N8 ili ne
N8 ili ne
Pozdrav ljudi,dobio sam ponudu da uzmem u ekstra stanju N8 za 5500 dinara,interesuje me jel se to ispalti buduci da zelim da ga koristim samo kao fotoaparat,i jos jedno pitanje,cuo sam da na njemu moze da se ubaci facebook viber i skipe?dali je to tacno?Hvala na savetima
Re: N8 ili ne
Symbian je mrtav softver ali imas neke osnovne aplikacije.
Sto se tice fotoaparata tu nema greske,pod uslovom da je telefon u redu.
Sto se tice fotoaparata tu nema greske,pod uslovom da je telefon u redu.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Za te pare ako je sve kao sto si naveo,uzmi i ne razmisljaj 

Re: Одг: N8 ili ne
Majkon evo info iz prve ruke kao korisnik bivši N8ice.
Ako samo zbog kamere slobodno ga uzmi i sigurno nećeš pogrešiti. Što se tiče tih aplikacija koje si naveo viber otpada jer ne može da se upotrevljava, bukvalno poruku ne možeš poslati jer odmah se ukoči i izbaci iz aplikacije. Skype je povučen iz prodavnice, a ove verzije po netu što ima samo mogu raditi na fabričkoj verziji softvera belle. Fb aplikacija radi i ne radi svoj posao, nešto osnovno da pogledaš to možeš, a ako misliš kao što radiš na androidu nema šanse. Ako te još nešto zanima pitaj..
Ako samo zbog kamere slobodno ga uzmi i sigurno nećeš pogrešiti. Što se tiče tih aplikacija koje si naveo viber otpada jer ne može da se upotrevljava, bukvalno poruku ne možeš poslati jer odmah se ukoči i izbaci iz aplikacije. Skype je povučen iz prodavnice, a ove verzije po netu što ima samo mogu raditi na fabričkoj verziji softvera belle. Fb aplikacija radi i ne radi svoj posao, nešto osnovno da pogledaš to možeš, a ako misliš kao što radiš na androidu nema šanse. Ako te još nešto zanima pitaj..
A pa za kameru samo,inace ako mogu jos neke aplikacije bilo bi super,a on vidim ima i ubdejt,evo sta pise na gsm areni
OS Symbian^3 OS, upgradable to Nokia Belle Refresh
OS Symbian^3 OS, upgradable to Nokia Belle Refresh
Što se kamere tiče tu nećemo da pričamo ništa, jer se pokazao i dokazao ako ćemo iskreno. Ne znam koje još aplikacije ti trebaju,ti napiši pa ću ti reći da li mogu ili ne raditi. Da, da belle refresh je poslednja verzija softvera, ustvari ja to i ne računam jer su par stvari izmenjene, pa su samo dodali uz belle ime "refresh" a ionakp je veličina tog refresh - a oko 20tak mb..
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Evo i od mene par rečenica kao korisnika N8. O kameri je suvišno bila šta reći, rastura, tako da može da parira i današnjim high-end modelima. Symbian fino funkcioniše za osnovne stvari, Bele refresh jeste zadnja verzija OS-a. Od app FB ima, ali to je baš loše ako se uporedi sa Androidom, može u nužnoj situaciji da posluži, ali ne i na duže staze. Što se tiče Vibera, ja ga nisam skoro koristio, ali dok sam ga imao, radio je bez problem, zato mi je bilo čudno zašto se ljudi žale, sada ga ne koistiim više na N8, mislim da sam app skinuo sa N8funClub-a. Skype funkcioniše fino, nema video poziva, ali razmena teksta je sasvim Ok, verzija koja je kod mene je 2.1.0.23.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)