Dilema u vezi kupovine telefona
Dilema u vezi kupovine telefona
Razmisljam se izmedju huawei 8p i nexus 5x. Nisam zahtevan korisnik,ne igram igrice i slabo gledam video klipove. Vazna mi je stabilnost i baterija. Sta da izaberem?
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Dilema u vezi kupovine telefona
Predpostavljam da si mislio na P8, lično bih išao na Nexus 5x, stock android, odlična kamera, fingerprint senzor. Jedina prednost P8 je metal kao primarni materijal izrade.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Bogdan2015
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 19. Maj 2015. 11:00
- :: Samsung Galaxy S7
- :: Xiaomi Redmi N3 Pro
Inace jako volim P8,ali po tvojim zahtevima Nexus 5x je bolji svakako.
e ajde neko sad da mi pojasni to oko androida,sta znaci originalan na uredjaju,a kakav to onda ima p8?
do sada sam koristio samo windows uredjaje ali hocu da se resim te bede vise, pa da probam android.
do sada sam koristio samo windows uredjaje ali hocu da se resim te bede vise, pa da probam android.
- Bogdan2015
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 19. Maj 2015. 11:00
- :: Samsung Galaxy S7
- :: Xiaomi Redmi N3 Pro
Pa na Nexusi se nalazi stock Android,znaci samo taj Android interfejs,dok drugi telefoni kao sto je P8 koriste svoj interfejs pored Androida,e sad na nekima se primećuje stock android,a na nekima skoro uopste ne. Takođe Nexus uvek odmah dobija update Androida.Takođe stock Android je fluidniji.
Glavna razlika je u tome sto na Nexusu imas najbolju podrsku, ne cekas kad ce se proizvodjac i operateri smilovati da puste update, i u tome sto je stock android olaksan za masu stvari kojim pojedini proizvodjaci opterete sistem a mali broj njih se koristi. S druge strane nekom su verzije androida kod Huawei, Samsung, HTC oku ugodnije.
Meni se recimo bas dopada EMUI koji koristi P8.
Meni se recimo bas dopada EMUI koji koristi P8.