Treba mi jedan naj običniji klasičan telefon. Na kp ima neke nove Nokie 6300 i slični telefoni pravljeni ko zna gde, koštaju oko 2000 dinara.
Da li je neko imao iskustva sa tim telefonima i vredili to nešto. Ili da si kupim neki stari original Nokia telefon. Ima odličnih da se nadje sa do 100 sati razgovora.
Novi Nokia dumb telefoni, da li kupiti?
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Re: Novi Nokia dumb telefoni, da li kupiti?
Ja bih, iskreno, uzeo neki stari pre nego bilo koji od ovih novih. Ovi novi mi jedino ulivaju poverenje u to da su loše izrade. 
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Tako će izgleda i biti, i umesto da si kupim nov ja kupujem telefon star 10+ godina, a nekada sam o njemu maštao Nokia 6120 i Symbian
. Nadjoh jedan sa 86 sati upotrebe, fabrička maska, na slikama odlično izgleda.

Pa pitanje je hoce li takav telefon uopste da radi. Zar nisu pogasili GSM (2G) mreze?
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Green lepo se šališ, nose ljudi još uvek telefone još starijeg godišta i koriste ih.
Отишао си давно брате...
Погубили би пола корисника старијих од 50 година.

Слобода или смрт
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Idi bre, da nema 2G mreže kod mene u firmi niko ne bi imao signal. Hahaha! Iz nekog razloga čim uđemo u halu svima signal pada na 2G i to kod sva tri operatera. 
Mestimično možeš upecati 3G, ali moraš tačno znati za kog operatera koja lokacija je najbolja.

Mestimično možeš upecati 3G, ali moraš tačno znati za kog operatera koja lokacija je najbolja.