Trilema mid-range telefona!
Trilema mid-range telefona!
Ćale planira da kupi poslovni telefon i u izboru su sledeca 3 modela: Nokia 830, Huawei G7 i HTC 816 dual.
Najbitnija stavka jeste da baterija izgura jedan dan bez bojazni, pa bi mi tako najvise znacili komentari o baterijama ovih modela.
Ostalo nista nije presudno, ali je kod htc-a super sto ima 2 kartice (jer ima 2 broja, pa je to odmah jedan tel manje za nosenje), dok su kod Nokia-e korisceni kvalitetniji materijali sto odaje bolji i jaci utisak pri koriscenju.
Kakvi su Vasi predlozi?
Hvala puno.
Najbitnija stavka jeste da baterija izgura jedan dan bez bojazni, pa bi mi tako najvise znacili komentari o baterijama ovih modela.
Ostalo nista nije presudno, ali je kod htc-a super sto ima 2 kartice (jer ima 2 broja, pa je to odmah jedan tel manje za nosenje), dok su kod Nokia-e korisceni kvalitetniji materijali sto odaje bolji i jaci utisak pri koriscenju.
Kakvi su Vasi predlozi?
Hvala puno.
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Re: Trilema mid-range telefona!
Njemu ce svi zavtsavati posao i sva tri ce mu izgurati dan posto ne verujem da visi po ceo dan na netu. Ali najbolje da uzme uzivo i pogleda koji mu najbolje lezi...
Ma i ja isto mislim...cak iako prica dosta, nisu to telefoni sa toliko slabom autonomijom..
Sem toga, interesuju me i generalni utisci, pogotovo za Huawei za kojih nema na forumu..
Nekako mi se lumija cini najkompletnijom jer je fluidna, ima dobar hardver, odlicnu izradu i sl..mada ni ova druga dva telefona tu ne zaostaju puno
Sem toga, interesuju me i generalni utisci, pogotovo za Huawei za kojih nema na forumu..
Nekako mi se lumija cini najkompletnijom jer je fluidna, ima dobar hardver, odlicnu izradu i sl..mada ni ova druga dva telefona tu ne zaostaju puno
HTC
Najbolja baterija,od ta tri.Brz,fluidan
,dobra kamera,kao sto si rekao 2 kartice je nekome velika prednost.Moj cale nosi 4 telefona,al nikako da kupi dual sim,stalno zaboravi neki kuci xD

,dobra kamera,kao sto si rekao 2 kartice je nekome velika prednost.Moj cale nosi 4 telefona,al nikako da kupi dual sim,stalno zaboravi neki kuci xD
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Gledajući cene tih telefona, ima novi G2 za 260 već. Najbolja baterija od svih navedenih.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Smith, po cemu HTC ima najbolju bateriju? Imas sva 3 telefona, i mozes direktno da uporedis? Ako je tako, onda se unapred izvinjavam.
Dyca: Moj savet je Lumia, posle podesavanja, nema da se ista razmislja, samo vozi. E sad, ako je fazon da ima 2 kartice sto mu ne pogledas neku dualSIM Lumiu... Rade odlicno. Po onome sto si napisao, ne treba mu neki vrhunski uredjaj, mislim da ce Lumia 535, ili 630, ili 730 dual, da mu zavrse posao samo tako.
Dyca: Moj savet je Lumia, posle podesavanja, nema da se ista razmislja, samo vozi. E sad, ako je fazon da ima 2 kartice sto mu ne pogledas neku dualSIM Lumiu... Rade odlicno. Po onome sto si napisao, ne treba mu neki vrhunski uredjaj, mislim da ce Lumia 535, ili 630, ili 730 dual, da mu zavrse posao samo tako.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
Slazem se sa El Lakijem, ima G2 koji ima izvanrednu bateriju, moguce da ce da gura i 2 dana, a telefon je jako dobar. Sto se tice 816, malo je glomazan i nije praktican, ne znam koliko ce mu odgovarati tolilo veliki telefon. Sa nokijama nemam iskustvo, a nisam imao prilike da vidim ni ovaj G7. Kazu da P serija huawei imaju dobru autonomiju e sad koliko je to tacno ne znam.
Nemoj telefon da gledas po jacini baterijr jer to ti nije presudan faktor, gledaj autonomiju, ali verujem da ce svaki izgurati ceo dan za pozive i poruke, tako da za to ces tesko pogresiti koji god da uzmes.
Nemoj telefon da gledas po jacini baterijr jer to ti nije presudan faktor, gledaj autonomiju, ali verujem da ce svaki izgurati ceo dan za pozive i poruke, tako da za to ces tesko pogresiti koji god da uzmes.

Au izvinjavam se na prvom postu,zaboravio sam da citam...Procitao dam neke druge modele,izvinjavam se.G7 ne znam kakav je,dizajn mi je itekako svidja,mada bih pre uzeo HTC,Sense leti prosto.HTC ima slabiju bateriju od G7,prvi put sam video ovaj telefon,zaista privlacan.Ima malo bolju bateriju od Lumie,mrtva je trka tu 
Mada sve je to tu negde,svi ce dugo gurati bateriju.Kad se setim malo starijih telefona,ladno 10 dana baterina izgura xD Nek uzme koji se njemu najvise svidja.
LG G2 za 260e nov.Ajoj,koliko dugo nisam bio u toku...

