Koristio sam Note 4 N910C,po pitanju zvuka u slusalicama neprevazidjen,jacina perfektna,kamera savrsena,izrada perfektna,meni je bio savrsen,o Note 5 nemam pojma koliko je bolji od Note 4 i d ali je bolji kao ni o iphoneu 6S Plus,da li su ova dva bas toliko bolja popitanju zvuka i kameri od Note 4 modela.Posto Note 4 je nov oko 450 eura pa mislim d aje najbolja kupovina sada.
P.S.Mozda moze i da se ubroji ovde Samsung S6 Edge,koji sam kratko koristio ali imam utisak da je po pitanju zvuka u slusalici slabiji od Note 4 ali nisma siguran,kamera savrsena kao i ekran.A on je vidim nov 530 eura po oglasima.
Sta od ova 4 kupiti sada?
Note 4 N910c vs Note 5 vs Iphone 6S Plus
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 17. Okt 2014. 22:02
- :: Nokia e7
- :: Samsung S3
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Re: Note 4 N910c vs Note 5 vs Iphone 6S Plus
Ako hoces da ustedis a da kupis jako dobar uredjaj onda note4 je sasvim dobar. Ako imas vise para i nisu ti problem svakako su bolji izbor N5 ili 6s plus ali su i dosta skuplji
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
iPhone 6s je najbolji izbor iz 2 razloga: nije Android, i najsporije mu pada cena. Jeste note serija takodje dobra po pitanju padanja cena, ali se sa iPhonom niko ne moze da meri.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
iPhone ima bolji kvalitet zvuka na slusalicama u odnosu na Samsung. Note 4 je odličan uredjaj, ali ako cena nije problem, moj predlog je definitivno iP6s plus, perfektna kamera, zvuk, kvalitet izrade, redovni update i jako dobro drzi cenu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
U svakom slučaju ići na verzije sa 64GB interne memorije.
Šteta je dati toliko novca za neki telefon i onda muku mučiti sa memorijom. To je moje mišljenje. To govorim za Note 5 i iPhone.
Sve zavisi od afiniteta, ja iPhone i njegov sistem ne mogu smisliti, što ne znači da je on loš nego se meni jednostavno ne sviđa i ne odgovara tako da bi ja išao na Note 5 sa 64GB. 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Iphone ne treba kupovati još po meni, tek treba da mu se stabilizuje cena. Mislim na 6s\6s plus.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Da imam N4, ne bih ga sad menjao, možda tek za pola godine ili nešto više, i to samo za N5. IP6+ nema AMOLED, kao ni olovku, koja je meni "must have", tako da bi meni u startu otpao iz kombinacije.
Razmisli šta ti je kod telefona bitno (OS, ekran, baterija, rad nekih aplikacija, pa možda i ta olovka) i, shodno svom budžetu, donesi odluku koja ti najviše odgovara..
Razmisli šta ti je kod telefona bitno (OS, ekran, baterija, rad nekih aplikacija, pa možda i ta olovka) i, shodno svom budžetu, donesi odluku koja ti najviše odgovara..