bronzani, Iskreno, sa modelima koje si naveo nećeš se usrećiti. Grand Neo ima očajnu rezoluciju, pikseli su ogromni, ekran je zbog toga očajan, Core II je interesantan telefon, ali precenjen, nema ni celih 1GB RAM-a, sličan je situacija i sa Xperia E3. LG L70 je solidan model, neki prosek, tu i tamo nije loša kupovina.
Poenta je da ni sa jednim od ovih modela nećeš dobiti nešto mnogo više nego sa modelom koji trenutno koristiš. Bolja opcija je da uzmeš 50% popusta na pretplatu i kada skupiš novac da pazariš telefon u radnji.
Znemanja slazem se sa tobom,medjutim decko je sam rekao da mu uzimanje telefona za kes nije neka opcija.
Mada nije da nece osetiti prelaz sa g300. Ipak je to staroji telefon sa ne bas sjajnim nekim opcijama.
Slazem se da Grand ima losu rezoluciju,njegova prednost u odnosu na ostale je 8giga interne memorije (svi ostali imaju 4). Core 2-ubija me u pojam sto ima ispod giga rama (iako je prvi core ima ram memorije)
Mozes pogledati i lg fino,to ti je kao l70plus a cena je tu negde.
Nije losa kupovina tog hc sesire dual sim 516,jedino sto je rezolucija mozda mala,a mozda i nije mozda ok,ali njemu ce posle prelaska sa tog g300 biti odlicno,moze da razmotri i taj htc
I ako je iznad mog cenovnog ranga, svidja mi se LG G2 mini. Ne znam sto toliko kosta, jedina razlika koliko vidim je da ima 8GB ROM memorije... U tom rangu mi ok dodje i LG Optimus L80, ali oba modela imaju dual core procesor. Sa druge strane svi ovi jeftiniji imaju quad core procesore.. U cemu je fora?
Vidim da Alcatel POP C7 ima dosta pozitivnih komentara, tako da je i on usao u razmatranje.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.