Pozdrav ljudi imam nedoumicu prodao sam note 3 bio sam jako zadovoljan sa njim al sam ga prodao
Sad sam zeleo da uzmem Samsung S6 edge medjutim vidim da im je dosta ostecen ekran i sto je najgore ne moze da se promeni kao ni baterija
Sad me interesuje sta mi predlazete bitno mi da ima dobru kameru i da nije preterano glomazan i cena da je do 350e
Unapred hvala
U tom cenovnom rangu do 350e imas vise modela. LG Nexus 5X ima odlicnu kameru(koristio sam ga, a i sad je u kuci, sin ga koristi), Samsung S6, Huawei P9 Lite, Xiaomi Mi 5s, LG G4, ponekad se moze naci i Huawei P9(prelistaj malko oglase na sajtu).
Ako nadjes p9 za 350e to je to. Za te pare uz nexus 6p najkompletniji telefon. S6e nije na tom nivou. Em je proslogodisnji model em je baterija slabasna
Bas upravo kao sto kolega rece nisam predlozio 6P vec samo napomenuo da p9 uz 6p daju najvise za te pare.
Naravno da velicina ne odgovara pa nisam direktno predlozio.
Ip6 je vec 3 god star model i ne bih ga uzeo u razmatranje. A i novih skoro i da nema. A polovni da uzima nema potrebe samo da bi nosio IP. I baterija nije nesto na ip6.
P9 i nema dalje. Za 50-ak € manje mozes naci i honor 8 koji je odlican i maltene prepakovani p9.
Pozdrav drustvo,treba mi savet za druga,ne moze da se odluci izmedju ova 3 telefona:Xiaomi Redmi Note 4 64GB,Nexus 5x 32gb i Lumia 950xl.....Samo mi recite sta je najbolje i sa cim ce biti zadovoljan naredne 2 godine,ili predlozite vi nesto do 300 e,a da nije sony jer je njega do skoro koristio i nesto ga je omrzao...Hvala unapred
Lumia 950xl najbolja hardverski. Ali mora coveku da odgovara Windows i ponuda appikacija na istom. Nexus 5x nije los ali baterija nije najsjajnija. RN4 brutalna baterija ali kamera jako daleko od ova dva. I ako je kamera prioritet onda neka ga zaobidje. Do 300e honor 8, xiaomi mi 5...
Po meni Xiaomi Mi5 najbolji izbor ako moze da se nadje za te pare,Telefon je srvarno.dobar.
Nexus kao drugi pik.
Sony Z5 black
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.