Najbolji "Out of the box" telefon za oko 300 eura

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Cinderella
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 03. Jun 2014. 18:39
:: Huawei P8...

Najbolji "Out of the box" telefon za oko 300 eura

Post od Cinderella »

Pozdrav. Burazer odlucio da menja mob. Smernice su sledece: da je android,cene otprilike 300 eura (moze nesto iznad),i da ima dobru kameru. Medjutim kao sto sam u naslovu navela,nece da ga rutuje vec da ga koristi takvog kakv je,dakle fabricki. Ja mu predlozih S4 ( koliko znam bez fixeva njegova kamera je bolja nego na lg g2,koji se njemu licno dopada,ali ne znam koliko bolja).
Imate mozda jos neki predlog. Hvala

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Re: Najbolji "Out of the box" telefon za oko 300 eura

Post od kutijagreha »

S4 ako nece da budzi kameru na g2
Eh da,to je prelog za novi telefon,za polovan imas i druge solucije

Cinderella
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 03. Jun 2014. 18:39
:: Huawei P8...

Post od Cinderella »

Da hoce nov telefon,trebala sam da napomenem. Da kaze da nu ne pada na pamet da se bakce time,nego da ga otpakuje i koristi.

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

Nexus 5. Verovatno ni ne želi da mu telefon štuca, ili da ima previše nepotrebnih aplikacija, pa otuda taj predlog. A kamera mu je malo bolja od proseka, ali ne kao i na s4

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

S4 je odlično rešenje, kamera je out of the box dosta bolja od LG G2, odličan ekran, tako da mislim da će biti više nego zadovoljna sa uređajem, cena novog je tačno 300 evra.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

LG G Pro 2, ima za 315 ako ne i 310 nov. Jedino ako mu ne smeta 5.9" displej.

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Svako ko uzme s4 pre nexus 5 treba da ode na pregled kod doktora za glavu. Jebo kameru kad sve ostalo zelis da izlupas :D
12 godina na forumu!

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Zato ja predlazem nexus 5.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Možda predlog, za dobar polovan note3, malo više od 300e, ali najbolje resenje...ukoliko baš veličina nije problem...inace sve perfektno radi na note3...
Znam da je napisano , da dolazi u obzir samo nov uredjaj, al eto...vredi razmisliti kad je note serija u pitanju. ...
Huawei

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Freyr napisao:Svako ko uzme s4 pre nexus 5 treba da ode na pregled kod doktora za glavu. Jebo kameru kad sve ostalo zelis da izlupas :D
Kakvo generalizovanje, evo ja nemam ni najmanju nameru da polupam uredjaj koji je poprilicno bolji u svakom segmentu od Nexus 5. Tako da bi mozda ti trebao da odes na taj pregled posle ovakvih bezarguemntovanih reci.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Svako ko proba nexus posle s4 ce to reci. Najbolji test su ljudi koji se ne trude da prate trendove,vec samo zele telefon koji radi. Video sam to mnogo puta i videce svako ko zeli i ima zdravorazumski pogled na svet. 99% korisnika nema pojma sta je to dobra kamera, razliku u ekranima osim dimenzija ili razliku u procesorima itd.
12 godina na forumu!

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Takodje ti ljudi koje pominjes ce zeleti sto kompletniji telefon out of the box, a to je svakako S4. Za korisnika koji ne zeli da rootuje, ubacuje ROM, fix, i sl. mnogo bolje resenje je s4 ili g2. Nexus je brz i tu nema spora, ali isto tako osakacen i u vidu baterije, kamere, ekrana, slota za memorijsku karticu...a to su stvari koje su bitne ljudima koje ne interesuje android niti bilo kakvo njegovo twekovanje.
Za one koji nesto malo znaju, kao npr ja, mogu da utegnu svoj S4 da radi kao svajcarski sat, i da, probao sam Nexus, jeste brzi, ali ne nadoknadjuje time sve ostale benefite koje imam sa S4.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

