Zamena za Huawei Mate 7

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Zma91
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 23. Feb 2017. 17:40
:: Huawei Mate 7

Zamena za Huawei Mate 7

Post od Zma91 »

Pozdrav narode .... uskoro bi trebao da menjam Huawei Mate 7 , jos malo mu istice garancija a ja ne bi da nosim telefon bez garancije , mate 8 vidim da nigde ali nigde nema sa garancijom validnom operatera ako se ne varam tako da on otpada , mate 9 je jos uvek cena velika .. Ovako moj Mate 7 je kao nov , mint stanje nijednu jedinu tackicu nema na sebi , sve vreme staklo zastitno i silikon nazad , jako pazim telefon , e sad ovako prvo bi naravno trebao da prodam ovaj al otom potom ... Ono sto mene zanima je sta bi njega moglo da zameni ako ne isto bar priblizno , a da ima validnu garanciju od 2 godine (operatera) i da je tu negde cena da prodam moj Mate 7 i da dodam jos nekih 100 e otprilike ... usput moram reci da sam bio prezadovoljan sa ovim mate 7 dok sam ga nosio .. eto otprilike to je to , znaci sta bi njega valjano moglo da zameni da dam njega i jos 100 e ... naravno volim velike ekrane i to da napomenem ... od 5.7 inca do 6 inca , eto toliko ..voleo bi da mi date neke savete sta bi moglo itd , Hvala unapred !

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Re: Zamena za Huawei Mate 7

Post od kvaka33 »

Pa cena polovnog mate 7 se krece oko 150e ,znaci tvoj budzet je oko 250e
Generalno ne mozes apsolutno nista pametno da uzmes a da je ekran veci i da ima garanciju
Najpametnije sto mozes da uradis je da dodas jos love ili eventualno kupis Mi max koji je oko 200 evra nov sa nekom garancijom preprodavaca sa kp
Ili eventualno neki polovan Note 4 ako nadjes sa garancijom od bar 1 god (mada mator fon)
Generalno nemas nikakav izbor ako trazis ekran preko 5,7 inca ,nov i jos sa validnom garancijom ,pogotovo sto mate 7 spada u premium seriju plus sjajan model tako da neki nizi segment(mi max) koga prilicno hvale mozda i nece biti adekvatna zamena
On nema pravu garanciju ali bar je jeftin i ima veliki ekran
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

Zma91
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 23. Feb 2017. 17:40
:: Huawei Mate 7

Re: Zamena za Huawei Mate 7

Post od Zma91 »

150 e se kreće cena nikakvih izguljenih izubijanih sa flekama itd, Koliko vidim na kp , A ovih u fulu ocuvanih bez packe mint stanje nema ispod ,190, 200e.. Usput ovaj moj mate 7 sam dobio nov od servisa umesto prošlog koji je imao problem, tako da imam papir da je star 2 meseca, e sad necu moj sigurno dati telefon za 150 e , pre neki dan prijatelj prodao svoj koji je bio izgubljen i mnogo lošiji od mog za 180,, Ne verujem da cu dodavati vise od 100 e na mate 7, vidim i ja da nemam neke velike ponude da biram. Znam da svaki model koji bi uzeo bi bio lošiji od njega , Al dobro mozda i neki model od 5,5 inča bi mogao da dodaje u obzir... Razmišljam sad ovaj J7 2016 model znam da je dosta lošiji od mate 7 i sto je mate premijum model, al mozda bi mogao i njega , vidim da ima sa validnom garancijom od 2 god operatera kazu ima odlicnu bateriju a meni je ona vazna , plus ne bi morao maltene ni da dodajem nista od para, ne patim ja od toga da moram da imam premijum telefon mate sam uzeo zato sto mi uletela dobra ponuda . Al otom potom da čujem jos neki predlog ako ima jos neko da da , eto neka bude od 5,5 inča do 6 inča , Hoće ovaj Samsung c7 (5,7 inča) i c9 6'' da dodju kod operatera cine mi se zanimljivim ...
Poslednja izmena od Zma91 u Pet, 24. Feb 2017. 02:34, izmenjeno 1 put ukupno.

Odgovori