Sledece stvari su bitne : da je lep

PA predlozite nesto i da,ne preko 4,8 inca ...
Meni za sad ovo nekako pada napamet http://www.mobilnisvet.com/mobilni/4142 ... i-OT-6016D
Od nekoga ko koristi takve nazive za neku marku ne mozes ni ocekivati pametno i realno nesto da kazem@c|-|oR napisao:P6 je odličan telefon. U beloj boji super izgleda (za dame, to jest).
Dobar izbor bi bio i Desire 500, što neko reče.
Ja lično ne bih preporučio te mainstream stvari jer žene vole da se izdvajaju, a sa LG i Šljamsungom od 150 eur se svakako ne bi izdvajala.
Sa nekim od gornja dva bi sigurno bila jedinstvena
Da pričamo o nekom drugom cenovnom rangu i o drugoj vrsti korisnika predložio bih nešto drugo, svakako i neki od Samsungovoh top modela.kvaka33 napisao: Od nekoga ko koristi takve nazive za neku marku ne mozes ni ocekivati pametno i realno nesto da kaze
Drzi se ti druze sta god da koristis i uzivaj u tome
Mani se pametovanja i predlaganja
Lg 90 bi bio najbolji izbor 140-150 evra sa garancijom operatera imas preko oglasa koliko hoces,dobice i lolipop ,sto je dobra stvar
Uzimati krseve zakucane na matore androide totalna glupost ako vec znas da mozes bolje proci za iste pare
Izvrćeš. Nisam rekao da joj baguje već da se gasi, što je mnogo gora opcija od bagova i lagova. Sa njima se živi a ako se mob nekom isključi sam u džepu to je oziljna stvar, gubi funkciju. Mom prijatelju je blade 3 radio odlično dok odjednom nije počeo da se isključuje sam od sebe.El Laki napisao:@Coni ja znam druga kojem S5 baguje dok bratu Blade G radi kao podmazan. Šta ćemo sad?