Polovnjak oko 250 evra
Polovnjak oko 250 evra
Došlo vreme da menjam Note 2.
Šta bi mi preporučili do 250 evra, s tim da sam i to jedva nategao. Nisam odavno pratio stanje na tržištu pa ne znam šta da gledam.
Bitno mi je da ima dobru podršku na XDA.
Ja bih najradije Note 3 ako neko ima da udeli koji evro. [emoji1]
Šta bi mi preporučili do 250 evra, s tim da sam i to jedva nategao. Nisam odavno pratio stanje na tržištu pa ne znam šta da gledam.
Bitno mi je da ima dobru podršku na XDA.
Ja bih najradije Note 3 ako neko ima da udeli koji evro. [emoji1]
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Re: Polovnjak oko 250 evra
Kupi Sony z Ultra ,imas nove za te novce
Mozda da razmislis i o htc ,816 ili 820 ili mozda Huawei G7 ,mada Sony je najjaci od tih modela
Mozda da razmislis i o htc ,816 ili 820 ili mozda Huawei G7 ,mada Sony je najjaci od tih modela
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Ima boljih modela za te pare,g3 moze i to 32gb/3gb , s5 isto moze da se nadje za te pare, m8 takodje mozda da se ubode...
Ps 5ar imas pp.
Ps 5ar imas pp.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Pogledaj i Mate7 ako ih uopšte ima npr dobar polovan ili koji Euro još više da dodas
Velik izbor za te pare, nego ti bar nama reci jel bitna veličina ekrana itd itd...
Velik izbor za te pare, nego ti bar nama reci jel bitna veličina ekrana itd itd...
Huawei
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
S5 za 250€ u 90% slucajeva ima negde ogrebanu lajsnu.
M8 moras dobro da ugrabis, ima ih negde za 230€-300€. Ima ih dosta sa ogrebanim aluminijumom, zato su i neki jeftini. Dobro gledaj..
Mislim da je Z2 best buy, samo da pronadjes dobar oglas. Skoro je bio jedan, dobro ocuvan z2 za 255€, kupljen u Sony radnji, sa 14 meseci garancije i svom pratecom opremom.
Mate 7 pogledaj, nije ni on los izbor(brutalna baterija) ako ti ne smeta update.
Trazi...
EDIT: M8 ima dobru xda podrsku. Ako ti ne smeta kamera, samo napred
[emoji106]
M8 moras dobro da ugrabis, ima ih negde za 230€-300€. Ima ih dosta sa ogrebanim aluminijumom, zato su i neki jeftini. Dobro gledaj..
Mislim da je Z2 best buy, samo da pronadjes dobar oglas. Skoro je bio jedan, dobro ocuvan z2 za 255€, kupljen u Sony radnji, sa 14 meseci garancije i svom pratecom opremom.
Mate 7 pogledaj, nije ni on los izbor(brutalna baterija) ako ti ne smeta update.
Trazi...

