a,a to znam jer sam imao prilike da ga procackam pre izlaska update-a.Vidim,ima nesto podrske zajednice u odnosu na Alcatel.
Telefon sam birao da me sluzi,dosta putujem,i koristim dosta mailova...znaci kamera i konstantno blejanje na netu i poneka igrica...a mislim da mi je zbog kamere i quad core svakako najbolja opcija bila M2.
Challenge, A ne bezim od Alcatela,Idol 6030X me je extra sluzio u svoje vreme,ne bezim generalno ni od jedne marke ako ona opravdava svoju UPOTREBNU vrednost,materijalna vrednost(cena) je marketing sam po sebi kod odredjenih marki..ali i ciljna grupa im je takva,imaju vise para nego razuma,ali bitno da je skupo...zato izbegavam apple i samsung,poceli samo hipsteri da ih nose (cast izuzecima

)
Ako znas za sta ti treba smartfon,ako znas da ima sve sto ti je potrebno i sto ce tebi da koristi,meni cak i zaradjuje novac na neki nacin,e to je to... Za sada sam veoma zadovoljan Xperiom M2,hvala svima na savetima i preporukama...