HTC 820 ili Samsung A5 sta kupiti?
HTC 820 ili Samsung A5 sta kupiti?
izmedju ova sva telefona koji je bolji , ako moze neko da mi pomogne moram veceras da se odlucim!
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: HITNO! HTC 820 ili Samsung A5 sta kupiti???
Napisi sta ti je potrebno kod telefona. Sta bi najvise koristio. Sta ti je primarno,a sta manje bitno.
Tek tada ces dobiti preporuku
Tek tada ces dobiti preporuku

mislio sam koji je genaralno bolji, a sta me zanima kamera, koji radi brze, koji se bolje pokazao kod korisnika...
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Ja mislim da niko nema A5 ovde na forumu. Ili se ipak varam? Ako ti treba kompaktniji i lepši telefon onda A5. Ako ti treba veći ekran i možda za nijansu bolja prednja kamera i baterija onda HTC. Čini mi se da ovaj HTC ima noviji gpu. Pre bih išao na A5 jer ima taj 64vorbitni procesor, a i ako nameravaš da ga prodaješ posle imaće bolju cenu i brže će se prodati.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Moje mišljenje je da je u svemu osim u kameri bolji A5. Kamera je ipak glavni adut HTC-a.
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Oba uređaja imaju 64-bit. hardver, a ukupno gledano HTC ima bolji.filip11314 napisao:....Čini mi se da ovaj HTC ima noviji gpu. Pre bih išao na A5 jer ima taj 64vorbitni procesor,..
Pogrešno ti je mišljenje. Oba uređaja imaju senzor od 13 MP, ali sve karakteristike govore da A5 ima bolju kameru. HTC ima Toshiba (CMOS-BSI) T4K37 senzor i otvor blende f2.2, dok A5 ima otvor blende f2.0 i koristi ipak bolji senzor Sony IMX135 (isti takav koriste LG G3, G2, Note 3, itd)El Laki napisao:Moje mišljenje je da je u svemu osim u kameri bolji A5. Kamera je ipak glavni adut HTC-a.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Nisam znao za te razlike. Znam da je svojevremeno 816 kao prvi predstavnik te serije imao zaista odličnu kameru u to vreme. Kontam da je 820 samo to unapredio (ali kada sam pogledao papir, izgleda da su samo prednju budžili). Za A5 sam gledao uživo na telefonu slike i delovale su skroz ok, pristojne, prosek. Jednostavno A serija se ne ističe u kameri pa da bi joj se previše vremena posvetilo. Zato sam zaključio da HTC ima bolju kameru. Ako je suditi po ovome na papiru, nisam baš bio u pravu.