iphone 4 vs sony M2
iphone 4 vs sony M2
Imam iphone 4 vec duze vreme,extra radi ali bih menjao za sony m2?Zanima me vase misljenje
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: iphone 4 vs sony M2
sasabor, Ne znam šta tu ima da se razmišlja, menjaj !, iP4 je već vremešni telefon koji ima poprilično zastareo hardver, M2 je noviji i bolji telfon.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Moracu s ovom konstatacijom znemanje da se nerado slozim. Ako mozes vidi neki noviji iPhone, ako si u mogucnosti. Ako bas zelis da predjes na Android... Pa srecno
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Nisam nesto pri parama da doplacujem inace bih uzeo isto iphone,ali mi je pala prilika da menjam za m2 ili eventualno nexus 4, zato sam i hteo da cujem vase misljenje
m2,uzmi,nexsus nisam imao pa bih samo pucao u prazno,ali izmedju ova dva m2 je bolje resenje
moze li mi neko onda reci da li uzeti sony m2 ili g2 mini?POsto imam ponudu za ta dva modela
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Po meni je lg g2 mini bolji telefon
Ima odlican ekran ,odlicnu bateriju,sjajna izrada,gg2,odlicna kamera
M2 je klasican niskobudzetni telefon,izuzetno lose izrade sa ocajnom kamerom i nikakvom zastitom za ekran
Ima odlican ekran ,odlicnu bateriju,sjajna izrada,gg2,odlicna kamera
M2 je klasican niskobudzetni telefon,izuzetno lose izrade sa ocajnom kamerom i nikakvom zastitom za ekran
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
jos jedan glas za mini,zbog svega gore navedenog.Kamera odlicna,izrada zaista sjajna,mnogo bolje nego recimo S3
ipak sam prodao iphone i razmisljam da kupim g2 mini nov,znaci za nekih 160e da li se isplati ili predlazete neki drugi model
Re: Одг: iphone 4 vs sony M2
G2 mini ili ako u obzir dolaze i polovni nexus 4 ili s3 i9305
- kvaka33
- Expert
Mozes i jeftinije da ga nadjes,cenkaj se ,ima po oglasima sa garancijom od 24 meseca,cekaj da se pojavi ako ga trenutno nema,naleteces za koji dan
ima i sad jeftinijih za 130-140 ali ja trazim bele boje,sad ne znam kako ostale boje deluju uzivo,ali beli sam video i zato njega i trazim
ajd bre neces da ga zenis,bitno je da nije neka pederska ljubicasta i slicno,uzmi belu ili crnu sve jedno 

- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
i crni je lep, ima ga moja sestra. mada zna i da zastuca ponekad, ali dobro, android je to 

to je jedini telefon koji mi je bilo zao da stavim u silikon,jer je fantasticno odradjena maska pozadi,i uospte je odradjen odlicno,pisem o g2 mini
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
hajde to za kameru, ali otkuda konstatacija o lošoj izradi i da nema zaštitu za ekran? obična m2 ima gorilla glass 3, a i aqua ima onu sonyevu zaštitu koju koriste u većini svojih modela.kvaka33 napisao:M2 je klasican niskobudzetni telefon,izuzetno lose izrade sa ocajnom kamerom i nikakvom zastitom za ekran
- kvaka33
- Expert
Odakle Sony telefonima gg1 a ne gg3
Oni imaju neki svoj premaz ili sta vec na ekranima,sto i nije bas najpouzdanije sredstvo protiv grebanja
Nisi ti to dobro procitao za gg
Oni imaju neki svoj premaz ili sta vec na ekranima,sto i nije bas najpouzdanije sredstvo protiv grebanja
Nisi ti to dobro procitao za gg