Treba mi savet za kupovinu telefona za devojku Ono sto joj je bitno jeste dobra kamera, prednja i zadnja, i da nije preterano velik (ekran do 5 inca.) Prednost imaju samsung i lg. Budzet je nekih 250e. Ja sam razmisljao o samsungu a3 2016? Jel ima neko neki drugi predlog?
Za manje novca možeš da pazariš galaxy J5, pošto ima prednju kameru od 5 MPx sa blicem, zadovoljiće selfie ljubitelje. Takođe možeš da pogledaš i A5, vizuelno izuzetno dopadljiv telefon izrađen od premium materijala.
J5 je moj predlog. Serija A jeste lepša, ali je skuplja, a nisam siguran da A modeli imaju (mnogo) bolju kameru od J5 - čija kamera je po danu fantastična. Baterija mu je takođe odlična. Slabost mu je mala ugrađena memorija, što zna baš da zasmeta.
Takodje glas za a5 2015, jeste realno 5x bolji u svemu sem u izradi, ali sta to znaci devojci? Smem ruku da stavim na panj da ce vise da joj se svidi a5, a ako joj se telefon fizicki ne svidi, dzabe sve ostalo...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.