Telefon za igrice do 250€
Telefon za igrice do 250€
Hoću da kupim klincu telefon, bolje reći on traži novi mobilni. Uglavnom igra igre. Stari telefon mu je prespor (LG P700) . Dajte predloge, molim vas.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Re: Telefon za igrice do 250€
Kupi mu fudbal ,pa napolje na poljance,em zdravije em jeftinije
Ali ajde da ne ispadne da nekome solim pamet kako se vaspitavaju deca(,receno u najboljoj nameri),predlazem neki polovan recimo Note 2 polovan ,odlican,moze se naci za oko 200 evra i nema igre koju nece poterati
Ali ajde da ne ispadne da nekome solim pamet kako se vaspitavaju deca(,receno u najboljoj nameri),predlazem neki polovan recimo Note 2 polovan ,odlican,moze se naci za oko 200 evra i nema igre koju nece poterati
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Nexus 5, G2.. Ako nemaju novi, onda su samo malo skuplji, pa ili dodaj ili nađi neke stare nedelju-dve..
Imas Novi S3,za te pare i kusur,na njemu ce da rade sve igrice a novo je,Ovo ostalo za 250e,s4,g2,nexus5 ali sve polovno.Ja sam uvek za Novo...
- El Laki
- Prijatelj foruma
Slab je S3, imam jedan 

- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Ako mu ne smeta WP, uzmi 1320, em ima velik ekran za preglednost a em mu klize sve igrice kako treba 

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Nexus 5 ili G2... Sad sta vise voli... Preporucio bih mu G2 zbog baterije posto dosta igra igrice...
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 17. Okt 2014. 22:02
- :: Nokia e7
- :: Samsung S3
Detetu dati za mobilni za igre 250 eura meni nije normalno.Ima tetris dzabe da se nadje,sta je nama falilo sa Tetrisom??????????????????????????????????????????????
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ajde ne mešajte se u vaspitavanje dece. Druga su vremena i kraj priče. Ako čovek traži savet, predložite telefon, a ne da mu pametujete. Šta je nama falilo sa tetrisom... Šta je falilo onima pre tebe bez struje, vode i WC?! Gluposti.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Još jedna glas za G2 pre svega zbog baterije, hardver je dovoljno moćan i moćiće da pogura sve novije naslove u svetu mobilnih igara.
Imam još jedan predlog, možda je neki tablet od 7 inča bolje rešenje ako je primarna namera igranje igrica, može da se nađe odličan tablet za 200-220 plus tableti imaju jaku bateriju, pritom svakako je udobnije igrati igrice na ekranu od 7 inča nego na ekranu od 5 inča.
Imam još jedan predlog, možda je neki tablet od 7 inča bolje rešenje ako je primarna namera igranje igrica, može da se nađe odličan tablet za 200-220 plus tableti imaju jaku bateriju, pritom svakako je udobnije igrati igrice na ekranu od 7 inča nego na ekranu od 5 inča.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Tablet za 250€ može da se bira ali ako mora telefon onda bih se složio sa kolegama, mislim da su u tom cenovnom rangu Nexus 5 i G2 najbolji.
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
I ja sam hteo da predložim tablet i to Nexus 7. Ostaće još i para za neku loptu. A ako je telefon jedina opcija glasam za Nexus 5. Inače mislim da deca u današnje vreme moraju da dođu u kontakt sa modernim tehnologijama što pre, jer se to i onako ne može izbeći. A da se pored toga bave i sportom, sviraju neki instrument i igraju napolju što više.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Možda preporuka za Samsung Galaxy Tab 4 7.0 LTE.
Pitanje je samo koliko klinac ima godina?
Mada mozda je ovaj tab veliki, ali u svakom slučaju bar zbog igrica ce mu biti jako zanimljivo, inače u suprotnom onda glasam za Note2 koji je neko vec spomenuo ili LG G2...
Pitanje je samo koliko klinac ima godina?
Mada mozda je ovaj tab veliki, ali u svakom slučaju bar zbog igrica ce mu biti jako zanimljivo, inače u suprotnom onda glasam za Note2 koji je neko vec spomenuo ili LG G2...
Huawei
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Ma nVidia Tegra tablet i neka uziva

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
^ O tome ti pričam, moj čovek. 
Tu je Xiaomi bez premca.

Tu je Xiaomi bez premca.

- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 19. Sep 2014. 20:46
- :: xXx
- Kontakt:
Sto se telefona tice Note 2, sve novije igre (provereno kazem) ce mu mnogo bolje raditi na Note 2 nego na recimo S4.
Sto se tableta tice, Ipad mini 2.
Sto se tableta tice, Ipad mini 2.

- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Po meni kupiti telefon za igranje igrica je bacanje para... za te pare bolje uzeti neku konzolu za igranje igrica
+1El Laki napisao:Ajde ne mešajte se u vaspitavanje dece. Druga su vremena i kraj priče. Ako čovek traži savet, predložite telefon, a ne da mu pametujete. Šta je nama falilo sa tetrisom... Šta je falilo onima pre tebe bez struje, vode i WC?! Gluposti.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Re: Одг: Telefon za igrice do 250€
I to je tačno. Ali ako baš mora telefon, dali smo predloge.Bandicoot napisao:Po meni kupiti telefon za igranje igrica je bacanje para... za te pare bolje uzeti neku konzolu za igranje igrica
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ako je samo za igranje igrica, preporučio bih tablet, pre telefona. Što se tiče telona, za igranje mora biti dobra baterija, to bi bio LG G2.