Mada sve je to tu negde,svi ce dugo gurati bateriju.Kad se setim malo starijih telefona,ladno 10 dana baterina izgura xD Nek uzme koji se njemu najvise svidja.

Evo sad se vratismo iz razgledanja telefona, i izbor sve sveo na htc i eventualno nokia-u 730..dual sim opcija je ipak bila kljicna 
Hvala na savetima, a nadam se da za par dana dolazim na htc ili nokia podforum za razmenu iskustava

Hvala na savetima, a nadam se da za par dana dolazim na htc ili nokia podforum za razmenu iskustava

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ako se trilema svela na dilemu HTC vs Lumia onda definitivno HTC. Milslim da je Android daleko prilagodljiviji preferencijama korisnika od WP. HTC će bez problema zadovoljiti sve navedene zahteve te stoga preporuka za pomenuti model.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Bošković
- Entuzijasta
- Pridružio se: Čet, 29. Jan 2015. 10:52
- :: iPhone 6S 32GB
Pogledaj u tom cenovnom rangu i BlackBerry Z30. To je već pravi poslovni telefon, a baterija je dobra. Jedino mu je minus to što nije dual sim ali ipak je BB za ooslovne ljude i daleko je ozbiljniji od istalih.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ma gde ozbiljniji kad su CIA i ostali sa BB prešli na Samsung zbog knox valjda. 

- Bošković
- Entuzijasta
- Pridružio se: Čet, 29. Jan 2015. 10:52
- :: iPhone 6S 32GB
Ako mu ćale radi u CIA onda nek kupi Samsung
Mada čisto sumnjam 

- El Laki
- Prijatelj foruma
BIA bre 

-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
moj cale je bio u dilemi izmedju G7 I L830, i izabrao je L830 jer mu se vise svideo kako lezi u ruci,predpostavljam da ces u mts-u da uzmes tel i najbolje je da uzmes sva tri stavis jedan pored drugog i sta ti se najvise svidi. inace mom caletu opusteno baterija izdrzi 3 dana(meni bi vrv jedva izgurao jadan dan),ali on nije zahtevan korisnik i bukvalno bi mu zavrsavao posao i najobicniji tel al eto hteo je nesto so valja...
To je to, identican slucaj..i ja sam mu rekao da ih sve stabi jednan kraj drugog i da onda presece, ali je ipak odlucio da mu je dual sim vrlo bitna opcija tako da se sve svelo na htc i lumia-u..
A u tom slucaju smatram da lumia 730 nudi manje od htc 816, pogotovo sto sam citao o onim njenim falinkama..tako da verujem da ce htc biti i finalni izbor
Da dual sim nije presudio, i ja bih ga isforsirao da uzme lumia-u 830 jer mislim da je bas kompletan telefon za tu vrstu potreba
A u tom slucaju smatram da lumia 730 nudi manje od htc 816, pogotovo sto sam citao o onim njenim falinkama..tako da verujem da ce htc biti i finalni izbor

Da dual sim nije presudio, i ja bih ga isforsirao da uzme lumia-u 830 jer mislim da je bas kompletan telefon za tu vrstu potreba

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ne znam sta moze Lumia da nudi manje od pomenutog HTC, pa ako bi malo pojasnio da prodiskutujemo. Sto se falinki tice (pretpostavljam da tu spada restart), resava se kupovinom neke dobre sd kartice, Class 10 i vise.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Pa u sustini sam mislio da postoji mogucnost tih restarta, sto nije bas primamljiva stvar prilikom kupovine novog telefona..
Sto se ostalih stvari tice, to je vise subjektivni stav krojen prema potrebama korisnika, u ovom slucaju caleta..i tu mu je velicina ekrana bila znacajna, sto ipak daje prednost htc-u..u ostalim aspektima oba telefona su i vise nego korektna i razlikuju se samo u nijansama
Sto se ostalih stvari tice, to je vise subjektivni stav krojen prema potrebama korisnika, u ovom slucaju caleta..i tu mu je velicina ekrana bila znacajna, sto ipak daje prednost htc-u..u ostalim aspektima oba telefona su i vise nego korektna i razlikuju se samo u nijansama

Bolji je jer je Android...miodrage napisao:Ne znam sta moze Lumia da nudi manje od pomenutog HTC, pa ako bi malo pojasnio da prodiskutujemo. Sto se falinki tice (pretpostavljam da tu spada restart), resava se kupovinom neke dobre sd kartice, Class 10 i vise.
То се решава куповином нормалног андроид телефона а не крпљењем тог wp трулежаmiodrage napisao:Ne znam sta moze Lumia da nudi manje od pomenutog HTC, pa ako bi malo pojasnio da prodiskutujemo. Sto se falinki tice (pretpostavljam da tu spada restart), resava se kupovinom neke dobre sd kartice, Class 10 i vise.