Telefon za 250 evra? Nije fiksno.

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Odgovori
Kompresor
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2014. 18:36
:: Sony M2

Telefon za 250 evra? Nije fiksno.

Post od Kompresor »

Zdravo drugari, i mene slatka muka natera da se pridružim družini :D . Očistila se 5 godina studija kao i faks :), zdravlje bože i da se diplomira uskoro, pa rekoh da počastim sebe za to :D . Kao što u naslovu piše budžet je oko 250 eur, NIJE FIKSNO. Ono što zahtevam ili očekujem od telefona je: Solidna baterija i kamera ( da slike bude koliko toliko čiste ). Što se operativnog sistema tiče sasvim je svejedno koji je Operativni sistem, sem iOs. Nisam zahtevan korisnik, fon bi koristio za Net, Fb, Whatsapp, i još neke aplikacije da ne nabrajam sada ali ništa zahtevno, igre retko kada bi igrao, imam LAP-TOP za to. Više idem na varijantu novih telefona, naravno u obzir dolazi i primeri sa KP - a, Mobilshopa - a itd. Dijagonala ekrana od 4.5" - 5.5 " . Nisam poređao modele po izboru.
Posle malo istraživanja mislim da je za tu cenu najbolje :

1. Note 3 NEo ( dal se može naći za te pare )
2. Z1 ( cena ~ )
3. Lenovo K900 ( možda problem baterija )
4. Lumia 925
5. Lumia 625
Naravno svaki predlog je dobrodošao, i da najvažnije neka preporuka gde kupiti telefon, neki provereni prodavac ili..., nadam se da nisam smorio postom, eto toliko za sada ;)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Re: I.......... 250 eur MAX > 250 <

Post od El Laki »

Do 250e Xiaomi Mi3 nov bez konkurencije po meni. Ako možeš da se protegneš do 300 onda u izboru su i LG G2, G Pro 2 (5.9") i Nexus 5 (5" 280e).
Što se tiče gde kupiti logicshop i mobilnishop najpuzdaniji, kao i par prodavaca na kp

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Po meni ništa od ponuđenih, ako 250 evra nije fiksna cena dodaj još pedest i pazari LG G2 koji je najbolje rešenje. Jedina mana je uslovno rečeno to što G2 nema slot za memorijsku karticu. Za nijasnu je skuplji galaxy S4 koji je takođe odlično rešenje ako ti je bitno da telefon ima proširivu memoriju.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Kompresor
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Kompresor »

Laki obratio sam pažnju i na taj model samo ne znam za garanciju, servis itd..., mislim da nije toliko zastupljen kod nas ili možda grešim, mogu da se ispružim do 300 eur, nije toliki problem ali je problem u glavi, što davati toliki novac za nešto što neću iskoristiti max :roll:

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Garanciju daje naš servis bar ovaj što nudi na kp. Ako tako gledaš, onda ti je i S3 dovoljan za 200e jer ni ove od 250 nećeš max iskoristiti. Ovi modeli od 300 koje sam ti predložio, sa njima bi bio miran naredne 2-3 godine minimum, pogotovo što si prosečan korisnik. G Pro 2 ako voliš veći ekran, u suprotnom G2. Vrede tih para u svakom pogledu.

Challenge
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 11. Jun 2013. 16:06
:: BlackBerry Z30
:: Nokia E72

Post od Challenge »

1. Note 3 NEO - Ne može za te pare, najjefitniji novi je 295 €
2. Z1 - bolji od prethodnog, baterija dobra, može da se nađe za 270 star 2-3 meseca, kao nov sa garancijom (tako sam ja kupio)
3. Lenovo K900 - savet svih mojih drugara servisera je da Lenovo još uvek treba zaobilaziti.
4. Lumia 925 - dobar telefon, jedina zamerka je to što nema eksternu memoriju, ali to i nije svakome problem.
5. Lumia 625 - Ovo je niža klasa i ne treba uzimati u ozbiljno razmatranje u tom cenovnom rangu.

Što se tiče Xiaomi Mi-3, telefon je nabudžen do ja*a, ali podrška može biti diskutabilna, pa je možda bolje ići na brendove koji su kod nas više zaživeli (Samsung, Sony, Nokia, LG).

Ako se odlučiš za Samsung, neko je već dao predlog da razmisliš o S4, a u svakom slučaju je bolji od bilo kog Neo modela, pa i od tog Note 3 Neo. Uz sve to, odudara malo do onog klasičnog Samsung izgleda, što će reći - veoma lep, elegantan telefon.

