LG Optimus L7 II vs LG L Fino vs Samsung Galaxy Core 2
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 25. Dec 2014. 22:36
- :: Nokia Lumia 920
LG Optimus L7 II vs LG L Fino vs Samsung Galaxy Core 2
Hitno mi je potrebna pomoc. Trebao bih da izaberem jedan od ovih telefona u Telenoru. U mom paketu je svima cena slicna. Bitna mi je baterija, jer jako puno pricam. Da li mozete neki telefon od ova tri izdvojiti kao najbolji? Hvala unapred.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: LG Optimus L7 II vs LG L Fino vs Samsung Galaxy Core 2
Vladimir58132652, Koji je paket u pitanju i koliko iznosi maksaimalna cifra koju bi doplatio uz paket?
Od tri ponuđenan nijedan nije baš nešto posebno, možda ima nešto bolje, zato napiši paket i maksimalnu cifru za doplatu.
Od tri ponuđenan nijedan nije baš nešto posebno, možda ima nešto bolje, zato napiši paket i maksimalnu cifru za doplatu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
ja jeste potajno patim za samsungom
ali mozda od ova tri modela je najbolji ovaj fino.Ali kolege ce ti reci vise

-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Fino je najbolji i najsveziji model od ostala 3 pomenuta. Ja bi iso na njega. L7 II i core 2 po meni nema sta da traze tu
L7 je tu najslabiji model,tako da njega nemoj nikako,fino je skro izasao
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
L7 II je najstariji model sa najslabijim specifikacijama. Jedino ima bas dobru bateriju. Fino i core 2 imaju kit kat sto je svakako prednost. Fino je po meni najbolja opcija jer ima 1Gb rama a ova dva 768mb sto moze da se oseti u radu. Steta sto i core 2 nema 1gb onda bi bila mrtva traka
Ako je tako za ram memoriju a to je jako vazno,onda momak nema dileme ovde fino uzimaj ako je ova trilema