G3 i doplata za iphone 6
G3 i doplata za iphone 6
Imam jednu ponudu za iphone 6 16gb(memorija mi ne igra veliku ulogu), 2 meseca star, mts garancija, odlicno ocuvan, da doplatim 120e i dam svoj g3 gold 32gb, mesec dana star i bez garancije..?
Kakva je razlika po pitanju kamere?
Da li se to po Vama isplati?
Kakva je razlika po pitanju kamere?
Da li se to po Vama isplati?
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: G3 i doplata za iphone 6
Uzimaj bez razmisljanja. Tacka
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Odmah sad menjaj, ne razmišljaj se
Jest da ni jedan od navedena dva telefona nisam imao, ali po komentarima korisnika ovde, svi zadovoljni sa iphone 6,prezadovoljni

Jest da ni jedan od navedena dva telefona nisam imao, ali po komentarima korisnika ovde, svi zadovoljni sa iphone 6,prezadovoljni

Huawei
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Dje ces coece menjati onakav telefon za onu igracku
Ekran 4,7inca,baterija 1800mAh,interna memorija 16gb ,ram 1gb i jos da dodas 120 e
Ako si se preladio sacekaj da ozdravis pa onda razmisli ,jeste malo cudno vrijeme,vladaju neke prelade[emoji1]
Ekran 4,7inca,baterija 1800mAh,interna memorija 16gb ,ram 1gb i jos da dodas 120 e
Ako si se preladio sacekaj da ozdravis pa onda razmisli ,jeste malo cudno vrijeme,vladaju neke prelade[emoji1]
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Naravno da menjas. Kum je imao G3, znam kakav je, ja sam imao ip6, znam kakav je... Pogotovu sto ni doplata nije velika za to sto dobijas, pogotovu sto taj G3 ti nece niko kupiti za kes i nemas papire...
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ako ti nisu bitne one, da nazovemo, prednosti Androida onda uzimaj odmah! 

iLuka ne bih se bas slozio da tobom oko toga da niko nece da kupi g3...
Navikao sam se sad na dobru kameru i ne bih uzimao neki tel koji ima slabiju kameru? Kakva je tu situacija?
Navikao sam se sad na dobru kameru i ne bih uzimao neki tel koji ima slabiju kameru? Kakva je tu situacija?
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Nema ip6 ništa lošiju kameru od G3. Bez brige što se toga tiče.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Uzimaj bez razmišljanja. Android od iOSa nema šta da traži. Doduše ja bih ponudio 100€.
Imaćeš telefon umesto zelene kante
Imaćeš telefon umesto zelene kante
Poslednja izmena od miodrage u Ned, 28. Feb 2016. 23:15, izmenjeno 1 put ukupno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Prelaskom na IP6 prelazis na displej sa manjom gustinom pixela 326ppi (G3 538ppi), zatim manji displej 4,7" (G3 5.5"), ides na duplo manje memorije odn. 16gb bez mogucnosti prosirenja (G3 32gb + mogucnost prosirenja sa memorijskom karticom). Takodje (ukoliko ti je to bitno) na IP6 nemas radio (koji smatram kao osnovnom mogucnoscu i jeftinijih telefona, dok bi na skupljim to trebalo da se podrazumeva) dok na G3 imas. Sto se kamere tice ono sto sam imao prilike da vidim kod druga i drugarice koji koriste IP6, nisam impresioniran. IP6 ti je dobra kupovina u smislu da telefon drzi cenu pa ces kasnije dobiti dobre novce za njega kada odlucis da ga prodas, inace ne vidim neki jak razlog van toga zasto bi presao na IP6. To ti je mojie misljenje.
Festina lente.
Ip6 je avion za g3, nemojte biti smešni da ih uopšte poredite.
Ovaj forum me svaki dan bar jednom iznenadi sa glupostima koje pročitam.
Ovaj forum me svaki dan bar jednom iznenadi sa glupostima koje pročitam.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Definitivno vredi menjati, čak ni doplata nije velika imajući i vidu da je cena G3 poprilično opala.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Interna memorija kako rece mu ne znaci puno. Baterija na papiru mala, al po komentarima svima traje najmanje kao na G3. Giga rama? Valjda se to apsolviralo kad je rad iOS u pitanju. Ekran? Sve zavisi da li mu smeta sto ce preci na manji.
Eh oko kamere se vec moze pricati. Na iP su slike u slabijem osvjetljenju slabije:) nemas ni rucnih podesavanja.
Sistem? Sve ti je tu vec ispricano. Nema launchera, podesavanja, al nema ni ganjana romova i programa da se gase procesi u pozadini.
Ako ti sve odgovara, mijenjjaj. Dobijas uredjaj koji bolje drzi cijenu, garanciju (ne znam kolika je vremenski kod mts), bolju izradu...
Eh oko kamere se vec moze pricati. Na iP su slike u slabijem osvjetljenju slabije:) nemas ni rucnih podesavanja.
Sistem? Sve ti je tu vec ispricano. Nema launchera, podesavanja, al nema ni ganjana romova i programa da se gase procesi u pozadini.
Ako ti sve odgovara, mijenjjaj. Dobijas uredjaj koji bolje drzi cijenu, garanciju (ne znam kolika je vremenski kod mts), bolju izradu...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
G3 i doplata za iphone 6
Kako to mislis da nemas rucnih podesavanja?