EDIT: M8 ima dobru xda podrsku. Ako ti ne smeta kamera, samo napred

Poslednja izmena od Zile995 u Ned, 20. Sep 2015. 17:48, izmenjeno 1 put ukupno.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Z2 se uklapa u taj cenovni rang, mada može i S5 da uleti za taj novac, ali ređe. G3 bez problem može da se nađe za 250€
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Mate 7 po meni pa posle g3. Note3 i s5 nemas u extra stanju sa garancijom za te pare.
Ako si navikao na olivčicu note 3 ti je logičan i jedini izbor. Ja u istoj situaciji nisam imao dilemu. A mislim da iako se zanemari olovka i u tom slučaju sa Note 3 nema greske... Što se tiče xda ima custom romova bas dosta što sa s6 što sa note 4, ekran odličan, baterija dobra.....
Preživeo bih bez olovke. Telefon definitivno mora biti bolji od mog N2, ekran tu negde, ne mora biti veći, ali da nije mnogo manji.
Dalje, kupio sam moj Note pre možda čak i dve godine, polovan, ali veoma očuvan i platio sam ga 240 evra. Za te dve godine izgubio je na ceni nekih 50-ak evra, pa bih i na to voleo da obratim pažnju..odnosno koristio bih novi telefon sigurno bar godinu dana, posle toga prodao pa ne bih da izgubim puno na ceni.
U vreme kada sam kupovao telefon gledao sam Samsung, LG, Nexus, a vidim da su se sada pojavili Kinezi i Japanci pa ne znam kakvi su i koliko su pouzdani.
Razmišljao sam čak da uzem G2 za neki 200 evra. Da li je velika razlika između G2 i G3?
Još jednom da napomenem da mi je podrška na XDA jako bitna jer sam Note koristio dve godine upravo zbog mnogobrojnih romova.
Dalje, kupio sam moj Note pre možda čak i dve godine, polovan, ali veoma očuvan i platio sam ga 240 evra. Za te dve godine izgubio je na ceni nekih 50-ak evra, pa bih i na to voleo da obratim pažnju..odnosno koristio bih novi telefon sigurno bar godinu dana, posle toga prodao pa ne bih da izgubim puno na ceni.
U vreme kada sam kupovao telefon gledao sam Samsung, LG, Nexus, a vidim da su se sada pojavili Kinezi i Japanci pa ne znam kakvi su i koliko su pouzdani.
Razmišljao sam čak da uzem G2 za neki 200 evra. Da li je velika razlika između G2 i G3?
Još jednom da napomenem da mi je podrška na XDA jako bitna jer sam Note koristio dve godine upravo zbog mnogobrojnih romova.

- bata bogdan
- Banned
Onda je note3 savršen za tebe
Sve sto ti treba tu je podrška itd itd

Sve sto ti treba tu je podrška itd itd
Huawei
- Zile995
- Expert
Nije toliko velika razlika. G2 ima veliku xda zajednicu, a i baterija mu duze traje.5ar napisao:Razmišljao sam čak da uzem G2 za neki 200 evra. Da li je velika razlika između G2 i G3?
Ma grebo ga pas, nemam para za trojku. I ovo sam jedva skrpio, nemoj mi na muku stajati.

- bata bogdan
- Banned
- Zile995
- Expert
Ja bih pre G2 zbog podrske. Note 3 verovatno ne dobija android 6, a G2 ce vec imati dobre AOSP rom-ove 

- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Pazari G2 i uživaj. Možeš polovan da nađeš i ispod 200e. Model od 32gb za nekih 220-230 polovan.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
Nije da ja navlacim za g3 jer ga ja imam i prodajem ali za 20e vise moze dobiti veci i bolji ekran, giga rama vise, jaci procesor, bolju kameru i jedino losiju bateriju za nekih 15 do 20% od g2... Pritom i g3 ima podrsku na xda, i dobice android 6.
ne znam što bi se uopšte lomio oko g2, sjajan uredaj. da gledam za sebe, ne bih ni razmišljao o g3, pored g2 je potpuno bespotreban model. nabudžene specifikacije, u praksi ispao lošiji od g2.
A prelazak na Iphone? 
EDIT:
Smorio me nekako Android, bar ovaj moj.
Čini mi se da bih hteo da probam nešto drugo, a Iphone mi je uvek bio zanimljiv.

EDIT:
Smorio me nekako Android, bar ovaj moj.
Čini mi se da bih hteo da probam nešto drugo, a Iphone mi je uvek bio zanimljiv.
Poslednja izmena od Ninolina u Pet, 02. Okt 2015. 18:28, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim. Koristi opciju Izmeni.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim. Koristi opciju Izmeni.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Lumia 930 polovna definitivno ima za te pare. 830 ces da nadjes jos jeftinije. iPhone za te pare, mislim samo i5, mislim da je cak i 5c skuplji, ali ne mnogo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Mislim da se za tu lovu moze naci i nova 830. Sto se tice iP, naci ces 5icu za tu lovu, al tesko da ces ga naci u dobrom stanju. Poznato je da se brzo guli, neko ga je koristio 2 god. Jedino ako ti nije frka dati 250€ za izgreban telefon. 5c bi se mogao naci, ali gledaj da bude 16g.