Planiram da u skorije vreme kupi neki polovan telefon do 200e, i nekako su mi ova dva modela najvise upala u oko.
Kod g2 mi se generalno sve svidja osim sto nema mesto za sd karticu i nesto sam se mnogo naslusao da ima problem sa displejom (stvaraju se zute fleke zbog pregrevanja, neki deo displeja ne reaguje itd.).
A kod z1 compact jedino me nervira zato sto je manji ekran 4.3. Nesto nisam cuo za njegove probleme.
Koliko sam razumeo trajanje baterije je odprilike isto. Mozda su malo bolje performanse na njemu sobzirom da imaju isti cip samo sto z1 compact ima 720p display.
Tako da bi bilo lepo ako neko moze da predlozi nesto. Hvala unapred.
G2 vs Z1 compact
Re: G2 vs Z1 compact
ja bih lično išao na g2 bez dileme, meni bi bio premali ekran na z1. pri tom, g2 ni po čemu ne zaostaje, odličan je telefon i generalno je uvek bolje ići na zastupljeniji model. oko bagova i hardverskih propusta nema garancije jbg, a o sonyiju ništa nisi loše čuo jer ga maltene niko i nema 

Re: G2 vs Z1 compact
Z1 compact je malih gabarita (4.3 inca) i posle nekog vremena velicina ekrana pocne da smeta, tako da bolje pogledaj z1 koji imas za 200e u perfektnom stanju + imas bolju bateriju (3000 mah).