Vidio sam da ima slicnih cjenovnih rangova ali me zanima da li se stanje promijenilo. Pokusavao sam da dodjem do Huawei P7 medjutim imam poteskoca da ga nabavim (u CG). Ako imate neki dobar predlog ili savjet (narocito od servisera) molim vas da mi pomognete oko izbora.
Nov. Android. Bitne su mi performanse. Dobro bi bilo da ima kvalitetnu kameru ali mi ne treba nista specijalno. I ne bih volio da je osjetljiv na padove.
Edit: Jesu li Nexus 5 i S4 malo matori? Ima li sta od novije generacije?
Upravo sam uporedio modele. LG G2 jeste prevelik :/ A5 mi je zanimljiv zbog varijante sa 2 kartice. Ipak na ovim testovima Huawei P7 je blizu ili cak iznad ovih modela a dizajn je daleko ljepsi. Ne znam kakav je Huawei sa kvarovima. Mozda je najpametnije da sacekam P7?
On je stariji od svih pomenutih. Sasvim dobar model međutim ne znam koliko je otporan na udarce i padove s obzirom da je izuzetno tanak i da sa obe strane ima staklo. Uz to, može se na oglasima naći za 250e.
Opasne mašine svakako. Jedina stvar koja je na strani G3 je kamera. Ima osetno bolju kameru. Mate 7 ima jednu od najboljih baterija među telefonima. Takođe njegova izrada je možda trenutno i najbolja. O performansama nema potrebe pričati. Oba telefona su prave mašine pod pretpostavkom da uzimaš G3 sa 32gb. Lično ja bih pre išao na Mate 7 zbog izrade, dizajna, baterije, displeja (u smislu dijagonale). Ako ti je ipak kamera ključni faktor, onda idi na G3.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.