Dragi moji,moj problem je sledeći:
zapošljen sam u jednoj auto prevozničkoj firmi koja se bavi transportom robe.Firma poseduje 11 teretnih vozila u koje planiramo da ugradimo GPS uređaje za praćenje.Praćenje tih vozila je moja obaveza pa me interesuje koji je telefon najbolji preko kojeg bih,kada nisam pored računara,mogao da pratim kretanje vozila i uopšte da koristim sve usluge koje mi nudi GPS operater.
Unapred zahvalan...
Najbolji telefon za pracenje kretanja vozila
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 27. Jan 2015. 18:22
- :: Nokia
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Najbolji telefon za pracenje kretanja vozila
Znam da ovakav softver postoji za iOS, a verujem i za Android. Za WP mislim da ne postoji nazalost.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Dakle. Izbor ti je Note 3 i S5 za oko 400€ novi. LG Pro 2 za oko 300€ ili G2 oko 270€. Iphone 6 za oko 650 ili 6+ za oko 750€.
Možeš i preko remote desktopa da pristupas računaru na poslu na kojem pretpostavljam da imaš softver za praćenje. Ja često preko telefona pristupam mom kompu na poslu i zato je note baš dobar jer je za to ipak neophodna olovčica. Naravno nije udobno kao preko računara ali za neke jednostavnije akcije daleko brže.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ako je remote desktop takodje opcija, onda i WP ulazi u igru, pre svega Lumia 1520 zbog velikog displaya, ili Lumia 930.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!