Preporuka za Nokia telefon sa tastaturom i dobrom kamerom
Preporuka za Nokia telefon sa tastaturom i dobrom kamerom
Zdravo,
U potrazi sam za telefonom koji ima tastaturu (nije bitno da li je numericka ili QWERTY) ali koji ima dobru kameru. Cisto da se ne nosi fotoaparat sa sobom kada se negde krene. Osoba za koju trazim nije bas sklona koriscenju touchscreen telefona i iz tog razloga trazim neki telefon koji moze da zameni neki solidan fotoaparat. Rekli su mi da su nokia telefoni najbolji sto se tice takvih telefona i upravo zbog toga postavljam post u ovom section-u foruma. Nadam se da cete mi moci pomoci u vezi sa ovim "problemom" i unapred Vam se zahvaljujem.
Pozdrav
U potrazi sam za telefonom koji ima tastaturu (nije bitno da li je numericka ili QWERTY) ali koji ima dobru kameru. Cisto da se ne nosi fotoaparat sa sobom kada se negde krene. Osoba za koju trazim nije bas sklona koriscenju touchscreen telefona i iz tog razloga trazim neki telefon koji moze da zameni neki solidan fotoaparat. Rekli su mi da su nokia telefoni najbolji sto se tice takvih telefona i upravo zbog toga postavljam post u ovom section-u foruma. Nadam se da cete mi moci pomoci u vezi sa ovim "problemom" i unapred Vam se zahvaljujem.
Pozdrav
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Preporuka za Nokia telefon sa tastaturom i dobrom kamero
Takav telefon nećeš naći.
Prosto nema više telefona koji nisu za tapkanje po ekranu ako želiš kvalitetnu kameru koja može da zameni aparat.
Znači, moraš napraviti kompromis. Ili tapkanje po ekranu ili za današnje standarde loša kamera.
Nije da samo nokia pravi dobre kamera telefone, svakako da ima i drugih koji su isti pa čak i bolji po kvalitetu fotografija. Jedina nokia koja odskače od svih drugih telefona jeste 808pv, ali on radi na sad već zaboravljenom sistemu i fenomenalne slike isključivo ukoliko se manuelno igraš sa podešavanjima.
Prosto nema više telefona koji nisu za tapkanje po ekranu ako želiš kvalitetnu kameru koja može da zameni aparat.
Znači, moraš napraviti kompromis. Ili tapkanje po ekranu ili za današnje standarde loša kamera.
Nije da samo nokia pravi dobre kamera telefone, svakako da ima i drugih koji su isti pa čak i bolji po kvalitetu fotografija. Jedina nokia koja odskače od svih drugih telefona jeste 808pv, ali on radi na sad već zaboravljenom sistemu i fenomenalne slike isključivo ukoliko se manuelno igraš sa podešavanjima.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
awarom, Nažalost kriterijum koji si naveo ne ispunjava nijedan aktuelan model. Modeli sa ekranom osetljivim na dodir su apsulutno dominantni, samim time nosioci su svih novih tehnologija koje se ugrađuju u telefone, pa sami time i kvalitetne kamere. Nema modela koji ima fizičku tastaturu a da poseduje kameru ekvivalentu high-end touchscreen telefonima. Moraćeš da napraviš kompromis ili kvalitetna kamera ili hardverska tastatura.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Kod mene ispunjava.
Telefon na flet kabal,se c905. Perfektne slike telefon pravi. Za telefon koji poseduje fizicku tastaturu,nije tac,a onoliki otvor blende,bolji ne postoji
Telefon na flet kabal,se c905. Perfektne slike telefon pravi. Za telefon koji poseduje fizicku tastaturu,nije tac,a onoliki otvor blende,bolji ne postoji
izvoli prijatelju,sasvim odlicna kamera i telefon,tu su jos i n95 i n82 oba imaju bolju kameru od e72.ali treba naci dobro ocuvane
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2146/Nokia/E72
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2146/Nokia/E72
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
E72 je je odlican izbor ali ako mu netreba da koristi internet. Naravno novih nema, jedino dobar polovan da se nadje.
Moj E72 jeko nov ali to se ne prodaje.
Evo sad pogledah na K.P. imas ih puno, i nije neka cena.
http://www.kupujemprodajem.com/search.p ... ice_to%5D=
Moj E72 jeko nov ali to se ne prodaje.

