Vidim da ima nov sa jednogodisnjom Apple garancijom u vakuum pakovanju za 665 eura.
Da li vredi tih velikih para?Mali je ekran da akzem,e sada,izrada jeste odlicna ali mislim da ce mu cena brzo pasti.Mislim da je realno bolje dodati malo i zueti u Gigatronu nov Note 4(znam da su ga oni dobili ali ne znam koja je cena,ako neko zna neka napise).
E sada iphone nikad nisam imao,koliko je sigurno kupiti telefon od nekoga ko se time bavi,da je u vakuum pakovanju i ima Apple garancija godinu dana,koliko je moguce da neko uvali dobru kopiju tako,ipak su to ogromne pare?
Skup je iphone 6 silver za mene ali gledam sve mogucnosti,pa cu videti sta cu kupiti.Ne znam kada ce poceti da se prodaju iz Telenora jer ih jos nema po oglasima i koja ce im cena biti.
iPhone 6,zasto je tako jako skup,vredi li ga uzimati sada?
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 17. Okt 2014. 22:02
- :: Nokia e7
- :: Samsung S3
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: iPhone 6,zasto je tako jako skup,vredi li ga uzimati sad
Skupo je ime, brend, Epl, sam telefon kao takav nije skup.
Da li vredi tih para? Vredi ako si Epl fan boy, ako nisi, ako si vise okrenut realnosti i volis svoje pare, onda ne vredi.
Sigurno je kupiti vakuum pakovanje i ta garancija se moze ostvariti bilo gde, a ne samo kod nas.
Sto se velicine tice, imas dva, onaj od 4.7 i onaj od 5.5 inca, pa ko voli nek izvoli.
Da li je bolji Note 4? Dva potpuno razlicita telefona, licno bih pre uzeo Note nego iPhone jer smatram da dobijam vise sa njim, mnogo vise, ali to sam samo ja i moji razlozi.
Da li vredi tih para? Vredi ako si Epl fan boy, ako nisi, ako si vise okrenut realnosti i volis svoje pare, onda ne vredi.
Sigurno je kupiti vakuum pakovanje i ta garancija se moze ostvariti bilo gde, a ne samo kod nas.
Sto se velicine tice, imas dva, onaj od 4.7 i onaj od 5.5 inca, pa ko voli nek izvoli.
Da li je bolji Note 4? Dva potpuno razlicita telefona, licno bih pre uzeo Note nego iPhone jer smatram da dobijam vise sa njim, mnogo vise, ali to sam samo ja i moji razlozi.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Imas brdo tema gde se spominje iphone pa procitaj ,imas razloge za i protiv ,sam proceni sta ti je bitnije
Stvarno postaje dosadno na 5 tema ista prica jer vas mrzi da pretrazite forum
Stvarno postaje dosadno na 5 tema ista prica jer vas mrzi da pretrazite forum
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
molder79bgd, Sve što te interesuje o iPhone-u možeš da pronađeš u sekciji Apple na ovom forumu, nema potrebe za otvarenjem nove teme.
viewforum.php?f=27
viewforum.php?f=27
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)