Uzeti telefon ili cekati?
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 10. Dec 2014. 16:34
- :: Xiaomi Redmi Note 7
- :: //
Uzeti telefon ili cekati?
Planiram da uzmem neki telefon, do 200€, medjutim, nije mi neophodno.. Od izbora za ovu cenu, najvise mibse svidja Huawei p9 lite.. E sad, da li uzeti taj telefon ili cekati par meseci da nekim jacim modelima padne cena? Posto ne planiram da dam vise od 200€.. I nije mi frka da moram sad da uzmem fon
Poslato sa HUAWEI P6-U06 uz pomoć Tapatoka
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: Uzeti telefon ili cekati?
Hmmm... Ne znam šta bi drugo bilo čemu bi pala cena toliko u narednih par meseci... Možda J7 16 koji je nešto malko skuplji po KP sad i to je to. Svakako će i P9 lite biti još jeftiniji kad stigne P10 lite kod operatera, a stiže Vipu uskoro (najavljen je, ali još nemaju zvanične cene). 
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

-
- Entuzijasta
Ne mora ni par, u stanju sam da cekam i do septrmbra/oktobra ako treba 

95Darko, neces nista dobiti time. Bolje uzmi p9 lite.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Ako mu se ne žuri sad, zar nije svakako bolje da kupi telefon kasnije? Em će dobiti neki bolji telefon za manje novca, em će i u tom trenutku imati i više garancije... Mislim, ako mu je trenutni telefon dovoljno dobar da ga ne svrbi baš toliko džep.
Sent from mTalk on Windows 10 phone
Sent from mTalk on Windows 10 phone
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Slobodno pazari P9 lite, čekanjem ne dobijaš ništa. Eventualno da sačekaš da naleti J7 (2016) za tu cifru, ali mislim da je i P9 lite dobar izbor.
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Čekanjem lako možeš da upadneš u začarani krug. Na svakih 6 meseci cene idu dole i dolaze noviji i jači modeli.
Ja lično kada kupujem gledam u tih par dana šta se dešava sa telefonijom, pa ako se cena nije stabilizovala onda sačekam par dana, a ako jeste onda kupujem ono što mi se sviđa.
Ja lično kada kupujem gledam u tih par dana šta se dešava sa telefonijom, pa ako se cena nije stabilizovala onda sačekam par dana, a ako jeste onda kupujem ono što mi se sviđa.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ako si zadovoljan postojećim, čekaj, ako ti se menja, menjaj. To samo ti znaš. Ja uvek čekam, i vrtim po oglasima i uvek nešto naleti. Ponekad za 3 dana, ponekad za 3 meseca. Kad je hitno, ne razmišljaš.
Poslato sa najboljeg telefona današnjice
Poslato sa najboljeg telefona današnjice
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Vidiš, možda vredi da sačekaš honor 8 lite. Vidim da već ima i za 225€ da se pazari.

-
- Entuzijasta
hvala svima na savetima..
i ja smatram da je bolje sacekati, barem ce ovog p9 lite jos uvek biti da se kupi
i ja smatram da je bolje sacekati, barem ce ovog p9 lite jos uvek biti da se kupi
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 18. Jun 2015. 08:36
- :: Prestigio PAP4322
- :: Sony Ericsson XPERIA
Već mesec dana gledam telefone hahaha, čekam ovaj Honor 8 lite u prodavnicama ko Isusa
, bio sam u Huawei prodavnici u Ušću rekla mi zaposlena da će doći posle 10.4 u njihovu prodavnicu i da će biti oko 38.000, a vidim da je P10 Lite već stigao u prodavnice i kod operatera, ali košta 39.000, samo mi nije jasno, uvek mi dobijamo verzije sa manje RAMa, opet kod nas model sa 3GB a zapadna Evropa, Azija, Amerika čak i Afrika ja mislim 4GB, tako da mi nije jasna baš razlika između P10 Lite i Honor 8 Lite, osim što P10 Lite možda ima malo jači procesor, ali mi se izgled kod Honor 8 Lite više sviđa, a s'obzirom da je na primer razlika u ceni Honor 7 Lite i P9 Lite 4-5000, ja ne znam koliko će onda koštati Honor 8 Lite ako P10 Lite košta 39.000
, samo neka dođe više i ta Honor 8 pa da uzmem jedan od ova dva 
P.S samo mi nije jasno što u nekim prodavnicama piše da P10 Lite ima 3 a negde 4GB RAM-a, verovatno nisu dobro kopirali
, pitao sam na Gigatronovom sajtu odgovorili mi da ima 3GB, a na Tehnomaniji 4GB, hahaha 

