Flex 2 vs g2 vs other

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Exreey
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 15. Jul 2013. 12:43
:: LG g2 vs980

Flex 2 vs g2 vs other

Post od Exreey »

Pozdrav, posedujem g2 i prezadovoljan sam njime, radi odlicno, kamera moze da prodje, ekran super itd, itd. Sada mi nesto zapao za oko flex2 i koliko vidim po forumima misljenja o njemu su podeljena, neki kazu da je los telefon, da se greje isl, a drugi kazu da je best buy, da radi odlicno i mnogo bolje nego neki skuplji telefoni.
E sad pitanje je, posle g2 da li vredi da se uzme flex2 ili da se ide na g3 il nesto trece?
Koliko je bolji flex2 od g2 i da li je uopste bolji(mislim u praksi ne na papiru)?
Najvise sto me zanima jeste da li se pregreva kao sto se prica, jel ekran bolji od g2 kao i kamera?
Ne planiram jos uvek da menjam g2 jer mi savrseno zadovoljava potrebe, vec cisto onako pitam kada dodje vreme da menjam(mozda za 3-4m) na sta da ciljam?

P.S bas mi nekako cool sto flex ima zakrivljen ekran.
Hvala :)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Re: Flex 2 vs g2 vs other

Post od El Laki »

Flex 2 radi gotovo kao G4 bez preterivanja. Dakle bolji je od G2. Ne znam koliko je star tvoj G2, ali bi baterija trebala da bude jača na njemu. Displej svakako bolji na Flexu (bilo da se gledaju karakteristike na papiru ili doživljaj zakrivljenog displeja). Kamera takođe bolja na Flexu i to nije mala razlika. Sa novim update-om na 5.1.1 nema takvog pregrevanja pri normalnom korišćenju. Sređeno je softverski.

Sve u svemu za te pare (250e manje-više) i dalje je odličan izbor. Ako bi kupovao sada, jedino šta bih ti preporučio pored da pogledaš jeste G3 (sređen je na 6.0) i Xiaomi Redmi Note 3. Sva tri su tu negde sa cenom kada su novi telefoni u pitanju, s tim što gotovo samo G3 ima da se kupi sa valjanom garancijom.

E sad, za 3-4 meseca će G4 gotovo sigurno pasti na 300e i biće znatno bolja kupovina od sva 3 modela.

Exreey
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 15. Jul 2013. 12:43
:: LG g2 vs980

Post od Exreey »

Hvala Laki
Nzm zbog cega ali nekako xiaomi mi se ne svidja, jedino mi se svidja finger print. Flex jel dobija mm ili su samo glasine i nagadjanja kao za g2?
Ukoliko flex2 dobije MM uzumam ga sigurno, najvise zbog zakrivljenog ekrana. :)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Nisam pratio vesti o njemu u zadnja 2-3 meseca ali je ranije bilo priče da je sigurniji update za njega nego za G3. Tako da ja sam optimista po tom pitanju, ali proveri po internetu za svaki slučaj.

andriod
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 31. Avg 2013. 11:36
:: i9300
:: P970 Optimus black

Post od andriod »

Još nije dobio MM valjda će ubrzo,ekran je Poled dobijaš sa njim fabrički fast charger u odnosu na G2 velika razlika gotovo u svakom pogledu.Ja koristim sa 2gb rama i odlično radi jeste da od 16gb interne imaš oko 8,5 dostupne ali tu je extended memory slot,nije baš self healing kao kod prvog flexa G4 jeste bolji od njega sem ekrana(barem meni)

Послато са C6833 уз помоћ Тапатока
Operator

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Има г4 нов на огласима за 300е. Ништа друго не гледај.
Слобода или смрт

andriod
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 31. Avg 2013. 11:36
:: i9300
:: P970 Optimus black

Post od andriod »

E za 300€ je G4 bolja kupovina definitivno

Послато са LG-H955 уз помоћ Тапатока
Operator