Samsung Note 4 ili iPhone 6 plus 128 GB?
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 17. Okt 2014. 22:02
- :: Nokia e7
- :: Samsung S3
Samsung Note 4 ili iPhone 6 plus 128 GB?
Videh po oglasima da se iPhone 6 plus od 128 GB-a prodaje za od 860-900 eura sa Telenora a Note 4 je oko 650 eura nov.Licno mislim da je bas sve na strani Notea 4 ali da cujem misljenja.I u testu za iphone 6 plus pise da je preveliki uredjaj i da ima puno neiskoriscenog prostora pa ga ljudi zovu lopata.
Note 4 je tanji,laksi,imao sma prilike da korisim Note 4 i prelep je dizajn,o ekranu da se ne govori previse ali iphone 6 plus nisam imao prilike da koristim.
Ako je 6 plus veci od Note 4 onda su ga zaista preterali.
Note 4 je tanji,laksi,imao sma prilike da korisim Note 4 i prelep je dizajn,o ekranu da se ne govori previse ali iphone 6 plus nisam imao prilike da koristim.
Ako je 6 plus veci od Note 4 onda su ga zaista preterali.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Samsung Note 4 ili iPhone 6 plus 128 GB?
Note 4 bez dileme.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Note 4, ostajem veran Samsungu.
Oba uređaja su fantastična i trenutno su u samom vrhu ponude tu nema spora. Uvek je najbolje pogledati uživo telefone oko kojih imaš dilemu. Količinu memorije nemoj da uzimaš u obzir, mislim prvenstveno na Plus jer si naveo da je od 128GB jer on nema slot za memorijsku dok N4 ima i vrlo lako možeš da dodaš memorije koliko ti je volja. Odluka je na tebi.

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Imao priliku oba da procackam .
Nisam nikad bio korisnik iphone... Zato je na mene mozda ostavio neki ono woow osećaj, mislim na 6 plus. Verovatno sto koristim note3 pa mi u tom momentu delovao iphone uhhhh...
Medutim, skoro sam opet u prolazu poredio oba fona... I mislim da je note4 i dalje Kralj mediju phabletima, i dugo ce jos biti...
Ne sumnjam ja da je 6 plus los fon... Ali... Note je Note...
Sad je to vec stvar ličnog izbora koji OS zelis i sta ti se vise svidja izgledom... Ili su ti bitne funkcije koji npr Note ima...
Cinjenica je samo da ce iphone duze držati cenu....
Tesko odluka u svakom slučaju, ali ja lično bih isao na Note4...kompletniji uređaj definitivno...
Nisam nikad bio korisnik iphone... Zato je na mene mozda ostavio neki ono woow osećaj, mislim na 6 plus. Verovatno sto koristim note3 pa mi u tom momentu delovao iphone uhhhh...
Medutim, skoro sam opet u prolazu poredio oba fona... I mislim da je note4 i dalje Kralj mediju phabletima, i dugo ce jos biti...
Ne sumnjam ja da je 6 plus los fon... Ali... Note je Note...
Sad je to vec stvar ličnog izbora koji OS zelis i sta ti se vise svidja izgledom... Ili su ti bitne funkcije koji npr Note ima...
Cinjenica je samo da ce iphone duze držati cenu....
Tesko odluka u svakom slučaju, ali ja lično bih isao na Note4...kompletniji uređaj definitivno...
Huawei
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Note je trenutno nešto najbolje u svetu samrtphone-a, tako da u ovoj dilemi bez razmišljanja Note 4, u svakom pogledu je supreriorniji uređaj od iPhone 6+.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Meni je 6 plus samo uvećani 6 model, neprakticno totalno. Juče sam ga pogledao u Požarevcu, crni model, ona plastika napred izgleda bolje nego na belom ali opet... Ništa posebno. Ja bih išao na Note.
Iako nisam fan Androida moram da priznam da Note 4 bolje iskoriscava veliki ekran nego iP6+, jer kao sto rekose ljudi, iP6+ je samo uvecana sestica... A i cena za N4 je pristojnija... 

Nokia Lumia 1520
video sam juce ovde na oglasima za ispod 600e Note 4... to je vise nego dobra cena za takav uredjaj pogotovu u odnosu na ip6+...
ja imam ip6 a kum je uzeo 6+ i meni je zaista smetala, barem u trenutku, ta razlika u velicini...
sam rad aparata je, sto se mene tice, na strani apple-a ali da nisam upoznat sa radom oba sistema, kao laik, prvo bih se odlucio za Note... bolja cena, bolji odnos ekrana i gabarita uopste...
ja imam ip6 a kum je uzeo 6+ i meni je zaista smetala, barem u trenutku, ta razlika u velicini...
sam rad aparata je, sto se mene tice, na strani apple-a ali da nisam upoznat sa radom oba sistema, kao laik, prvo bih se odlucio za Note... bolja cena, bolji odnos ekrana i gabarita uopste...
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Iphone 6+ fenomenalno radi ali mu je i cena fenomenalna ... a uz to i fenomenalno glupo izgleda onako velik (lični utisak)... ne "stoji" iPhone-u takav "lopata za sneg" gabarit .
16 godina na forumu MOBILNISVET
- El Laki
- Prijatelj foruma
Na KP je najjeftinija 4orka 600e okruglo. Nije loše, što reče iLuka. Mada opet je to velika cifra, bar za mene. Mnogo mi je da dam tolike pare za telefon, ipak je to telefon. Ljudi Z te pare kupuju kola 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Slažem se da je 600 evra previše za bilo koji telefon. No, ko nema tendenciju čestog menjanja telefona, Note 4 je odlično rešenje na duže staze, kvalitet izrade, zverski hardver, neverovatno dobar ekran, odlična kamera, to bi mene držalo bar dve godine ako ne i više.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- El Laki
- Prijatelj foruma
Pa da, sigurno 20ak meseci. Mada prosečnog korisnika, ako ne uzima preko operatera, i 3ojka može sad da služi 2god bez problema, kamoli Note 4.. Tako da je u tom slučaju ok kupiti tako skup telefon pa uštedeti na pretplatama kod operatera. Dođe mu na Isto posle dve godine.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39
ma dajte, i za iznadprosecnog je i note 1 puna kapa!
Nokia Efiftyone
- zoreli
- Moderator
Moj ćale je iznad prosečni korisnik (2-3h dnevno na mob. razgovara) i kaže da je njegova Nokia 1100 neprevaziđena.
Elem , tema je "Note 4 ili iP6+" .
Elem , tema je "Note 4 ili iP6+" .
Note 4 all the way. iPhone je kicerica, bio i ostao... 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Sve sto nine Android mi ulazi uvek u razmatranje
Znaci u ovom slucaju, iPhone iz topa!

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
Mislim da je ovo individualna stvar, zavisi sta kome vise odgovora... ja bih se recimo opredelio za note 4
- zoreli
- Moderator
Posle upoređivanja oba , moj zaključak je definitivno Note 4 .