LG Magna, Samsung Galaxy Grand Prime, HTC 620G DS ili ...?
- OziMaximus
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 08. Sep 2015. 19:32
- :: samsung
- :: htc
LG Magna, Samsung Galaxy Grand Prime, HTC 620G DS ili ...?
Postovanje, trazim misljenje nekog iskusnog u vezi tri modela telefona LG MAGNA, SAMSUNG GALAXY GRAND PRIME, HTC 620G DS...ili mi mozete preporuciti neki telefon koji je slican ovim telefonima, da je slicnih cena i slicnih specifikacija, hvala unapred. 

Re: LG Magna, Samsung Galaxy Grand Prime, HTC 620G DS ili ..
ja bih izbacio htc zbog baš slabe baterije, a ova druga dva...
magna ima bolji ekran, (i dizajn što se mene tiče), sa grandom sam se igrao par dana, sasvim pouzdan fon, nema štucanja, upeglano radi, niža rezolucija ekrana ne smeta, baterija je baš dobra, procesor malo bolji nego kod lg.
jedino magna nema 4g koliko sam razumeo, proveri ako ti to znači. razlike su generalno minimalne između ova 2, možda samsung za dlaku bolji. pogledaj i sony m4 aqua
magna ima bolji ekran, (i dizajn što se mene tiče), sa grandom sam se igrao par dana, sasvim pouzdan fon, nema štucanja, upeglano radi, niža rezolucija ekrana ne smeta, baterija je baš dobra, procesor malo bolji nego kod lg.
jedino magna nema 4g koliko sam razumeo, proveri ako ti to znači. razlike su generalno minimalne između ova 2, možda samsung za dlaku bolji. pogledaj i sony m4 aqua
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: LG Magna, Samsung Galaxy Grand Prime, HTC 620G DS ili ..
Grand Prime je bolji izbor, odlična autonomija baterije, dosta dobra kamera, 64 bitni procesor, mislim da je lollipop već dostupan za Prime. Mana je nešto niža rezolucija ekrana.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)