Z1 vs note3
Z1 vs note3
Imam note 3 na koji sam prezadovoljan, ali je vec omatorio pa bih da ga menjam. Imam ponudu za nov z1 i da mi decko doplati 100e. Vredi li tako nesto i koliko je pametno to uraditi, gledam i z1 ima sd 800 pa zato pitam.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Z1 vs note3
Pa isplati se jedino ako mislis da prodas Z1 i nekako budes u plusu. U suprotnom mislim da ides sa konja na magarca.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Ma ni slucajno,prodaj prvo Note3 pa se onda zezaj sta ces uzeti
Ne znam imas li garanciju i kako ti je note 3 ocuvan ,ali ako je to sve u redu ,moze se fino prodati ili menjati za neki bolji telefon
Z1 je vec mator model i ne bas popularan ovde,ne znam koliko ce ti trebati vremena da ga prodas
Ne znam imas li garanciju i kako ti je note 3 ocuvan ,ali ako je to sve u redu ,moze se fino prodati ili menjati za neki bolji telefon
Z1 je vec mator model i ne bas popularan ovde,ne znam koliko ce ti trebati vremena da ga prodas
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Z1 vs note3
Имао сам сличну дилему својевремено, само што је у питању био Z2. На срећу ипак сам остао прибран иако ме је вукла промена, али мислим да то није адекватна замена за Н3, евентуално Z3 али је он доста скупљи од својих претходника.
Ако би по сваку цену да мењаш, погледај Г Про 2, јако сличан Н3 само што је јефтинији од њега, можда тако успеш да добијеш и неку доплату за свој Н3.
Ако би по сваку цену да мењаш, погледај Г Про 2, јако сличан Н3 само што је јефтинији од њега, можда тако успеш да добијеш и неку доплату за свој Н3.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Mislim da ne treba da menjas, to je prelazak sa konja na magarca. Jedino ako nesto nije uredu sa Note 3 pa hoces da ga se resis, u suprotnom nema nijednog argumenta za zamenu s' obzirom da je Note 3 dosta bolji uredja.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
iskren da budem,bez ulaska u trzisne vrednosti,ja note 3 koji mi je u savrsenom stanju nebih ni za z3 menjao,ono je cudo od telefona,od kamere do ekrana,pa sve do zezancija koje mozes sa olovcicom da radis(protiv koje sam iskren da budem imao protiv)
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
nikako menjanje, ne isplati se, gde ces sa konja na magarca, skupi pare pa menjaj i doplati za nesto bolje ako te bas vuce da ga promenis 

Note radi bez greske, nego je vec malo omatorio pa cisto zbog toga, ali problem je naci adekvatnu zamenu legendarnom telefonu. Ne ide mi se na n4, koristio sam ga i nisam preterano odusevljen za novac koji sam dao...
- znemanja
- Moderator
Onda probaj iP6+
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Kao sto su svi vec rekli, takodje se i ja slazem sa tim da uopste nema smisla ta zamena. Olovka je magicna kada je note serija u pitanju i ko zna da je koristi moze mu ulepsati usivanje u telefonu. Ja ne mogu da zamislim tel bez olovke ovakve funkcionalnosti
Note IV N9100 dual
Malo glupo pitanje,al nikad nisam imao fon sa olovkom,cemu ona sluzi?
Ako zelis da menjas ,a hoces fablete,onda mozda G Pro 2,ako ne volis,e to ne bih znao da ti kazem
Mozda S5-Z2.

