Huawei P9 vs Sony Z5
Huawei P9 vs Sony Z5
Oba telefona se na KP mogu naći za oko 300e, mene zanima koji biste preporučili?
Od stvari koje su meni bitne, tu su standardne, baterija, kamera, kvalitet ekrana...
Možda malo više naginjem ka Soniju po izgledu, ali me brine to navodno pregrevanje, pa bi mi značilo da neko ko ga poseduje kaže koju reč o tome. Pozdrav.
Od stvari koje su meni bitne, tu su standardne, baterija, kamera, kvalitet ekrana...
Možda malo više naginjem ka Soniju po izgledu, ali me brine to navodno pregrevanje, pa bi mi značilo da neko ko ga poseduje kaže koju reč o tome. Pozdrav.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Re: Huawei P9 vs Sony Z5
Nema pregrevanja skoro uopste,to je vazilo kad se pojavio i dok je bio na lolipopu.Sad jr to sredjeno maksimalno.
U sustini dobra su oba,dobre kamere,zvuk,fludni su oba.Sony ima bolji softver malo tj optimizovaniji i bolji ram menadzment.Bas je tesko odluciti se,uzmi onaj na koji vise naginjes.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
U sustini dobra su oba,dobre kamere,zvuk,fludni su oba.Sony ima bolji softver malo tj optimizovaniji i bolji ram menadzment.Bas je tesko odluciti se,uzmi onaj na koji vise naginjes.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
P9 je skuplji jedno 40e, a po komponentama malo i bolje deluje, ali super ako se Z5 ne zagreva kao što pričaše. Hvala ti na odgovoru, ostatak foruma me zanemario
Da li postoji drugi telefon (može i sa KP od uvoznika) koji bi mi preporučio do 300e?

Da li postoji drugi telefon (može i sa KP od uvoznika) koji bi mi preporučio do 300e?
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Veruj mi da ti ne bi nijedan drugi preporucio za te pare,izabrao si dva najbolja modela.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Sent from my E6653 using Tapatalk
XIAOMI Mi 11 midnight grey
Pregrevanje izaziva SD810 stara generacija. Na MM je to malo rijeseno klokovanjem. Oba telefona su lijepa ali P9 je po meni mnogo ljepsi i kompaktniji u ruci. Takodje ima i bolju kameru ako ti je to bitno. Prednost Sony-a je zvuk i stabilan i brz softver. Ne kazem da na P9 nije brz i stabilan, na P9 je cak i ljepsi softver.Dilema napisao:Oba telefona se na KP mogu naći za oko 300e, mene zanima koji biste preporučili?
Послато са Lenovo Z90-7 уз помоћ Тапатока
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Z5 definitivno. Ipak je Sony ostao dobar u tome da su Z serije najjace. Jeste im cena skuplja zbog samog brenda, ali imao sam tri Sony telefona i prvi put sada presao na LG. Veruj mi, ne gasim ga po dva meseca... nikad stucnuo nije, a poslednji je bio M4 Aqua. Naravno, nikad ne radim update na novu verziju androida ako zelim da radi kao zmaj. 

Otišao je P9 ipak koji sam želeo, tako da je za sad samo Z5 ostao. Sale, vidim da si imao tel. Pošto bi meni mrzelo da se bakćem rutovanjem i slično, misliš da je ok baterija i slično i bez toga? Hvala na pomoći svima, ne smaram više.
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Sta smaras? Daj, ne lupaj. Tu si da resis nedoumicu i dilemu oko onoga sto te buni, kako sutra ne bi ispastao i kajao se... Samo opusteno. Videh na oglasima na forumu da neko prodaje Z5. Juce okacen post, pa baci pogled na forumu. Napisao je da je jos uvek u garanciji 8 meseci i da je ocuvan.
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Ti bi bas da imas P9?Ja sam u dilemi,da menjam svoj.Inace 7 meseci star i jos 29 u garanciji.Ali to sto zelim nema ovde.Ciljam na Nubiu Z17.
P9 je sa poslednjim updateom mnogo bolji,danas sam tek primetio da ima dual window.Verovatno stiglo sa updateom.Interesantno,ali sa ovom dijagonalom i nije bas korisno u mom slucaju.Opet nije lose da se ima.
P9 je sa poslednjim updateom mnogo bolji,danas sam tek primetio da ima dual window.Verovatno stiglo sa updateom.Interesantno,ali sa ovom dijagonalom i nije bas korisno u mom slucaju.Opet nije lose da se ima.
Poslao sam ti PP, yocasylver. Naginjem malo više ka P9 svakako, ali dobro, i Z5 je svakako dobra opcija.
Naručio sam na kraju Soni, stiže u subotu, hvala svima na pomoći.
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Super. Srecno i neka te sluzi do sledece prodaje i novog modela... Telefon je ubica.