Pozdrav ljudi.
U fazi sam kupovine novog telefona. Uslovi su: 5" (pozeljno i vise), kamera sto bolja, RAM pozeljan 1.5 GB. Uglavnom, telefon ce biti sekundarni, nikakve igrice, koristice se za razgovor, surf i mail. Za oko su mi zapali Sony M4 Aqua i Htc 816, drugar mi predlozio i G2 (naravno polovan), onda tu u izbor ulazi i S4, danas videh i Huawei G7, mada ga po oglasima i nema mnogo, a i ne znam nista o njemu. Svakako bih sa oglasa uzimao, ne po radnjama, ali bih sto manje koriscen (5-6 meseci). Ako neko od vas ovde prodaje nesto da ispunjava uslove, nudite.
Android do 200-220e
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 15. Sep 2014. 17:30
- Kontakt:
Re: Android do 200-220e
Elephone P7000 без дилеме за те паре, а спецификације много више изнад твојих захтевних.
Jel taj elephone ima negde van kine?
Od svih koje si nabrojao topla preporuka za G2.
G7 deluje dobro na papiru, ali ne znam ništa o njemu u praksi.
I ja sam gledao M4, ne deluje loše osim što čujem da pati od nadprosečnog pregrevanja.
Možda je sony ok izbor za manje para nego što sad košta i definitivno je klasa ispod G2
Od svih koje si nabrojao topla preporuka za G2.
G7 deluje dobro na papiru, ali ne znam ništa o njemu u praksi.
I ja sam gledao M4, ne deluje loše osim što čujem da pati od nadprosečnog pregrevanja.
Možda je sony ok izbor za manje para nego što sad košta i definitivno je klasa ispod G2
Tu moze da dodje i xiaomi redmi note 2 koji nov izadje oko 200e sa svim dazbinama... E sad trebalo bi da stigne kod nas, videcemo koliko ce nasi da rebnu .
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Od svega sto si napisao, ja bih na tvom mestu uzeo S4. Dobar telefon, sa odlicnom kamerom a verujem da je i cena sad pristupacnija.
Festina lente.
Trenutno sam najblizi G2. Sto se tice Xiaomija, nemam nikakvih predrasuda i rado bih ga uzeo, jedino sto nisam imao bas nikakvih iskustava sa MIUIem.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 17. Nov 2013. 18:07
- :: Lumia 730
To je barem prosto - odeš u radnju koja ih prodaje i probaš. Tu mislim na Tehnomaniju ( proveri koja ima najveći izbor telefona).
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Ima kod nas xiaomi redmi note za nekih 19900 dinara. mtk procesor, 2gb ram memorije, 5.5 incha ekran. Mislim da je u win win http://www.winwin.rs/mobilni-telefon-xi ... 55155.html
Pre dve godine sam imao xiaomi mi2, a sad imam xiaomi mi4, iako ima mnogo custom romova izmedjuostalog i stock android, evek se vracam na miui
Pre dve godine sam imao xiaomi mi2, a sad imam xiaomi mi4, iako ima mnogo custom romova izmedjuostalog i stock android, evek se vracam na miui