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pogledaj na youtube, olovka ima gomilu funkcija i moze se koristiti za mnogo stvari.
- Bošković
- Entuzijasta
- Pridružio se: Čet, 29. Jan 2015. 10:52
- :: iPhone 6S 32GB
Gledajući iz finansijskog ugla, vredelo bi menjati.
Zašto?
Doplata od 100e nije mala s obzirom da novca uvek treba, dok viška gigaherca, gigabajta, piksela i inča u 50% slučajevs ne treba.
Šta će to N3 moći, a Z1 neće (izuzev kvalitetnije kamere) a da vredi tih 100e plus polovan dok je ovaj nov
Njegov N3 je star možda godinu dana, šta ja znam a ponuda Z1 NOV nije uopšte loša jer je uvek bolje novo od polovnog.
Ako je čoveku bitno da ima telefon koji će vršiti posao (dobra kamera, brz rad, jaka baterija) onda z1 se uklapa u njegove zahteve.
Zašto?
Doplata od 100e nije mala s obzirom da novca uvek treba, dok viška gigaherca, gigabajta, piksela i inča u 50% slučajevs ne treba.
Šta će to N3 moći, a Z1 neće (izuzev kvalitetnije kamere) a da vredi tih 100e plus polovan dok je ovaj nov
Njegov N3 je star možda godinu dana, šta ja znam a ponuda Z1 NOV nije uopšte loša jer je uvek bolje novo od polovnog.
Ako je čoveku bitno da ima telefon koji će vršiti posao (dobra kamera, brz rad, jaka baterija) onda z1 se uklapa u njegove zahteve.
- toda81
- Prijatelj foruma
Tu je i olovka kao plus za note 3 ako je nekome potrebna i zna u potpunosti da je koristi. Lepa je i zanimljiva olovka kao dodatna igracka
Note IV N9100 dual
Moja drugarica ima z1 i pitao sam je kako joj radi i ostalo i ona kaze da joj baguje ako ima dosta ukljucenih aplikacija, to me je poprilicno odbilo od zamene. Ne znam na sta je ona mislila ali ja ni jednog trenutka nisam gledao koliko ima aplikacija ukljucenih na n3, a o n4 da ne pominjem...
- znemanja
- Moderator
Mislim da je nezahvalno porediti dva poprilicno razlicita modela. Note 3 je phablet sa dosta jacim hardverom od Z1, skoro svaki aspekt hardvera je na strani Note 3. Z1 je nekadasnji flagship Sony-ja i kao takav je bio namenjen sirim narodnim masama. S' druge strane Note serija je uvek bila pionir tehnoloskih dostignuca u svetu smartphone-a i namenjena je izuzetno zahtevnim korisnicima. Tako da mislim da dileme nema, Note 3 je superiorniji uredjaj od Z1 u svakom smislu i shodno tome nikako ne bih preporucio zamenu cak ni za doplatu od 100 evra.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Pa ne bih se slozio da je Sony generalno namenjen sirokim narodnim masama
Mislim da za ono sto nude previse kostaju,za te novce imas mnogo bolje telefone kupiti
Slazem se da su to potpuno razliciti modeli i da nikako nisu za porednje
Mislim da za ono sto nude previse kostaju,za te novce imas mnogo bolje telefone kupiti
Slazem se da su to potpuno razliciti modeli i da nikako nisu za porednje
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Drakenzen, iskreno da ti kazem ja sam svoj note 1, da ponovim note PRVE generacije furao do decemra 2014 - dve godine i zamenio sam ga jer mu je vec cena isla ka bednoj cifri od 100€ kad bih ga prodao za koji mesec, pa sam uhvatio voz, prodao sam ga dok sam imao priliku po prihvatljivoj ceni i izbahatio se sa HTC-om.. da nije bila takva situacija furao bih ga jos...
Nista spektakularno nisam dobio. sem sto meni licno htc mnoooogo vise odgovara.. svakakve sitnice koje odaju krajnji "dojam" ali kada bih pricao o tome objektivno, drzi se ti svog N3, to je sjajna linija telefona, olovcica ili ne, sjajan ekran, kamera, i rad telefona, doduse krs softver ali i to se da srediti... ako ti treba novac to je ok ponuda ali ako ces da menjas jer te je eto smorio - mislim da gresis podosta.. BICE TI ZAO
Nista spektakularno nisam dobio. sem sto meni licno htc mnoooogo vise odgovara.. svakakve sitnice koje odaju krajnji "dojam" ali kada bih pricao o tome objektivno, drzi se ti svog N3, to je sjajna linija telefona, olovcica ili ne, sjajan ekran, kamera, i rad telefona, doduse krs softver ali i to se da srediti... ako ti treba novac to je ok ponuda ali ako ces da menjas jer te je eto smorio - mislim da gresis podosta.. BICE TI ZAO

Samo nek se rolaju....sarme.
- toda81
- Prijatelj foruma
Pera Detlic, steta sto nema lajkova ili zahvaljivanja ovde na forumu jer ova tvoja poruka zavredjuje to! Svaka cast!
Note IV N9100 dual