Koji od ova cetiri telefona???
Koji od ova cetiri telefona???
Treba mi pomoc,uzimam preko mts-a uz box paket jedan od ova cetiri telefona:
-APPLE IPHONE 6S PLUS 16GB
-APPLE IPHONE 6 16GB
-APPLE IPHONE 6 PLUS 16GB
-SONY Z5
Ni jedan od ovih telefona nece da se koristi nego ce odmah ici na prodaju.
Posto je pretplata za bilo koji od ova 4 modela skoro pa ista,300din gore-dole,za koji mogu da dobijem najvise para?
Dakle telefon ce biti glanc nov,neotvorena kutija,garancija 2godine.
Molim za predlog koji od ovih modela najvise vredi i koja boja se najvise trazi?
Hvala.
-APPLE IPHONE 6S PLUS 16GB
-APPLE IPHONE 6 16GB
-APPLE IPHONE 6 PLUS 16GB
-SONY Z5
Ni jedan od ovih telefona nece da se koristi nego ce odmah ici na prodaju.
Posto je pretplata za bilo koji od ova 4 modela skoro pa ista,300din gore-dole,za koji mogu da dobijem najvise para?
Dakle telefon ce biti glanc nov,neotvorena kutija,garancija 2godine.
Molim za predlog koji od ovih modela najvise vredi i koja boja se najvise trazi?
Hvala.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Koji od ova cetiri telefona???
Definitivno iPhone 6s plus.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
A koliko mogu da ocekujem para za taj prvi?
Ako je definitivno prvi najbolji,koja boja je trazena?
Ako je definitivno prvi najbolji,koja boja je trazena?
83500(!?) je у продаји...види по огласима које се цене помињу. Златни вероватно.
Слобода или смрт
- znemanja
- Moderator
Na KP nov iPhone 6s plus 16GB se kreće od 680 do 720€.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
U bre...
Pa to je lepa para.
Ne mogu da verujem da ljudi daju toliko para za telefone
Ja imam S4 vec godinu dana,telefon radi super,nem mogu da zamislim situaciju da se sutra odlucim da iskesiram za telefon 700e.
Dobro,znaci uzimam onda 6s plus od 16gb.
Hvala svima.
Pa to je lepa para.
Ne mogu da verujem da ljudi daju toliko para za telefone

Ja imam S4 vec godinu dana,telefon radi super,nem mogu da zamislim situaciju da se sutra odlucim da iskesiram za telefon 700e.
Dobro,znaci uzimam onda 6s plus od 16gb.
Hvala svima.
Tvoj telefon ce verovatno biti zakljucan na mts, tako da odmah otpisi ovo sto ti je receno u vezi cene koju ces dobiti (680 kostaju simfree, a zakljucani su dosta jeftiniji - dekodiranje papreno).
U svakom slucaju najvise ces dobiti za 6s 16gb. Ukoliko sam budes prodavao, racunaj max 600, a preprodavci placaju 500-550.
U svakom slucaju najvise ces dobiti za 6s 16gb. Ukoliko sam budes prodavao, racunaj max 600, a preprodavci placaju 500-550.
- znemanja
- Moderator
Za moj iPhone 6 plus 16 GB zaključan na mts kupljen u januaru ove godine dobijam oko 500-530€, za nov 6s plus od 16 GB mora dobit 650+€ 30-40€ je realno da cena ide dole za zaključane model.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 28. Jun 2015. 17:30
drom, ti pricas o 6s ne o 6s Plus
Ko ce ti da 500-530e za iphone zakljucan na mrezu sa 16gb i staroscu od skoro god dana? Pa to ti ni cale ne bi dao da te pogura malo...
Dusko udjes lepo na kupujemprodajem i pogledas za koliko ide koji telefon, koliko placaju preprodavci pa napravis racunicu i uzmes sta ti odgovara.
Dusko udjes lepo na kupujemprodajem i pogledas za koliko ide koji telefon, koliko placaju preprodavci pa napravis racunicu i uzmes sta ti odgovara.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Uzmi crni Note 4 i daću ti 450e odmah, da se ne mučiš. 
Inače da, svakako da će 6s+ doneti najveću zaradu.

Inače da, svakako da će 6s+ doneti najveću zaradu.
- znemanja
- Moderator
iPhone jako dobro drži cenu, plus model je skuplji od regularnog, zato i mogu da izvučem cenu koju sam neveo.somi92 napisao:Ko ce ti da 500-530e za iphone zakljucan na mrezu sa 16gb i staroscu od skoro god dana? Pa to ti ni cale ne bi dao da te pogura malo...
Za 540-550 ima nov ,plus verzija iz mts-a, neotpakovana, tako da srecno sa prodajom. Znam ja da dobro drzi cenu ali ti ga bas zadrza 

- znemanja
- Moderator
somi92, Ali zaboravljaš na ljude koji ne prate previše cene i kupuju telefon samo zato što je iPhone ili Samsung
Pritom. ja sam naveo koliko su mi ljudi nudili da im prodam iP6 plus, ali ja ne prodajeme telefon, zadovoljan sam sa 6 plus 

A gledam ovog u oglasima,trazi 800e,godinu daba garancija,i to neka eu?
Koji je to fazon sa tom garancijom,zar nije bolje kad je domaca,i to dve godine?
Koji je to fazon sa tom garancijom,zar nije bolje kad je domaca,i to dve godine?
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Pa to je valjda ona standardna međunarodna Apple garancija. Takvi telefoni su simfree, dok su ovi od operatera zaključani a imajući u vidu cenu dekodiranja, to osetno utiče na cenu u oglasima. A koliko znam, valjda se i kod operatera pored njihove dvogodišnje garancije dobija i Apple-ova na 12 meseci?
- znemanja
- Moderator
Naravno da se dobija Apple garancija i za iPhone kupljen kod operatera.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Dobija se. Prvu godinu garancije daje Apple, a drugu daje operater. E sad, kako je u pitanju Apple, malo je specificno pa i telefon u drugoj godini mozes servisirati sa one strane grane ali samo ako imas dokaz o kupovini tj garantni list.
Inace, razlika izmedju simfree i ovih domacih zakljucanih je 70-80€, nesto malo manje nego sto je world unlock koji je btw k'o babini zubi, moze lako da se zakljuca kod nekog apdejta (sto se desavalo).
Inace, razlika izmedju simfree i ovih domacih zakljucanih je 70-80€, nesto malo manje nego sto je world unlock koji je btw k'o babini zubi, moze lako da se zakljuca kod nekog apdejta (sto se desavalo).
Pa ti nemanja onda prodaj tvoj za 530 i uzmi nov za te pare i dobijes nov telefon sa nove 2 god garancije.