^ sve to stoji.
S4 ima bolju bateriju, kameru, slot za mem. karticu... Za normalnog korisnika svako je bolji S4. Nexus je go android, malo nezgodno preporučiti bilo kome, ko ne zna šta je to i šta se dobija. Uzme čovek i vidi nema ovo, nema ono... a ne zna niti ga zanima da to ubacuje i namešta i instalura. Evo osnovne razlike zašto će neko uzeti pre samsung a ne nexus. Otvori sliku i klikne izmeni, samsung fabrički nudi ogromnu manipulaciju za fotografiju u njegov studiu, od ulepšavanja do čega zamislite. Kliknete da izmenite video fajl, fabički studio može da seče video i obrađuje, jednim klikom snimi sliku iz videa... i za sve to nije potrebno nikakvo znanje ker je porosto niti gubiti vreme sa programima na pc. Snimate kamerom video, jednim klikom možete da snimate i sliku u toku snimka videa, bez prekidanje snimka videa... Znači, gomila sitnica je tu fabrički koja radi odlično, gomila opcija, to je ono što i ja volim kod samaunga.
Jeste S4 sporiji od G2, ali po meni mnogo lepši meni i funkcionalniji zbog kamere. E, ako se G2 rutuje, pa ubaci G3 rom, pa fix za kameru.... S4 nema šta da traži pored takvog G2, dobija sve više, ali mora da se popravlja nov telefon.
I mali off. Zato je iphone najbolji, sve što ima radi najbolje i kao što očekujete.

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Nexus 5 nema losu bateriju. Naprotiv, gura 5h SoT. Dobija noviji android pre svih i sigurno noviji android dok s4 posle nece dobiti.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Zile995, iz mog iskustva on ima dosta lošiju bateriju, možda nekim twikovanjem i na 2g.

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

znemanja, PR Samsunga :D .
Nijedan uređaj nema šta da traži pored Nexusa.

Zar out the box nije najbolji WP, plus Lumie imaju dojajnu kameru?

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Re: Одг: Najbolji "Out of the box" telefon za oko 300 eura

Post od acamatic »

1+ za kolegu nemanju. Šta zna dete šta je to 100 kila. Tako i za čist nexus, šta nekog briga dal je to čistokrvni android i da će on najbolje raditi kao os na tom telefonu, kada on ne može(mora sređivanje) da odradi proste neke radnje i mora mnogo da se sređuje da bi radio kao i drugi telefoni out the box. Pa ja ne bih nikada smeo da preporučim nexus nekom, šta bi mi taj rekao, šta sam mu preporučio da sam ga zeznuo i slično . A većina korisnika je takva kupe telefon njih to ne zanima da čačkaju i da sređuje, jedino njihovi sređivanje je menjanje zvuka zvona i pozadine ekrana, a takvih je 90% možda i jače..
Moraću da kažem da to out the box najbolje je dumb telefon uzeti i ne razmišljati ništa.

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

acamatic, a koje to proste radnje Nexus ne može da odradi?

Dalje, svako ko je ikada pročitao više od 10 postova člana znemanja,
video je da favorizuje Samsung a posebno model koji trenutno poseduje,
dok za sve ostale piše negativno, sem za Huawey ili koji već Kinez koji poseduje njegova devojka,
koji je čak bolji od S4 po njegocim rečima :lol: :lol: :lol: .
znemanja napisao:ali isto tako osakacen i u vidu baterije, kamere, ekrana, slota za memorijsku karticu
Komentara bez, forum je odavno izgubio na realnosti i objektivnosti zbog par ovakvih članova.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

J#bo vas i nexus i s4 :), note3 je najbolja kupovina ako moze da se doda koji Euro vise, za dobar polovan...ima i LG g pro2...večito isti postovi svuda, čim neko spomene fon do 300e, nexus, g2 ili s4....
Huawei

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Forum je izgubio na kvalitetu do jaja .
Samo Samsung, Samsung, Samsung ......

Odgovori