LG G2 ili neki drugi...
- AcaVrsac
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 23. Apr 2015. 22:50
- :: Iphone 5S
- :: Huawei P9
LG G2 ili neki drugi...
Pozdrav drustvo. Zeleo bih da mi pomognete oko odabira telefona do 200e. Ja imam u planu da uzmem polovan LG G2,e sad,da li u tom rangu i za tu cenu ima neki bolji telefon ili po vasem misljenju je najbolje da uzmem G2? Svaka pomoc bi i dobro dosla. Hvala u napred. Gledao sam inace i LG G pro,ali je po meni G2 ipak bolji.
Ono si sto radis,ne sto govoris da jesi...
- AcaVrsac
- Neredovni učesnik
Re: LG G2 ili neki drugi...
Ajde da malo sovezim temu i zamolim jos jednom za pomoc. Pridodao bi jos iPhone 5,5c,Samsung Note II,Sony Z1 i HTC M7 pa i HTC 816.Blackberry Z30,Samsung S4,Lumia 830.
Meni se svidjaju najvise od navedenih G2 i HTC 816 pa zatim Z1. Volim inace telefone sa vecim ekranima i dobrom kamerom. Svaka pomoc je dobro dosla. Hvala svima u napred.
Meni se svidjaju najvise od navedenih G2 i HTC 816 pa zatim Z1. Volim inace telefone sa vecim ekranima i dobrom kamerom. Svaka pomoc je dobro dosla. Hvala svima u napred.
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
G2 je dobar, mozda i najbolji od ovih koje si nabrojao, ali polovan ko zna kakav je. Mozda je bolje huawei ascend g7 , ne znam koja je cena za novi. htc 816 je losiji od huawei jer ima 8gb interne i 1.5 gb ram memorije, nasparam 16gb interne i 2gb ram memorije kod huawei. Mozda ako mozes naci xiaomi mi3 za te pare od oko 200 eur, bolji je od svih, izrada odlicna, super telefon, monogo custom romova za njega
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Mislim da bi Huawei P7 bio odlican izbor. Ako ti on ne odgovara onda juri na oglasima LG G2.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- AcaVrsac
- Neredovni učesnik
OK onda,da suzim izbor na ta 3 telefona. Sony Z1 je isto po karakteristikama odlican. Videcu vec nesto. Ali u svakom slucaju mi znaci sto ste me naveli na koje telefone da obratim pznju i da suzim izbor. Lakse cu se odluciti. Hvala puno.
Zasto ne pogledas WP , za 200 evra ne bih gledao android? ...
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Android radi odlicno i za cifru manju od 200 evra. Kupovina WP telefona, po meni, je opravdana samo u cenovnom rangu do 100evra.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Nov android oko 200€ ce raditi 6 meseci ok i pocece da stucka polako i da baguje. Druga prica je lg g2 koji je vrhunski aparat i ako nadjes za oko 200€ sa garancijom i u ok stanju uzimaj bez razmisljanja jel bolje neces naci. Mislim da je bolji izbor nego nova l735 recimo iako sam korisnik wp-a i svidja mi se koncepcija sistema 

- AcaVrsac
- Neredovni učesnik
Gotivim ja wp. Imao sam Lumiu 735. Imam i sad ponudu od 200 za 830. Tacnije drugar bi mi prodao 830 za 200e polovnu naravno i ocuvanu. Mene najvise privlace LG G2,Sony Z1 i iPhone 5. Imao sam 4s,i stvarno iphone je iphone. E sad,znam da zanovetam,ali LG me odusevio zato sto ga drugar ima,i telefon je stvarno odlican. Funkcije fenomenalne,tel brz i ne steka a ima ga vec godinu dana. Zakljucak mog zanovetanja. WP su meni super telefoni koji nema sile da zakucaju,brzi su i odlicni. Iphone stabilan system,brz i pouzdan tel. LG G2 malo pre sam objasnio. Nisam dodao da me kamera na G2 oborila sa nogu. Stvarno ni sam ne znam sta bi,mada opet,nekako me najvise vuce G2.
- pero0000
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
Ako ti se G2 sviđa, uzmi ga i ne razmišljaj više... odličan je to telefon(imao sam ga ).
- AcaVrsac
- Neredovni učesnik
Sutra idem do sopa samo jos da pogledam Z1 polovan sto sam video. Nisam ga nikad drzao u ruke,ne znam kakav je,da vidim i kameru. Pa cu se onda odluciti,posto cu definitivno neki od ta dva uzeti. Ne svidja mi se interfejs ni kod jednog ni kod drugog,ali to mi i nije toliko bitno. Ima launchera i launchera,pa ce se skinuti neki. 

- jovackopolje
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 28. Apr 2015. 16:23
- :: LG G3
- :: Huawei P6
Da ne bih otvarao novu temu,da pitam ovde,da li da uzmem G2 32gb ili G3 16gb pošto je mala razlika u ceni?Najviše me brinu priče oko pregrevanja G3 i da li on dobro funkcioniše sa 16gb?Čitajući ovaj forum zaključio sam da je baterija bolja na G2 dok je sve ostalo na strani G3
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
G3 16 gb ako nije velika razlika u ceni. Pregrevanje na najnovijoj verziji nema,tu mozes biti miran. Sve 'bolesti' G2-ojke su resene kod G3. Baterija je bolja na G2. Na G3 imas sd slot,i mozes menjati bateriju. Uzmi G3 i ne razmisljaj puno 

- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
G3 kao sto kaze @kutijagreha 

- jovackopolje
- Povremeni posetilac
Hvala drugari,bio sam i u trilemi i za G PRO 2 ali on mi je prevelik.Samo da se skupi još malo para
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
jovackopolje, G Pro 2 je takodje odlican uredjaj. Ako ti nisu dimenzije bitne previse,uzmi pro 2.
- jovackopolje
- Povremeni posetilac
Već nekoliko nedelja sam u trilemi,samo što se G pro 2 teško nalazi
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
jovackopolje, gledaj na KP da ga nadjes. Ili G2 pro,ili G3,neces da pogresis 

- jovackopolje
- Povremeni posetilac
Ima jedan lik iz Subotice može da ga nabavi za 305e,verovatno iz Mađarske.Ima preko 200 pozitivnih ocena,trebalo bi da je siguran.Garancija 12 meseci,ne znam koliko je ostvariva.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
jovackopolje, dobro otvori oci sto se toga tice
I sretno