Kuku, šta ću: Moto G3, Alcatel Idol 3 4.7 ili Huawei P8 Lite

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Kikisvet
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 16. Avg 2016. 08:32
:: Nokia Lumia 620

Kuku, šta ću: Moto G3, Alcatel Idol 3 4.7 ili Huawei P8 Lite

Post od Kikisvet »

Novi kolač in da hud, veliki pozdrav svima! 8)

Ovako, uzimam svoj prvi android, fanfare molim!
Dobro, hvala, sad da pređemo na stvar. :oops:

Znači, na raspolaganju mi je 160 evra, plafon! Natjecatelje imate u naslovu, molim vas da mi ne širite izbor, dovoljno sam pogubljena. :unsure:
Prosečni sam (nezahtevni) korisnik, pozivi, poruke, malo mlatimu...multimedije i uspavljivanje uz šum talasa. :D Od telefona ne tražim puno, samo da je lep i dobar, da me sluša i da me ne nervira - da se ne dovikujem sa sagovornicima s onu stranu žice (nešto čitam da je Idol malo problematičan po tom pitanju), da pravi pristojne fotke, da ne štuca nešto napadno i da izdrži dan bez punjenja...jel'te...baterije. :oops:

Alcatela i P8 Lite viđam po oglasima sa operaterskim garancijama, Moto g3 bi bila bez garancije (eventualno neka segedinska), ali nisam Nazzi po tom pitanju, sve dok su novi.

Mislim da ne tražim puno, na malo prilagođavanja i uzajamne tolerancije sam spremna, s obzirom na budžet.
Budite nežni, ipak sam dugogodišnji WP korisnik i to je malo...ostavilo posledica. :blinky:

Eto. Blagodarim unapred na konstruktivnim predlozima i obrazloženjima istih. ;)

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Re: Kuku, šta ću: Moto G3, Alcatel Idol 3 4.7 ili Huawei P8

Post od Evindzer »

Pozdrav za Kiki, a pozdrav i za svet. ;)

Naslov teme ti je genijalan, pa nisam mogao da odolim, a da ti ne odgovorim, iako nemam nikakvo lično iskustvo sa tri pomenuta modela iz naslova. :D

Nego, da pređemo na stvar: vidim da o sebi pišeš u ženskom rodu, pa pretpostavljam da si gospođica - a ne neki gospodin sa problematičnim alter egom :D - pa još ako se zoveš Kristina, onda je to idealno - Kristina je moje omiljeno žensko ime. ;)

Ukoliko sam bio u pravu po pitanju gore navedenog, onda imam savršen predlog za tebe - da se nađemo na kafi i zajedno pretresemo sve prodavnice, znane i neznane, pa ćemo sigurno pronaći pravi telefon za tebe: lepota tvog imena i moja dugogodišnja ekspertiza (po pitanju lepote ženskih imena) sigurno će dati očaravajuće rezultate.. na polju izbora najboljeg telefona. :D

PS: možda nisam u pravu, ali imam utisak da je P8L najbolji izbor od ta tri modela. U Alkatel nemam puno poverenja, a o toj Motoroli sam čitao različite utiske.

Sent from mTalk

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
:: MS Lumia 950
:: OnePlus 7T

Post od rock9855 »

Jel ovo forum o mobilnim telefonima ili neki forum za muvanje? :lol: :lol: :lol:
Salu na stranu. Ovde i pored svojih nedostataka Huawei p8 lite. Ako bi se budzet malo povecao imas mnogo finiji izbor za oko 200e.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Ahahaha! Smooth! 8)

Anyway, da, P8 lite jedino se sa baterijom nije proslavio, ali ostalo sve je sasvim korektno. Lično ne bih razmatrao uređaj bez garancije, a Alcatel je malko problematičan i sa touchom koji ume da otkaže sam od sebe.

Što se tiče dodavanja para, za 200€ uz malo truda i strpljenja imaš Huawei P9 lite koji je bombonica. :D

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Meni dolazi za koji dan moto g3 sa original motorola pametnom futrolom. Slicna samsungovim, pa ako si zainteresovan javi se na PM. Inace preporuka za moto g3. OS na njemu je najblizi stock androidu kakav se stavlja na nexus uredjaje.
Inace moto g3 je i vodootporan isto veliki plus.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

Odgovori