Evo sad pogledah na K.P. imas ih puno, i nije neka cena.
http://www.kupujemprodajem.com/search.p ... ice_to%5D=
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Pošto autor teme nije precizirao da li dolaze u obzir i polovni modeli, predpostavio sam da želi novi uređaj. No, ako polovni mogu da dođu u obzir tu je nokijina N serija odlično rešenje. N95, N82, N95 8GB sve su to modeli koji imaju dosta dobru kameru, ali nijedan ne može da se kupi nov jer se više ne proizvode.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Prvenstveno N82, od odskače od cele N serije što se tiče kamere zbog xenon blica, takođe je i n86 dobar telefon sa dobrom kamerom ali mu nedostaje xenon. JEdino da ih nađeš dobro očuvane pošto novih nema...
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
N86 je najbolje resenje ako covek hoce polovne jer ima bolju kameru od N82,druga opcija N82.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Pa tesko ce naci te tel u nekom pristojnom stanju. Jedino da ga neko cuvao u fioci 2 godine ali mu je onda baterija mrtva...
ma bolje baterija,bateriju ce da kupi,ali telefon je tesko naci
Sony Ericsson C902 je takodje bio odlican camera performer (pa i K800/K810), ali je pitanje gde to vise nabaviti...
- Azimuth
- Moderator
Polovno sve i da nađe to je mačka u džaku. Prvo baterija, onda stanje telefona, i na kraju sama kamera tj sočivo koliko je čitavo.
Ne bih se ja bas nesto uzdao u te modele. Eventualno da pogleda bb Q5 ili 10. Imaju i qwerty tastaturu i tač, pa neka kombinacija eto. Ne znam samo kakve se slike sa njim mogu napraviti.
Ne bih se ja bas nesto uzdao u te modele. Eventualno da pogleda bb Q5 ili 10. Imaju i qwerty tastaturu i tač, pa neka kombinacija eto. Ne znam samo kakve se slike sa njim mogu napraviti.
Od polovnih tu je i nokia e6. Kombinacija qwerty i tac s tim da vecinu stvari mozes da odradis bez koriscenja taca. Pravi dosta dobre slike ali nema autofokus.
Po meni najkompletniji telefon sa tastaturom je E72, veoma dobar kvalitet izrade, dobra kamera, wifi itd. Sony Ericssonovi modeli sa tastaturom isto imaju dobru kameru (k8xx serija, w9xx serija)
- Azimuth
- Moderator
Aman, covek i zaboravio da je ovde bio i postavio pitanje
A druga tvar, gde mislite da nadjete u barem dobrom, kad vec nema sanse da budu u odlicnom, stanju? To su sve telefoni od pre Hrista. Onaj ko ima primerak da je u gotovo savrsenom stanju je verovatno kolekcionar i sigurno ga nece tako lako prodavati

A druga tvar, gde mislite da nadjete u barem dobrom, kad vec nema sanse da budu u odlicnom, stanju? To su sve telefoni od pre Hrista. Onaj ko ima primerak da je u gotovo savrsenom stanju je verovatno kolekcionar i sigurno ga nece tako lako prodavati

- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Moja preporuka ti je Nokia C5. Telefon je mali i zgodan za dzep, ima 5mpix kameru sa blicem i to je najbolja kamera koju sam koristio na telefonima tog tipa. Nijedan telefon ti realno ne moze zameniti neki digitalac ali ovo je po mom misljenju jedan od telefona koji ima vise neko solidnu kameru i verujem da ces biti zadovoljan.
Festina lente.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
A, da sačekate da se javi pokretač teme? Bar neku osnovnu smernicu da ostavi, tipa da li nov ili polovan, do koliko novca...
Itekako se mogu naci ti telefoni u veoma dobrom/odlicnom stanju, pa cak se mogu naci i novi. Samo treba redovno pratiti oglase. Bile su na oglasima skoro 6300 Nokia i e72 nove sa kutijom i full opremom, sim free.Azimuth napisao:Aman, covek i zaboravio da je ovde bio i postavio pitanje![]()