pozdrav svima na forumu
moze li mi neko pomoci oko odabira telefona?
Naime u pitanju su telefoni nize klase, i to Alcatel C7 ili ZTE blade L3?
Moze li mi neko reci koji je telefon od navedenih bolji? Unaprijed hvala
Alcatel C7 ili ZTE blade L3?
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 21:02
- :: Huawei Y330
Re: Alcatel C7 ili ZTE blade L3?
C7 je dosta slab, ima samo 512 mb RAM-a, 4gb skladistenja, a ni baterija nije neka na 5 inca ekran. Uz to i verzija Androida je za penziju. Blade L3 ima slicne mane.
Za te pare, pogledaj Windows Phone uredjaje tipa 535, 630, 640 ili od Android mozda S3 Neo, Motorola G druge generacije, LG G2 mini i jos neki telefoni.
Za te pare, pogledaj Windows Phone uredjaje tipa 535, 630, 640 ili od Android mozda S3 Neo, Motorola G druge generacije, LG G2 mini i jos neki telefoni.
Ako nadje za te pare definitivno S3 Neo od androida.Od WP-a mozda L640.
rango, Za pocetak bih savetovao da se preskoci ZTE njima nijedan model nije bio kako treba osim onog prvog Blade modela sto se tice otkazivanja i raznih problema .
hvala Vam puno na savjetima, al tel uzimam preko m tela, pa su mi oni u toj opciji, ima jos jedan koji mi je interesantan a to je samsung galaxy j1. Sta mislite o njemu? Unaprijed hvala
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 21:02
- :: Huawei Y330
Noviji Android i sigurno bolja kamera, ostale mane su ostale. Bila je prica da ce Android biti mnogo bolje optimizovan na 4.4 i da ce super raditi na 512 mb ram, ali bolje ici na sigurno, tj 1gb ram.
Zaobidji taj samsung,ne svidja mi se nesti tih 512 mb rama
Ako nadjes S3 Neo ,mirna ce ti biti glava 

Taj galaxy izbegavaj u sirokom luku (kao i sve Samsung androide sa manje od 1 gb rama), razlog - pretrpan fabricki softver glupostima koje guse i koce telefon. Bez 1 gb, nista.