Iphone 6 vs 6s
Iphone 6 vs 6s
Drugari istice mi ugovor u mts-u pa sam planirao da uzmem ip6 ili 6s,razlika je nekih 400-500din pretplate.Zanima me vase misljenje
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Iphone 6 vs 6s
Za tu razliku nema razmišljanja, 6s.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
6s jer je razlika mala. I definitivno idi na 64gb verziju, cisto da ne boli glava.
64gb je vec skuplji tu se ne bih uklopio...zan li neko koliko se dodatno naplacuje 4g
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Kako mislis da se naplacuje? Besplatno je ako se uklapas u paket tj ako si na XL i vecem ili box paketu.
Sto se telefona tica, razlika izmedju 16 i 64gb je takodje u 500din mesecno (na box paketu). Ja sam tako uzeo pre skoro godinu dana. Na mesecnom nivou se ne oseti, ali isto tako ne razmisljas da li i kada ces ostati bez memorije tj da li i kada moras da dizes neke stvari na neki od cloud servisa.
Sto se telefona tica, razlika izmedju 16 i 64gb je takodje u 500din mesecno (na box paketu). Ja sam tako uzeo pre skoro godinu dana. Na mesecnom nivou se ne oseti, ali isto tako ne razmisljas da li i kada ces ostati bez memorije tj da li i kada moras da dizes neke stvari na neki od cloud servisa.
ja sam uzeo 6s+ 16gb umesto 6s 64gb i nisam se pokajao jer mi memorija nije prioritet... sve zavisi od potreba...
s' druge strane, razlika izmedju ip6 i ip6s je vidljiva narocito u izradi, kameri i bateriji... u prakticnom, svakodevnom radu - ne bi primetio razliku...
ako ti razlika u cenu kroz paket nije nepremostiva - naravno uzmi noviji model
s' druge strane, razlika izmedju ip6 i ip6s je vidljiva narocito u izradi, kameri i bateriji... u prakticnom, svakodevnom radu - ne bi primetio razliku...
ako ti razlika u cenu kroz paket nije nepremostiva - naravno uzmi noviji model