6s+ ili s6 edge+

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

sta izabrati?

note 5 / s6 edge +
4
29%
iphone 6s+
6
43%
g4
2
14%
drugo
2
14%

Ukupno glasova: 14

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

6s+ ili s6 edge+

Post od Mirko BGD »

posle skoro 2.5g na s4 doslo vreme za upgrade... plan mi je bio da sacekam da nexus izbaci phablet medjutim sve se to oduzilo....a ja vise nemam zivaca pa da vidim sta savetujete...

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: 6s+ ili s6 edge+

Post od znemanja »

Pa pitanja je da li želiš da probaš novi OS, ako želiš onda idi na iP6s plus, tu nema greške. Međutim ako ti je Android prirastao srcu, S6edge i to u plus varijanti je pun pogodak.
Ako nisi do sada koristio iOS, probaj, lično sam se uverio da je to jedan sjajan OS koji naravno ima mane, ali i prednosti.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

iOS na zalost do sada nisam koristio.... kratko sam se igrao sa IP lep kvalitetan uredjaj medjutim UI mi deluje isuvise prosto pa se bojim da mi ne dosadi brzo a nikako se posle nebih petljao sa oglasima i prodavanjem...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

glasao sam, naravno, za apple... ALI, postoji jedna sitnica a to je licni ukus... tomoras sam... meni, licno, samsung mnogo bolje lezi u ruci, poredio sam pre neki dan s6 edge i iphone 6...
meni je iphone nesto najbolje sto postoji iz mnogo razloga ali definitivno je izrada s6, bilo kog modela, mnogo bolja od trenutnih apple aparata u ponudi...
cisto sumnjam da ce ip6s i ip6s+ promeniti izgled...

Odgovori