Zamena G4 za...
Zamena G4 za...
Pazario sam G4 ali iskreno nista me nije zadivilo kod njega sem kamere, zamenio bih ga za neki drugi telefon, razmisljao sam se izmedju s6edge ili iphone 6 da li mnogo gubim sa njima na kvalitetu kamere, ili koji drugi model bi mi vi preporucili, bitna mi je kamera, i donekle fluidnost i baterija
Re: Zamena G4 za...
Mozda da pogledas i note 4, ja ga imam trenutno i prezadovoljan sam, kako kamerom tako i u radu, jedino ako ti velicina ne odg..
Послато са SM-N910C
Послато са SM-N910C
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Naravno da ništa ne gubiš na kameri prelaskom na S6 edge ili iPhone 6, čak šta više po nekim mišljenjima kamera na S6 edge je bolja od kamere na G4. iPhone tradicionalo ima dobre kamere tako da tu nema greške.
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Mangup, Auuuu, za sta bi ti da ga menjas... Ako ti je bitna kamera razmotri i Lumiju 950, u low condition pobedjuje oba modela koja si naveo, imas I video na tu temu.
Festina lente.
Mangup, bolje sacekaj sa menjanjem, pa ga promeni za neki noviji telefon.
Nisam fan windowsa, iskreno malo me je razocarao G4 sa nekim sitnicama, ako skupim pare mozda pazarim i S7, mada koliko sam citao nije tolika razlika u ceni izmedju 6 i 7 vredna, radije te pare ustedim...Apolo napisao:Mangup, Auuuu, za sta bi ti da ga menjas... Ako ti je bitna kamera razmotri i Lumiju 950, u low condition pobedjuje oba modela koja si naveo, imas I video na tu temu.
Koji imas neki predlog?fannY napisao:Mangup, bolje sacekaj sa menjanjem, pa ga promeni za neki noviji telefon.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Mangup, konkretno novi nexusi kad izadju.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Novi Nexusi će biti >450€ i još dok dođu kod nas...
Sent from my Sexus 6P using Fapatalk
- Apolo
- Expert
Ok ako nisi fan, ja sam ti preporucio zbog kamere jer si rekao da ti je bitna. S6edge mi ima brat, S7 snajka. S7 je odlican telefon sto se tice kamere, dizajn im je identican (ja bar dosad nisam video razliku izmedju S6 i S7), Samsung tradicionalno ima dosadan launcher. E sad stvarno ne znam sta ti je to zasmetalo kod G4, subjektivno lepsi dizajn od Samsunga, kozna ledja, kamera mnogo bolja u odnosu na prethodnika G3. Jedino da u ovom trenutku razmotris Nexuse 5x/6p zavisno od dijagonale, medjutim neces se proslaviti sa baterijom.Mangup napisao:Nisam fan windowsa, iskreno malo me je razocarao G4 sa nekim sitnicama, ako skupim pare mozda pazarim i S7, mada koliko sam citao nije tolika razlika u ceni izmedju 6 i 7 vredna, radije te pare ustedim...
Festina lente.
- znemanja
- Moderator
^Postoji bukvalno masa launchera za Android pa kome se ne sviđa stock launcher uvek može da ga zamenim sa nekim drugim. Pritom stock launcher na LG telefonima nije ništa više funkcionalan u odnosu na stock launcher kod Samsunga.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- iamivan
- Mobil manijak
- Kontakt:
Stock launcher na LG telefonima jedan od najružnijih po mom mišljenju. 
Apolo, da je baterija na 6P loša - nije. Nije najbolja, ali nije ni loša...

Apolo, da je baterija na 6P loša - nije. Nije najbolja, ali nije ni loša...
- Apolo
- Expert
znemanja, Meni je launcher na LG modni detalj za Samsung, ali to je subjektivno. Generalno Samsung me odbija jer nista spektakularno ne izbacuje, kvalitet kamere, izrade nije sporan ali prosto... boring.
iamivan, Sto se baterije tice na 6P gledao sam komentare, licno sam koristio 5x i baterija je srednja zalost.
iamivan, Sto se baterije tice na 6P gledao sam komentare, licno sam koristio 5x i baterija je srednja zalost.
Festina lente.
- iamivan
- Mobil manijak
- Kontakt:
6P i 5X nisu isti, a i džabe ti komentari na netu kad svako drugačije koristi telefon, nije to toliko merodavno. 

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Koliko sam ja ispratio teme i iskustva od korisnika nexus 6p, pa nije sa bas niko toliko žalio na bateriju.... Pa više se kukalo na bateriju od s6...
Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk
Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk
Huawei
- znemanja
- Moderator
Apolo napisao:znemanja, Meni je launcher na LG modni detalj za Samsung, ali to je subjektivno. Generalno Samsung me odbija jer nista spektakularno ne izbacuje, kvalitet kamere, izrade nije sporan ali prosto... boring.
Ok, poštujem tvoje mišljenje, ali se se izraz "dosadan launcher" može samo pripisati subjektivnom stavu, meni je izgled i UI LG telefona ogavan i ne bih nikada mogao koristi, ali to je samo moje subjektivno mišljenje i ne može se pripisati kao mana LG telefona.
iamivan, pa zato nek se strpi dok ne padne cena.
Ako neki telefon ima ocajnu bateriju, onda je to S6.
Ako neki telefon ima ocajnu bateriju, onda je to S6.
- iamivan
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ja sam razumeo da bi u skorijem periodu da menja, zato kažem. Nexusi, tj. Pixel phones, kako će se sad zvati, izlaze za mesec dana. Pa dok dođu kod nas, dok se malo stabilizuje cena, proći će par meseci...
@Mangup, baci pogled na Nexus 6P.
Čist Android, imaće podršku još dve godine sigurno (sad je dobio 7.0 Nougat). O fluidnosti na Nexusu ne moram da pričam.
Kamera odlična, jedna od najboljih na tržištu. Video nije toliko dobar jer nema OIS, ali ima EIS (elektronsku stabilizaciju) pa ga to malo izvlači.
Što se baterije tiče, zavisi kako koristiš telefon, ali nije loša. Meni traje od jutra do mraka uz neko malo zahtevnije korišćenje.
@Mangup, baci pogled na Nexus 6P.
Čist Android, imaće podršku još dve godine sigurno (sad je dobio 7.0 Nougat). O fluidnosti na Nexusu ne moram da pričam.
Kamera odlična, jedna od najboljih na tržištu. Video nije toliko dobar jer nema OIS, ali ima EIS (elektronsku stabilizaciju) pa ga to malo izvlači.
Što se baterije tiče, zavisi kako koristiš telefon, ali nije loša. Meni traje od jutra do mraka uz neko malo zahtevnije korišćenje.
- Apolo
- Expert
znemanja, Nisi dobro procitao, napisao sam naknadno da Samsung nista spektakularno ne izbacuje pa mi je zato boring, pored Launchera. Evo sad su na S7 tek nesto poput Glance screena kao na Lumiji, ako sam dobro citao neka Always on opcija. Dizajna S6 i S7 ja ne vidim u cemu je razlika. A sto se launchera tice posto je to subjektivna kategorija, nema smisla da je dalje komentarisemo 

Festina lente.