Backup phone za putovanja
- Dmitar
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 07. Jun 2007. 20:51
- :: S22 Ultra
- :: iPhone 13pro
Backup phone za putovanja
Doslo je vreme da uzmem jedan backup telefon kada sam na putu ili na odmoru da nemoram uvek svoj flagship da nosim. Sta mi je bitno velicina da nije preterano velik, kamera jaka da mogu lepe slike odraditi i da mu baterija izdrzi, i za muziku da mogu da pustim po potrebi. U opciji su huawei p8 ili light, z3 compact, one plus x, htc m8, iphone 5s, sams a3. Do 300€ mada bih dao mozda i malo vise ako bi mogao da pokrije ono sto trazim. Iskustva saveti, hvala unapred.
- Dmitar
- Neredovni učesnik
Re: Backup phone za putovanja
Bas niko nista da kaze ili ponudi
Vaša poruka sadrži 43 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.

Vaša poruka sadrži 43 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa svaki od tih koje si nabrojao nema nesto od ovoga sto tebi treba tj sto trazis. Ako je samo to u igri, onda moras sam da odlucis.
Od nabrojanih glas za Z3c, a u cenovnom rangu do 300e zanimljiv je i Lenovo Vibe Shot i Lumia 830 i 930 ako odgovara operativni sistem. Dimenzije svih ovih modela su slicne dimenzijama P8 lite.
Z3 compact, dobra kamera, stereo zvucnici, top baterija i dobar hardver.
- Dmitar
- Neredovni učesnik
Z3 compact je i moj prvi izbor ali jedino sam skeptican zbog dve stvari. Prva je poklopac kod usb kabl sto se posle nekog vremena to razlabavi i spada. Drugi problem sto sam naisao je sto se displej odlijepi. Sad jel to bila neka losa serija ili je generalno problem kod tog tel ne znam. Mozda neko ko ga poseduje moze vise utisaka reci. Inace sto se svega ostalog tice velicine, zvucnika, bateriji je top. Z3 mi mozda malo velik odnosno iste velicine ko s6 edge. Windows phone zbog applikacija bih najradije preskocio.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Sta te briga, iskoristis ga za putovanje i prodas po povratku.
To se resi kupovinom magnetnog punjaca, cini mi se da je oko 1000 din.Dmitar napisao:Z3 compact je i moj prvi izbor ali jedino sam skeptican zbog dve stvari. Prva je poklopac kod usb kabl sto se posle nekog vremena to razlabavi i spada.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prvi put cujem to za display, a i ako je tacno morala bi garancija to da pokrije.
Sent from my LG-H955 using Tapatalk
Sent from my LG-H955 using Tapatalk
A sto ne bi nosio svoj telefon (po slici bih rekao s6e+?). Ozbiljno pitam, ne znam koliko cesto putujes, ali 300e nije malo ako ces da ga nosis fazon 2 puta godisnje? Nije moje da pametujem nego se lepo preracunaj.
Svi ovi imaju losiju kameru od s6, a to je valjda jedna od bitnijih stavki za putovanja...
Svi ovi imaju losiju kameru od s6, a to je valjda jedna od bitnijih stavki za putovanja...
- Dmitar
- Neredovni učesnik
nije s6+ obicni je. plus mi je prevelik
To si u pravu, ali mi je veca steta npr ako mi neko ukrade ili izgubim tel od 600+ eura. Znam 300 je puno ali 600 je jos vise. Druga stvar sto mi edge mora biti non stop biti dostupan i premestanjem kartice u njega cini ga nedostupnim za primanje poziva i poruka. Imam ja sad neki stariji tel ali onda opet zezanje sa kupovinom adaptera za sim i ostalo je dodatna komplikacije. Ovako imam drugi kao backup pa traje dok traje. Putujem 3-4 puta godisnje
To za display sam nasao na komentarima na ovom sajtu zato sam i pitao. Predpostavljam da ukoliko se to desi u roku od 2 god koliko je predpostavljam garancija za njega da ce hteti da zamene i da se nece praviti pametni da je to greska onoga ciji je tel. Jer bas trudim da pazim kada se tice tehnike pogotovo telefona.

To za display sam nasao na komentarima na ovom sajtu zato sam i pitao. Predpostavljam da ukoliko se to desi u roku od 2 god koliko je predpostavljam garancija za njega da ce hteti da zamene i da se nece praviti pametni da je to greska onoga ciji je tel. Jer bas trudim da pazim kada se tice tehnike pogotovo telefona.
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Za backup phone bih ti preporučio Nokiju 808PV. Jeste da je symbian mrtav, ali ima aplikacija koje i dalje rade na njemu (whatsapp radi perfektno, opera odradjuje posao browsinga, ostalo je za putovanja po meni nebitno). Em ces moci da nabijas komplekse slikama, em je zvucnik veoma jak fabricki (a ako ga tvikujes nista glasnije neces cuti na ni jednom telefonu 100%!). Baterija zamenjiva, ali zna da potraje po dva dana uz normalno koriscenje...