Kompresor
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Kompresor »

Ukoliko se ispružim još malo najbolja kupovina je Lg G2 I S4, a do ove cene L925 i Mi3, to je otprilike to za taj novac :roll: :roll:

Challenge
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 11. Jun 2013. 16:06
:: BlackBerry Z30
:: Nokia E72

Post od Challenge »

Za te pare, ja bih ipak "rizikovao" sa Mi3, samo treba biti oprezan i izbeći uvaljivanje kopije. Znači, ništa bez realne garancije.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Pošto nije napredni korisnik, podrška je skoro nebitna njemu. Mi3 nađi na kp imaš kod proverenih prodavaca. U krajnjem slučaju naruči ga iz Kine, znaš da je 100% original i ispravan :D

Kompresor
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Kompresor »

Hvala ljudi u svakom slučaju na pomoći, nisam u žurbi pa je svaka mogućnost otvorena ali sam za sada na mi3 do daljnjeg, spreman sam na rizik :D :D :D

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Post od slavisaj »

Slazem se sa @El Laki xiaomi mi3 najbolji od svih navedenih. Ima pouzdanih prodavaca sa KP, jedan iz NS koji dake i garanciju.

Jedini rizik sa Mi3 je taj da bude kopia, ali sa pouzdanim prodavcem, neces imati problema. ja imam mi2 vec evo godinu dana, i prezadovoljan sam, mi3 je jos bolji :)

Kompresor
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Kompresor »

Hehehehehe, pouzdan prodavac, zvuči poznato, imao sam loša iskustva sam takvim "pouzdanim" prodavcima, Laki je predložio naručivanje iz Kine pa ću pogledati kako to funkcioniše i da li se isplati :chytry:

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Iz Kine ti ispadne 20 do 30e skuplji zbog poštarine ali je direktno iz fabrike. Jedini je problem garancija jer bi morao da ga šalješ poštom na servis itd, ali garancija se retko ostvaruje, realno. Pouzdani prodavac ti je svaki koji ti da dugoročnu garanciju jer šta god se desi on odgovara i pokriva troškove. Zar je neko lud da da garanciju 2god na kopiju ili neispravan telefon?

Kompresor
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Kompresor »

Laki hvala na poimoći kao i ostalim članovima, ndam se da ću izabrati pravi telefon pa da se zalije :D :D :D :D :D

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
:: MS Lumia 950
:: OnePlus 7T

Post od rock9855 »

G2 32gb bez konkurencije ako mozes da izdvojis oko 300€ koliko se krece

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ja bih ipak zaobišao Xaomi zbog eventualnog servisa.
S4, G2, Nexus 5 su telefoni koji provereno dobro rade, za koje ti i mi ovde možemo pomoći ako negde nesto zapne, serviseri znaju da rade sa njima, a i delova ima i na trafici maltene.

Kompresor
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Kompresor »

Azimuth Nexus 5 bi izbacio jer dodaš još malo para i uzmeš G2 koji ima bolju bateriju i ekran, neko mišljenje o L925, rock9855 u prethodnim postovima sam napisao da mogu da izdvojim ali mi se ne daju tolike pare za telefon, onda bi bilo dodaj još 50 eur i uzmi Note 3 itd :D :D :D :D , zar ne :roll: , , možda i Note 2 ulazi u igri mada on polako ulazi u matore vode :)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa uvek možeš da dodaš još malo više pa uzmeš nešto bolje ili "bolje" ;)
Zato je bitno neki limit postaviti, pa eventualno koji evro dodati i ne ići preko toga. Ako toga nema, eto tebe uskoro sa iP6(+) i 1000€.
Elem, ova 3 su ti najbolje do 300€. Sve drugo je ili bez sigurne podrške (servis i mi ovde) ili je previše matoro. Ovo je što se Androida tiče, za WP ne znam kakve su cene.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Ako nećeš da pređeš budzet uzmi 925. Ako ti je sve jedno koji OS će vrtiti. Dobio si lep fon, kvalitetna izrada, odlična kamera...

freak
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2012. 21:13
:: LG 4x HD
:: LG G2

Post od freak »

I ja sam imao slicnu dilemu, mada je moj budzet bio veci. I na kraju sam se odlucio za g2 od 32 gb. Jednostavno za taj novac ne postoji bolja kupovina. Iscimaj se za jos tih 50eura i miran si. :roll:
Хир ај кам , xир ај гоооo

Odgovori