Samsung Note4 ili Sony Z3?
Samsung Note4 ili Sony Z3?
Treba mi savet,pomoc koja od ova dva da uzmem? Samsung Note4 ili Sony Z3? hvala unapred
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Samsung Note4 ili Sony Z3?
Note 4. U svakom pogledu superioran uređaj. Ali je i dosta skuplji. Ako nisi neki zahtevan korisnik, idi na Z3, uštedi pare a služiće te oba bar 2-3god bez problema.
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Dobro ti je Laki rekao. Note 4 je trenutno nesćto najbolje u Android svetu, ali ni Z3 ne zaostaje mnogo. Ako ne žališ novce uzmi Note.
A sta znam u radnjama u kojim sam ja bio bio je samo Note4 i kada sam ga uzeo u ruke pri tom je bio bele boje savrsen a Z3 sam drzao ali samo maketu tako da ne mogu da ocenim
nisam neki zahtevan ali jednostavno volim tehniku i volim da imam dobar telefon 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Oba su dobra telefona izuzetno, nema greške ni sa jednim. Ali ako nisi zahtevan korisnik i ne voliš igranje sa sistemom, moj ti je savet Sony. Koliko god novca imao, zašto dati 150e više ni za šta što će tebi praviti razliku. Na oglasima Z3 mislim ide oko 450, Note nema ispod 600. Ili ako baš ne žališ 150e, idi do neke radnje gde imaju oba, pogledaj, pa šta ti se svidi uzmi.
Nudi mi lik sa mts mreze star 1 dan Note4 za 540e
e sad jos ja da odlucim
a ne znam ni jednom mane ni vrline 

Ja mislim da je z3 kvalitetnije izrade...ako cemo o vrlinama ili manama
- El Laki
- Prijatelj foruma
Note ima veći i bolji displej (dijagonala može u isto vreme da bude i mana ukoliko voliš manje), malo bolji čipset. Ram isti, kamera je diskutabilna. Po onome što sam video na YouTube oba imaju izuzetne kamere, mada bih blagu prednost dao Note. Note ima olovku. Kao što vidiš, skoro u svemu je Note za po malo bolji, iako se to možda na papiru ne vidi tek tako.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Note 4 je svakako bolji uređaj u svakom mogućem segmentu i nije za poređenje sa Z3. Ako novac nije problem onda kupuj, to je trenutno uređaj No.1 u svetu androida.
Međutim ako nisi zahtevan korisnik onda su to manje više bačene pare i neki hardverski slabiji uređaj će ti završiti posao. Ti odlučuješ svako, no sa Note 4 ne možeš da pogrešiš bilo da ga kupuješ iz realne potrebe bilo iz ljubavi prema tehnici i gedžetima.
Međutim ako nisi zahtevan korisnik onda su to manje više bačene pare i neki hardverski slabiji uređaj će ti završiti posao. Ti odlučuješ svako, no sa Note 4 ne možeš da pogrešiš bilo da ga kupuješ iz realne potrebe bilo iz ljubavi prema tehnici i gedžetima.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Laki a zar nije bolji Z3 sto se tice kamere? ipak 20.7 mgpx nije malo a Note ima 16? Z3 moze pod vodu a note ne jel tako?El Laki napisao:Note ima veći i bolji displej (dijagonala može u isto vreme da bude i mana ukoliko voliš manje), malo bolji čipset. Ram isti, kamera je diskutabilna. Po onome što sam video na YouTube oba imaju izuzetne kamere, mada bih blagu prednost dao Note. Note ima olovku. Kao što vidiš, skoro u svemu je Note za po malo bolji, iako se to možda na papiru ne vidi tek tako.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Nije samo u megapikselima stvar, to se valjda zna, koliko je već puta rečeno.
Ne znam druze ne pratim toliko forume ne razumem se bas najbolje tu sam samo kad kupujem neki novi uredjaj ili imam neki problem pa trazim pomoc od vasJoca-Samsung napisao:Nije samo u megapikselima stvar, to se valjda zna, koliko je već puta rečeno.

- El Laki
- Prijatelj foruma
Jeste da Z3 ima 20mpx, ali isto ima i Z2 pa opet ne može da se poredi sa nekim drugim telefonima. Z3 izgleda da ima fantastičnu kameru, ali teško bolju od Note 4 jer je on jako blizu nekih kamera poput 808, pa čak kažu i bolji. Opet, to je sve što čujem na YouTube od likova koji rade review, ne mora da znači da je stvarno tako.
Samasung note4 po meni,ne volim sony nikako,mnogo imaju promasaja.Ali z3 je svakako dobar model.Sta ce ti to sto moze pod vodu?pa nisi milorad cavic pa da oces da plivas sa njime
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Oba su odlična, Note 4 je fantastičan, ali ipak mislim da bacaš pare ako nećeš koristiti pun potencijal i sve mogućnosti tih telefona koji nisu uopšte jeftini.
Sa druge strane, ako ti pare nisu problem, a nije ni veličina, pogledaj iPhone 6+ ili neku egzotiku tipa LG Flex, Nexus 6, 1+1 i sl.
Sa druge strane, ako ti pare nisu problem, a nije ni veličina, pogledaj iPhone 6+ ili neku egzotiku tipa LG Flex, Nexus 6, 1+1 i sl.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Mada ako je rekao da mu se sviđa Note, a nije neki Pro korisnik, možda Note 3? Velika ušteda a odličan telefon. Ako je već pristalica Note serije.. Glupo je da mu savetujemo 6+, Nexus 6 kad su cenovno kao Note 4 ako ne i skuplji ako neće iskoristiti ni 30% mogućnosti. Taman da ima milione, po meni je to suludo bacanje novca kad za 600e može odličan fon i tv da uzme.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ma znam, nego kažem da ako ga baš žuljaju pare a hoće najnovije pa tačno samo za poziv i sms ga koristio. Ima tu izbora, sve su to uređaji sa vrha ponude. Note 4 se svakako izdvaja i priča je za sebe, ali ne kaskaju mnogo ni ovi ostali ali su ipak neka vrsta egzotike jer bas i nisu toliko popularni ovde kod nas.
Ovo za Note 3 nije uopšte los predlog.
Eto, na njemu je. Ako je pak izbor isključivo između dva navedena u naslovu, onda svakako Note 4 bez trunke razmišljanja.
Ovo za Note 3 nije uopšte los predlog.
Eto, na njemu je. Ako je pak izbor isključivo između dva navedena u naslovu, onda svakako Note 4 bez trunke razmišljanja.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ja sve nešto gledam sa te finansijske strane, šta znam, vremena su luda, za čas se okrene sve, pa valja imati šta u šteku
Širok je izbor svakako, tako da prvo neka sam sa sobom odluči koliko je pametno da da na telefon, a onda da kaže može li nešto van ova dva iz naslova.

Širok je izbor svakako, tako da prvo neka sam sa sobom odluči koliko je pametno da da na telefon, a onda da kaže može li nešto van ova dva iz naslova.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Ako ce gledati Note3moze da baci oko i na lg g pro 2
Izuzetan phablet a kosta max 340 ,nov naravno
Izuzetan phablet a kosta max 340 ,nov naravno
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Hvala vam ljudi puno
nadam se da cu se sa samim sobom dogovoriti