Vec sam postavila pitanje da kupujem caletu dual sim telefon do 200 eura,i tada sam navela da trazim iskljucivo android. Medjutim u tom cenovnom rangu ne nadjosmo nijedan active sim telefon-da dok prica na jednoj kartici,druga bude dostupna(da dobine i na njoj poziv). Svi koje smo gledali-S3 neo dual,G2 mini dual su samo standbay dual sim. Dakle dok prica na jednoj,druga odlazi u offline.
Kako je to kod lumia reseno. Cale kaze da bi se privikavao i na windows. Koliko sam uspela da iscitam po netu i one nisu active sim,ali imaju tu smart dual opciju-da ukoliko se poziv obavlja sa sim 1,a sim 2 dobije poziv,da se ona prebaci na sim 1 isto.
Ok,imaju i Androidi tu opciju,ali caletov stari samsung s duos 2,iako je imao ukljucenu tu opciju-nikad nije funkcionisala. Cak je i u servis nosio da mu podesi,rekose mu da ne moze... Ne znam kako je reseno kod drugih proizvodjaca.
Danas sam otisla da mu uzmem g2 mini dual,i u samom Logicshopu sam se pokolebala,a "ljubazna" radnica nema pojma nista o telefonima osim cena,i nije imala pojma sta je pitam.Pa reko da jos proverim za lumie,pa da mu napokon uzmem fon novi.
Inace sam se bila odlucila za g2 mini,jer smo ga uzeli i mami,i odlicno sljaka,a baterija odlicna,sto mu je bitno.
Neka lumia dual sim ili g2 mini dual sim...
- Cinderella
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 03. Jun 2014. 18:39
- :: Huawei P8...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Neka lumia dual sim ili g2 mini dual sim...
Mislim da osim onih starih AnyCool kineza, nijedan a pogotovu ne noviji smartfon nema DualSIM sa 2 radio modula: Sto ce da kaze u toku poziva, druga kartica je nedostupna. Na Lumijama postoji taj neki X sim, ili tako nesto, sto je mogucnost preusmerenja poziva na drugu karticu, ali mislim da ne moze tokom poziva da mu se ukljuci jos jedan. Ako ipak moze, mora i ta mogucnost od strane operatora da bude aktivirana
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Re: Neka lumia dual sim ili g2 mini dual sim...
Модели са два радио модула су проверено хтц м7 дуал и хуавеи п7 за остале стварно немам појма нити имам живаца да тражим