Ako mozes da ga nabavis za oko 200 evrica, i ako ti bas treba nesto nalik PDA uredjaj, a nemas potrebu za nekim novijim telefonom, s obzirom na displej od 4.096 boja i tako to, onda se isplati... To je sigurno.
Ja sam bas razmisljao o tom telefonu, nisam mislio da kupujem nego odakle on sad kad je povucen iz proizvodnje i to... Ne znam, ono, malo je zastario al communicator je communicator, mislim da se isplati.
sad bi ga kupio, al se bojim da se ne ukucam ko sa motorolom a925, znaci kupio sam je, koristio 5-6 dana i BAS me smorila..., prakticno dzabe bacen nowac
moj ujak ima taj fon vec 3 god. i moram ti reci da ako trazis zabavu u tom telefonu,neces naci nista ali kao poslovan fon je relativno OK (malo zastareo i zaostao ali je OK)
ma kupi bolje neki Asusov Palm top i neki prost mobilni.Mislim zasto davati te pare za nesto staro sto je bilo jedna od prvih simbioza plam+mobile sa color ekranom.Mislim da su Palmovi mnogo prakticni,i cak se mnogo vise isplati kupiti dobar palmtop (iliti pocket pc) + neki dobar mobilni (neki LG 3g)........
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.