P.S samo mi nije jasno što u nekim prodavnicama piše da P10 Lite ima 3 a negde 4GB RAM-a, verovatno nisu dobro kopirali

- Azimuth
- Moderator
Izvini, ali kakve veze ima ovaj tvoj post sa temom i zašto već izvesno vreme spamuješ forum? Da li je to neka nova igra i zanimacija ili šta? Pustili smo te da otvoriš nekoliko tema, pa kad si se raspisao i gde ne treba onda smo ih spajali, pa si sad počeo teme drugih ljudi da gušiš... čemu?
Istovremeno bih zamolio ostale članove da se ne nadovezuju na ovaj post iznad mog, već da se drže teme i pitanja zbog koje je i otvorena. Hvala.
Istovremeno bih zamolio ostale članove da se ne nadovezuju na ovaj post iznad mog, već da se drže teme i pitanja zbog koje je i otvorena. Hvala.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 18. Jun 2015. 08:36
- :: Prestigio PAP4322
- :: Sony Ericsson XPERIA
Azimuth, Kao prvo imam 2-3 otvorena posta za 2-3 godine, kao drugo, valjda je forum zato i otvaran? Da bi ljudi pisali po njemu, kao trece ja ne znam cime ja to gusim? Koliko vidim ljudi iznad mene su komentarisali modele koje sam ja spominjao pa sam se nadovezao. I kao poslednje sada cu se poslednji put izlogovati i postaviti komentar na ovom forumu, jer vidim da smeta kada neko pise svoja misljenja, iskustva, itd, pa kad vam svaki clan bude tako izlazio (posto sam vec video da ste na par mesta takodje banovali ljude i da ste se bezobrazno ponasali prema njima) ugasice vam se forum, uostalom meni od ovoga ne zavisi zivot, misljenja mogu da procitam na jos 100 foruma domacih i stranih, a i na youtube da pogledam recenzije, ovde sam postavio da bih pronasao misljenja ostalih ljudi, uostalom, obrisacu sve sto sam do sada napisao, da ne bi bilo da gusim forum, vama sve najbolje, pozdrav. 

- Azimuth
- Moderator
Ajde prvo pročitaj naslov teme, pa prvi post, ali onako polako pročitaj sa razumevanjem. E onda pročitaj ovaj tvoj post i onda mi odgovori kakve veze tvoj post ima sa temom. Čovek je pitao konkretno, tražio je konkretan odgovor. Tvoje ili bilo čije iskustvo je totalno irelevantno, a pogotovu što pričaš o gotovo dva puta skupljim telefonima u ovom momentu.
Čekam odgovor.
Čekam odgovor.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Nećeš ga dobiti, čovek je rekao da mu je prethodni post ujedno i poslednji na forumu. [emoji14]

- Azimuth
- Moderator
Tim bolje po mene. Ne moram za njim više da brišem i premeštam.
Evo, ja cu biti drveni advokat. 
Telefone o kojima prica, vec su drugi pomenuli kao mogucu opciju za kupovinu. Samo napisao da je jedan vec stigao i koja je cena a drugi da stize uskoro i koja ce biti cena.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Telefone o kojima prica, vec su drugi pomenuli kao mogucu opciju za kupovinu. Samo napisao da je jedan vec stigao i koja je cena a drugi da stize uskoro i koja ce biti cena.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
- Entuzijasta
Da ne otvaram drugu temu, pitacu ovde..
Moze li neko uporediti Sony m5 o Huawei p9 lite?
Sonijev je po karakteristikama bas jaci, a vidim da se moze naci po istim cenama..
Ako ko ima iskustva sa oba pa da napise prednosto i mane sonija, bio bih zahvalan
Moze li neko uporediti Sony m5 o Huawei p9 lite?
Sonijev je po karakteristikama bas jaci, a vidim da se moze naci po istim cenama..
Ako ko ima iskustva sa oba pa da napise prednosto i mane sonija, bio bih zahvalan
-
- Entuzijasta
Hvala, ali mislio sam na neki licni utisak