Ovako, hocu da kupim telefon i dvoumim se izmedju ova dva modela ( Sony Xperia M2 i HTC Desire 610 ), znam da telefoni imaju slicne specifikacije, ali voleo bih da cujem tudje misljenje, narocito vlasnika ovakvih telefona (njihova licna iskustva).
Drugi su mi preporucivali HTC, ali meni se iskreno vise svidja Sony i nekako sam oduvek voleo Sony, ali to je sad manje bitno, bitno mi je koji telefon je bolji.
Najvise mi je bitno da telefon ne koci dok igram igrice, i dok surfujem internetom (fb,instagram...), jedina mana koju sam ja zapazio kod Sonya to je jako losa prednja kamera, to mi smeta posto sam zeleo telefon sa dobrom prednjom, posto na starom telefonu nikako nisam mogao da slikam tkzv. Selfie, ali ni to mi nije bitno ako su ostale specifikacije bolje nego kod HTC-a.
Hvala unapred.
Sony Xperia M2 ili HTC Desire 610
Re: Sony Xperia M2 ili HTC Desire 610
M2 zbog baterije
HTC
Desire 610

Desire 610

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Xperia M2.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Meni se izgled tog 610 ne svidja, nekako je gumen. Ali mi se cini da bolje lezi u ruci. Meh, idi u VIP, probaj oba...
ja kada sam uzimao telefon imao sam prilike cackati m2....dok ovaj htc iskreno nisam ni video,tako da sam po defaultu rekao da uzme htc jer ovaj m2 mi se ne dopada kako dizajnesrski tako i slike kakve pravi kamera,e sad sve ovo vazi ako mu je to bitno i ako se htc pomerio sa mrtve tacke sto se kamere tice,koliko vidim za htc820 se ljudi zale(kamera),dok su za 816 prezadovoljni kao i ja uostalom
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Ja sam uzeo u Telenoru M2, a prešao sam sa htc desire x. Sony je naravno noviji model, ali moram priznati da je telefon odličan. Čak i.kamera koja važi za lošiju, meni radi ok slike, sasvim pristojne. Sve je odlično odrađeno, telefon je utegnut, veličina taman, a brz je baš. Baterija je najveća prednost jer mi izgura ponekad i dva dana... Odličan telefon za svaku preporuku.
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
ja lično bih m2.
da su istih gabarita, onda bih rekao 610, ali m2 u manjem kučištu ima veći ekran. i lepo izgleda.
da su istih gabarita, onda bih rekao 610, ali m2 u manjem kučištu ima veći ekran. i lepo izgleda.