I odakle ti to da su slike losije ako je osvetljenje losije? Bas naprotiv, ne gubi se kvalitet, ne daje zrnastu sliku. Sinoc sam bas okinuo jednu u totalnom mraku, slikao neku lampu pa pogledaj u odgovarajucoj temi.
Sto se baterije tice, gura dan bez problema iP6.
I jos jedna bitna stavka u vezi kamere. Sinoc sam se smejao kumu, poceli smo da snimamo istu stvar u isto vreme, njemu se G3 pregrejao i ugasio, ja sam nastavio da snimam. Kad se ohladio dovoljno, nastavio je i on da snima ali mu se telefon ponovo pregrejao i ugasio, a kod mene jos uvek traje snimak s pocetka svirke. Doduse, on je na stock romu sa stock kamerom snimao, isto kao i ja, ali nemam pojma da li to na G3 moze da se sredi sa nekim custom romom.
Sve u svemu, gubis vecu dijagonalu, daljinski i prosirivu memoriju, a dobijas sve ostalo. Mislim da se isplati takva trgovina, a doplata je vise nego povoljna s obzirom da nemas garanciju na tvoj telefon a na iP6 imas jos prakticno 22 meseca.

I odakle ti to da su slike losije ako je osvetljenje losije? Bas naprotiv, ne gubi se kvalitet, ne daje zrnastu sliku. Sinoc sam bas okinuo jednu u totalnom mraku, slikao neku lampu pa pogledaj u odgovarajucoj temi.
Sto se baterije tice, gura dan bez problema iP6.
I jos jedna bitna stavka u vezi kamere. Sinoc sam se smejao kumu, poceli smo da snimamo istu stvar u isto vreme, njemu se G3 pregrejao i ugasio, ja sam nastavio da snimam. Kad se ohladio dovoljno, nastavio je i on da snima ali mu se telefon ponovo pregrejao i ugasio, a kod mene jos uvek traje snimak s pocetka svirke. Doduse, on je na stock romu sa stock kamerom snimao, isto kao i ja, ali nemam pojma da li to na G3 moze da se sredi sa nekim custom romom.
Sve u svemu, gubis vecu dijagonalu, daljinski i prosirivu memoriju, a dobijas sve ostalo. Mislim da se isplati takva trgovina, a doplata je vise nego povoljna s obzirom da nemas garanciju na tvoj telefon a na iP6 imas jos prakticno 22 meseca.
Mislio sam u stock kameri.
A sto se tice kvaliteta slika u slabijem osvjetljenju; poredio svoju 830 sa iP6 i 6plus i meni su slabije kvalitet, jos plus ima ois.
A sto se tice kvaliteta slika u slabijem osvjetljenju; poredio svoju 830 sa iP6 i 6plus i meni su slabije kvalitet, jos plus ima ois.
Koja je ovo app?Azimuth napisao:Kako to mislis da nemas rucnih podesavanja?
![]()
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
@Azimuth, ja od kad sam na MM, ne uspevam da prebacim preko 40c, a kamoli da se ugasi. Na LP verovatno.
Sto se tice baterije, zavisi kako ko koristi. Koleginica je presla sa S5 na iph6, i mora da ga puni 2 puta dnevno, dok je s5 drzao bez problema 24h. Tako da je u poredjenju sa G3, iphone tu negde
Mislim za te pare vredi da predjes za iphone, probaj, lako ces se vratiti na Android.
Sto se tice baterije, zavisi kako ko koristi. Koleginica je presla sa S5 na iph6, i mora da ga puni 2 puta dnevno, dok je s5 drzao bez problema 24h. Tako da je u poredjenju sa G3, iphone tu negde
Mislim za te pare vredi da predjes za iphone, probaj, lako ces se vratiti na Android.
Tu prednost lake prodaje uredjaja smo zaboravili.
Licno sam prodavao G3 i znam o cemu pricam... Danima me niko nije zvao a onda sam ga prodao ispod cene polovnih telefona 40e...
- MilanNBA23
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 22. Apr 2015. 20:24
- :: Samsung Galaxy S8
Pošto pitaš za mišljenje, ne bih menjao. G3 je zver. iPhone 6 će ti brzo dosaditi. Ostani ipak na G3.
"hard work beats talents, when talents fail to work hard"
- Kevin Durant
- Kevin Durant