S5 ili Note 4,da li su im kamere bas identicne?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
molder79bgd
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 17. Okt 2014. 22:02
:: Nokia e7
:: Samsung S3

S5 ili Note 4,da li su im kamere bas identicne?

Post od molder79bgd »

Za S5 znam da ima senzor kamere velicine 1/2.6'' a za Note 4 ne znam pa me zanima da li su kamere bas iste ili je bolja na Note 4.Note 4 sam od ortaka iamo prilike da koristim i probao kameru i fenomenalna je,ali S5 nisam imao prilike da koristim,
Vidim da je S5 po oglasima od operatera sim free 410 eura pa jel sada vredi uzimati po toj ceni S5?Malo mi je previse da dodam jos 240 i da dam za nov Note 4 650 eura.Plasi me lajsna na S5 jer vidim po nekim primercima po oglasima da se brzo ljusti.
I da li je ekran na S5 zaista fenomenalan naravno u malo manjoj meri nego na Note 4?

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Re: S5 ili Note 4,da li su im kamere bas identicne?

Post od zoreli »

S5 i Note 4 prave fotke indentičnog kvaliteta .
16 godina na forumu MOBILNISVET

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

S tim sto Note 4 ima OIS koji moze dosta da utice na kvalitet slike. U sustini, u Note se ugradjuje sve najbolje sto je u tom trenutku aktuelno od hardvera. Kako Note 3 pravi bolje fotke od S4, verujem da i Note 4 pravi bolje od S5. Mozda ta razlika vise nije toliko ocigledna i ne postoji uvek, ali sam gotovo siguran da je ima.
Sto se S5 tice, od mene samo reci hvale mozes cuti. Nikakvih problema sa njim za 5 meseci nisam imao. Ekran jeste perverzija. U sustini, za nijansu je slabiji od Note 4 i fali mu olovka. Ali Note serija je nesto posebno, serija za sebe i nema direktnog konkurenta medju fabletima. Od "obicnih" telefona, S5 sije uzduz i popreko sve iz njegove generacije :wink:
Da li razlika od 240 eura opravdava kupovinu Note 4? Ako mislis da ga koristis najmanje 2 godine, onda da, u suprotnom je to bacen novac u ovom momentu. Ako si bas zagrejan za Note 4, onda sacekaj da mu jos malo padne cena.

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..

Post od majkon80 »

Hmm moja preporuka je S5 ako nista drugo,nerviraju me olovke.Taman je prosla era tih ovovaka sada treba i to uz ogroman telefon da pazis i nosis.S5

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Ja sam poredio i nisam video neku razliku u kvalitetu fotografija ... al ajde :)
16 godina na forumu MOBILNISVET

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Azimuth napisao: Da li razlika od 240 eura opravdava kupovinu Note 4? Ako mislis da ga koristis najmanje 2 godine, onda da, u suprotnom je to bacen novac u ovom momentu. Ako si bas zagrejan za Note 4, onda sacekaj da mu jos malo padne cena.
Ako si prosečan korisnik, idi na S5, ili ako voliš veći displej onda Note 3 (G Pro 2). Ako ipak voliš da se igraš sa telefonom, da ga mučiš, čačkaš, romovi, kerneli I imaš novca, onda idi na Note 4 (da li sada ili za koju nedelju kad malo padne cena, to je na tebi, ali je očekuj preveliki pad cene, ipak je to Note serija). Samo kamera, sve i da je bolja na 4orci, nije vredna 250e jer nije toliko bolja sigurno. S5 je kao što reče Azimuth jedan od najboljih telefona trenutno dostupnih, sa njim nema greške.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

majkon80, nemas sta da pazis na nju. Telefon prosto poscne da pisti ako zaboravis olovku tj ako je izgubi "iz dometa".

molder79bgd, za koji god da se odlucis, neces pogresiti, to je sigurno.

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25

Post od majkon80 »

:lol: :lol: brate ja to nisam znao,znaci bas smart ono pisti :D hvala aj ja bi tek sad odabrao na njegovom mestu s5

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Ako novac nije problem, onda Note 4. Note serija nema konkurenciju u svetu fableta, to je nešto najbolje od androda i kupovina Note uređaja je zaista dobra investicija. Naravno, daleko od toga da je S5 loš, to je odličan telefon koji bez problema pobeđuje konkurenciju, ali na duže staze mislim da je Note 4 bolje rešenje.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Po meni je kamera na note 4 bolja od S5, nešto najbolje u android svetu.
Note 4:

Slika

Slika

Odgovori